Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Drømmer du om en karriere med globalt udsyn? 

Hvad siger du til en hverdag med skarpe deadlines og en masse logistikkoordinering på tværs af tidszoner og landegrænser? Så start din karriere den 1. september 2022 som speditør hos os i et elevforløb!

Få det hele til at gå op i en højere enhed

Som speditørelev hos os arbejder du på lige fod med dine kolleger og med ansvar for egne opgaver fra dag 1. Speditørelevuddannelsen er en 2-årig uddannelse suppleret med 10-12 uger på skole, hvor du får et teoretisk kendskab til branchen, som understøtter det, du oplever i hverdagen.

Du kan arbejde inden for vejtransport, luftfragt eller søfragt. Vi hjælper både kommercielle kunder samt FN og nødhjælpsorganisationer. Din hverdag bliver derfor fuld af koordinering, højt tempo og internationalt samarbejde.

Dit arbejde er lige dele kommunikation og logistik, når fragtplaner skal forhandles på plads med kunder og leverandører fra hele verden. Og så er dit forløb selvfølgelig skræddersyet til dig og dine interesser. Så du kan sidde i alt fra toldkompetencecenteret til nødhjælpsafdelingen.

De globale muligheder venter på dig

En elevstilling hos os er din vej ind i et internationalt miljø med masser af ansvar og udviklingsmuligheder. Her er det nemlig dig, der er drivkraften bag din karriere. Og når du er færdiguddannet, så er verden åben for dig.

Du kan derfor enten komme rundt i vores afdelinger i Danmark eller tage på et udlandseventyr på et af vores mange kontorer rundt om i verden.

Som elev kan du glæde dig til at:

  • komme på et veltilrettelagt introforløb af 2-dages varighed og interne kurser, hvor du deler din viden og udveksler oplevelser med andre elever
  • få en lækker madordning inkl. fri kaffe/te og frugt samt en flot julegave
  • deltage i sociale arrangementer, for eksempel vores sommerfest, julefrokost eller byture sammen med dine medstuderende

Din sans for struktur og service gør forskellen

Det er din udadvendte natur og din ivrighed efter at lære, som gør, at speditørfaget er lige dig. Du følger altid dine opgaver til dørs, fordi du tager ansvar og arbejder struktureret. Og så har du let ved at træffe beslutninger – også i en hektisk hverdag.

Herudover forventer vi, at du har:

  • bestået HHX, HF, EUX eller STX 
  • gode samarbejdsevner og en indstilling, der rimer på service 
  • erhvervserfaring fra et fritidsjob eller dit sabbatår – har du også haft et udlandsophold, er det en fordel
  • gode engelskkundskaber i skrift og tale 
  • flair for tal og IT

Din fremtid venter – søg i dag!

Har du konkrete spørgsmål til elevforløbet eller jobbet, kan du kontakte HR Business Partner Ditte Finsen på telefon +45 29 26 07 64.

Vi afholder løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at lukke rekrutteringen, når vi har ansat de rette kandidater - så send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at klikke på ”ANSØG NU” knappen nedenfor, her bliver du viderestillet til Jobindex's rekrutteringssystem, hvor du bedes oprette en brugerprofil. 

Vi søger elever til København. Angiv venligst i overskriften på din ansøgning, hvilke lokationer, du gerne vil søge til. Vi søger også elever til København, så hvis du ønsker at søge til denne lokation, kan du gøre det via linket her.

Vær opmærksom på at det kun er ansøgninger, der modtages via dette link, der vil komme i betragtning til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Kuehne+Nagel
Vi søger elever til vores lokation i København

Praktisk

Ansøgningsfrist: Løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

HR Business Partner Ditte Finsen
tlf.: +45 2926 0764

Læs mere om vores elevuddannelse 


.

Om Kuehne+Nagel

Kuehne + Nagel Group er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder – og har været det siden 1890. Vi har over 76.000 medarbejdere fordelt på næsten 1.400 kontorer i 109 lande. Vores stærke markedsposition skyldes bl.a. vores IT-integrerede logistikløsninger inden for søfragt, luftfragt og vejtransport.

Hos Kuehne+Nagel bliver du både set og hørt. Allerede til samtalen kunne jeg mærke, at de er anderledes her. De vil mig virkelig bare det bedste. Og det betyder rigtig meget.

Trine, der startede som speditørelev hos Kuehne+Nagel i september 2021.

Mere fra Kuehne+Nagel 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere