FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv handelselev hos GLS


Handelselev med speciale i salg til hovedkontoret i Kolding

Har du lyst til en spændende elevtid i krydsfeltet mellem salg og kundeservice? Kan du lide at tale med mennesker og synes du det er fedt, at yde god kundeservice og sælge? Vil du arbejde for en af landets førende pakkedistributører? Så skal du helt sikkert søge handelselevplads hos os.

Hos os bliver du mødt af imødekommende og hjælpsomme kolleger, som går op i, at du får en spændende elevtid, hvor din personlige og faglige udvikling er i fokus. Som vores nye elev bliver du en aktiv og værdsat del af en succesfuld virksomhed, hvor der sker noget – hele tiden.

Fra teori til praksis i flere afdelinger

Din 2 årige elevtid deles op mellem de to afdelinger, kundeservice- og salg, hvor du får en grundig oplæring, inden du kastes ud i de mange forskelligartede opgaver.

Kundeservice

I løbet af dit første år kommer du helt ind i GLS’ kerneydelse – kundeservice i verdensklasse. Via forskellige kommunikationsværktøjer og erfarne kolleger lærer du, at servicere forskellige typer kunder, fra den private og mindre kunde til de helt store erhvervskunder. Det store spænd mellem private- og erhvervskunders byder på en varieret og spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Salg

I løbet af dit 2. år får du i høj grad også udviklet dit salgsgen. Her lærer du at forhandle, rådgive kunderne, udforme tilbudsoplæg, starte nye kunder op og laver opfølgende kontakt. Du får et rigtig godt indblik i salgsleddet, ligesom du får ansvar for egne mindre kunder.

Fokus på din faglige udvikling

Vi har fokus på vores elever og følger aktivt den enkelte elevs udvikling i hele elevforløbet. Derfor vil dine ansvarsområder også vokse i takt med din læring. For at løse dine opgaver, vil du have en stor kontaktflade - såvel i din afdeling som på tværs af GLS. I tæt samarbejde med IBC Kolding tilrettelægger vi dine opgaver ud fra dine skolefag, ligesom vi hjælper dig med at vælge de rigtige valgfag ud fra din faglige profil. Du vil have en oplæringsansvarlig tilknyttet i hver af de to afdelinger og en elevansvarlig der følger dig gennem hele elevforløbet.

GLS tilbyder et yderst velfungerende elevprogram – vi har haft elever i mange år. Derudover har vi et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, tilbud om kantineordning og en velfungerende personaleforening som sørger for oplevelser på tværs af afdelinger.

Hvordan kommer jeg i betragtning?

For at blive handelselev, skal du opfylde uddannelseskravene. Det gælder følgende:

  • EUX og HHX elever har direkte adgang til elevpladsen.
  • STX, HF og HTX elever har brug for et supplerende 5 ugers EUD-S forløb med fagretning handel.
  • EUD og HG elever med adgang til fagretning handel kan også søge elevpladsen.

Hvis du var over 25 år, da du startede på din EUD, EUX eller EUD-S uddannelse skal du medsende en realkompetencevurdering.

Vi forventer at du er mødestabil, ansvarsbevidst og ivrig efter at dygtiggøre dig. Du opsøger altså læring aktivt, fordi du ikke kan lade være. Hvis du oveni hatten synes, at det er sjovt at arbejde med forskellige IT-værktøjer og klarer dig godt i skriftligt og mundtligt engelsk og dansk, så er vi det helt rette match.

Hvordan ansøger jeg?

Følg linket via "Ansøg nu" knappen hvor du uploader din ansøgning, dit CV, dine eksamenspapirer eller terminskarakterer og evt. andre relevante dokumenter hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler løbende og lukker processen når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Specialist, Mette Ridstrøm på 25 24 12 10 eller på mail mri@gls-denmark.com.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

GLS Denmark
Birkmosevej 9B
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt (Vi indkalder til samtaler løbende)
Tiltrædelse: 17. august 2022

Kontakt

Recruitment Specialist, Mette Ridstrøm
tlf.: 25 24 12 10
mri@gls-denmark.com.

'' Man kan tydeligt mærke, at de har kørt deres elevprogrammer i mange år, og at de gør sig umage for at gøre det både sjovt og lærerigt.

Alexander, Elev hos GLS

En skræddersyet elevtid i trygge rammer

Du starter med en grundig introduktion, hvor du lærer din afdeling, virksomheden og vores værdikæde at kende. Ude i afdelingerne har du altid en supervisor tilknyttet, som har helt styr på, hvilke opgaver du er klar til. Derudover får du en uddannelsesansvarlig tilknyttet, som følger dig fra start til slut.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®