FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv handelselev hos GLS


Handelselev med speciale i salg til hovedkontoret i Kolding

Har du lyst til en spændende elevtid i krydsfeltet mellem salg og kundeservice? Kan du lide at tale med mennesker og synes du det er fedt, at yde god kundeservice og sælge? Vil du arbejde for en af landets førende pakkedistributører? Så skal du helt sikkert søge handelselevplads hos os.

Hos os bliver du mødt af imødekommende og hjælpsomme kolleger, som går op i, at du får en spændende elevtid, hvor din personlige og faglige udvikling er i fokus. Som vores nye elev bliver du en aktiv og værdsat del af en succesfuld virksomhed, hvor der sker noget – hele tiden.

Fra teori til praksis i flere afdelinger

Din 2 årige elevtid deles op mellem de to afdelinger, kundeservice- og salg, hvor du får en grundig oplæring, inden du kastes ud i de mange forskelligartede opgaver.

Kundeservice

I løbet af dit første år kommer du helt ind i GLS’ kerneydelse – kundeservice i verdensklasse. Via forskellige kommunikationsværktøjer og erfarne kolleger lærer du, at servicere forskellige typer kunder, fra den private og mindre kunde til de helt store erhvervskunder. Det store spænd mellem private- og erhvervskunders byder på en varieret og spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Salg

I løbet af dit 2. år får du i høj grad også udviklet dit salgsgen. Her lærer du at forhandle, rådgive kunderne, udforme tilbudsoplæg, starte nye kunder op og laver opfølgende kontakt. Du får et rigtig godt indblik i salgsleddet, ligesom du får ansvar for egne mindre kunder.

Fokus på din faglige udvikling

Vi har fokus på vores elever og følger aktivt den enkelte elevs udvikling i hele elevforløbet. Derfor vil dine ansvarsområder også vokse i takt med din læring. For at løse dine opgaver, vil du have en stor kontaktflade - såvel i din afdeling som på tværs af GLS. I tæt samarbejde med IBC Kolding tilrettelægger vi dine opgaver ud fra dine skolefag, ligesom vi hjælper dig med at vælge de rigtige valgfag ud fra din faglige profil. Du vil have en oplæringsansvarlig tilknyttet i hver af de to afdelinger og en elevansvarlig der følger dig gennem hele elevforløbet.

GLS tilbyder et yderst velfungerende elevprogram – vi har haft elever i mange år. Derudover har vi et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, tilbud om kantineordning og en velfungerende personaleforening som sørger for oplevelser på tværs af afdelinger.

Hvordan kommer jeg i betragtning?

For at blive handelselev, skal du opfylde uddannelseskravene. Det gælder følgende:

  • EUX og HHX elever har direkte adgang til elevpladsen.
  • STX, HF og HTX elever har brug for et supplerende 5 ugers EUD-S forløb med fagretning handel.
  • EUD og HG elever med adgang til fagretning handel kan også søge elevpladsen.

Hvis du var over 25 år, da du startede på din EUD, EUX eller EUD-S uddannelse skal du medsende en realkompetencevurdering.

Vi forventer at du er mødestabil, ansvarsbevidst og ivrig efter at dygtiggøre dig. Du opsøger altså læring aktivt, fordi du ikke kan lade være. Hvis du oveni hatten synes, at det er sjovt at arbejde med forskellige IT-værktøjer og klarer dig godt i skriftligt og mundtligt engelsk og dansk, så er vi det helt rette match.

Hvordan ansøger jeg?

Følg linket via "Ansøg nu" knappen hvor du uploader din ansøgning, dit CV, dine eksamenspapirer eller terminskarakterer og evt. andre relevante dokumenter hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler løbende og lukker processen når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Specialist, Mette Ridstrøm på 25 24 12 10 eller på mail mri@gls-denmark.com.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

GLS Denmark
Birkmosevej 9B
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt (Vi indkalder til samtaler løbende)
Tiltrædelse: 17. august 2022

Kontakt

Recruitment Specialist, Mette Ridstrøm
tlf.: 25 24 12 10
mri@gls-denmark.com



.

'' Man kan tydeligt mærke, at de har kørt deres elevprogrammer i mange år, og at de gør sig umage for at gøre det både sjovt og lærerigt.

Alexander, Elev hos GLS

En skræddersyet elevtid i trygge rammer

Du starter med en grundig introduktion, hvor du lærer din afdeling, virksomheden og vores værdikæde at kende. Ude i afdelingerne har du altid en supervisor tilknyttet, som har helt styr på, hvilke opgaver du er klar til. Derudover får du en uddannelsesansvarlig tilknyttet, som følger dig fra start til slut.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®