FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Dantra søger elever til administration og økonomi


Er du moden, selvstændig og ansvarsfuld, og vil du gerne have en spændende elevplads hvor du får masser af ansvar i hverdagen? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere som elev hos Dantra.

Administrationselev:

Som elev i vores administration vil du indgå i et team af 4 medarbejdere. Du vil få en spændende og varieret hverdag, hvor du vil komme til at lære de forretningsgange og opgaver der er i en administration. Du vil få mulighed for at komme rundt i alle fagets discipliner, hvilket sikrer dig et godt og bredt fundament efter endt uddannelse. Vi står foran en digitaliseringsproces med fokus på at blive papirløse indenfor de næste 3 år. Det projekt vil man som elev også blive en naturlig del af.

Derudover vil jobbet indeholde mangeartede opgaver som f.eks.:

  • Oprettelse af ordre
  • Fakturering og klargøring hertil
  • Telefonpasning
  • Vedligeholdelse af kartoteker
  • Arkivering
  • Administrativ support til kørselsledere
  • Opfølgning og statistik
  • Kunde KPI´er
  • Diverse administrative ad hoc-opgaver

Økonomielev:

Som økonomielev tilbyder vi dig en uddannelse med fokus på bogholderi, regnskab, økonomistyring – og masser af spændende udfordringer. Vi giver dig mulighed for at komme rundt i alle fagets discipliner, hvilket sikrer dig et godt og bredt fundament efter endt uddannelse.

Du vil starte med at være tilknyttet kreditorfunktionen. Når din basis her er på plads, vil du få andre opgaver indenfor løn, regnskab, økonomistyring og controlling.

Økonomiafdelingen er en central funktion i virksomheden, der beskæftiger fem medarbejdere. Afdelingen har fokus både på korrekte registreringer, afstemninger, betalinger og løn - og på informative interne rapporteringer, regnskaber og budgetter på koncernniveau.

Jobbet indeholder mangeartede opgaver som f.eks.:

  • Registrere betalinger
  • Bogføre fakturaer
  • Afstemme konti f.eks. moms, bank og løn
  • Registrere og udbetale løn
  • Udføre digitale indberetninger
  • Medvirke ved controlling og økonomistyring
  • Udarbejde analyser i bl.a. Excel
  • Deltage i udarbejdelse af månedsrapport, årsregnskab og budget.

Emilie tidligere økonomielev:

”Som økonomielev hos Dantra får man udvist tillid fra starten, hvilket gør det spændende og lærerigt og giver rigtig gode muligheder for at udvide sine kompetencer. Jeg er efter endt elevtid blevet fastansat, hvilket jeg er rigtig glad for, ikke mindst fordi at vi hos Dantra har et godt arbejdsmiljø, hvilket gør arbejdsdagen endnu bedre”

Om dig:

Du har gennemført en HHX, HTX, STX, HF eller EUX. Hvis det er en HTX, STX eller HF, at du så har taget et fem ugers supplerende EUS-kursus.

  • Du tager selvstændigt ansvar og forstår at indgå i et team hvor man hjælper hinanden.
  • Du er serviceminded og kvalitetsbevidst med dine opgaver
  • Du har lyst til at lære og tager ansvar for egen læring
  • Engelsk i skrift og tale på et fornuftigt niveau
  • Excel kundskaber er en fordel

Vi tilbyder:

  • Fremtidssikrede og gode karrieremuligheder i en spændende international orienteret virksomhed
  • Tæt samarbejde med din afdeling, samt øvrige afdelinger og lokationer
  • Spændende og udfordrende opgaver, hvor du vil opleve, at to dage ikke er ens
  • Egne ansvarsområder
  • Du vil blive en del af vores frokostordning, samt få muligheden for at deltage i de diverse medarbejdere arrangementer

Geografi:

Du vil skulle arbejde fra vores hovedkontor i Hjøllund som er placeret ca. 25 km fra henholdsvis Silkeborg og Herning.

Interesseret?

Send snarest muligt din ansøgning og CV, eventuel kopi af eksamens- og standpunktskarakter og gerne suppleret med udtalelser fra tidligere jobs via knapperne nedenfor. Hvis du har spørgsmål til elevpladsen eller vores virksomhed, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig Liselotte Lyngvad på telefon: 87 98 33 24 eller på mail: lil@dantra.dk.

Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem og afholder løbende samtaler.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dantra Group
Vejlevej 7
7362 Hampen

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

HR-ansvarlig, Liselotte Lyngvad
tlf.: 87 98 33 24
lil@dantra.dk



.

Om Dantra

Dantra har specialiseret sig i transport af flydende råvarer og halvfabrikata til og fra tekniske og kemiske virksomheder, samt medicinalvirksomheder i Europa. Flåden består af mere end 300 enheder, hvilket gør Dantra til en af de førende tanktransport¬virksomheder i Skandinavien.

Dantra er velkonsolideret familievirksomhed i fjerde generation, og virksomhedskulturen bygger både på sunde jyske traditioner og på høje internationale krav til en moderne transportvirksomhed. Virksomheden ligger i Hjøllund – cirka 25 km fra henholdsvis Herning og Silkeborg.

Virksomheden har et stort kundefokus og lever derfor op til en lang række krævende internationale standarder indenfor kvalitet, sikkerhed og miljø. Dantra arbejder målrettet med medarbejder¬udvikling og er kendt som en virksomhed med meget høj arbejdsglæde og udbredt medarbejdertilfredshed.

Dantra beskæftiger i dag mere end 225 medarbejdere. Hovedparten er chauffører, der arbejder på landevejene i Europa, mens de øvrige ansatte er beskæftiget på hovedkontoret i Hjøllund ved Silkeborg eller i en af afdelingerne i Køge, Sverige eller Litauen.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®