Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Vi søger en handelselev med speciale i salg til BESKO i Padborg


Brænder du for at give god service og salg af reservedele til den tunge transportsektor? Vi søger en elev til vores afdeling i Padborg. Her bliver du en del af et godt team, hvor du får erfaring og en god start på din karriere.

Til vores afdeling i Padborg søger vi en handelselev, der gerne vil have kendskab til reservedele indenfor det tunge segment, herunder lastbiler, påhængs- og sættevogne samt busser. Du bliver en del af et godt team med kompetente og engagerede kollegaer.

Du får et bredt 2-årigt uddannelsesforløb, hvor du får en grundig og alsidig praktisk oplæring, samtidig med at du får lov til at prøve kræfter med alle relevante funktioner inden for dit fagområde. Hos os får du tilknyttet en oplæringsansvarlig, som følger dig i hele uddannelsesforløbet. Du får også en udarbejdet praktikplan, som du følger.

Som person er du nysgerrig, initiativrig og serviceminded. Du har en positiv tilgang til opgaverne, et godt humør, og har lyst til at engagere dig. Du kan lide at tage ansvar og være med til at præge dine opgaver og din hverdag.

Dine opgaver:

  • Servicering af kunder
  • Ekspedition i butikken
  • Ordrehåndtering og vejledning ifm. BeskoOnline
  • Salg af reservedele
  • Kundepleje

Skolemæssig baggrund fra handelsskolen:

EUX og HHX-elever har direkte adgang til elevpladsen. STX, HF og HTX-elever har brug for et supplerende 5 ugers EUD-S forløb med fagretning handel. EUD og HG elever med adgang til handelsspecialet kan også søge elevpladsen. Var du fyldt 25 år, da du tog din EUD, EUD-S eller EUX skal du medsende en realkompetencevurdering.

Er du interesseret?

Kan du se dig selv som handelselev hos os, og finder du jobbet interessant, så send en ansøgning og CV og eksamensbevis til Søren Mikkelsen, sm@besko.dk mærket “Salgselev” i emnefeltet.
Send din ansøgning hurtigst muligt, da der løbende vil blive indkaldt til samtaler.

Ansættelsesstart hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BESKO
Plantagevej 8B
6330 Padborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale.

Over 30 års erfaring

Hos BESKO har vi over 30 års erfaring inden for reservedele til transportbranchen. Hos os os får du en professionel betjening, og den rigtige reservedel til en fornuftig pris.

Siden 1987 har BESKO opbygget kompetencer og erfaringer, så vi er mere end godt klædt på til at servicere transportbranchen. BESKO er i dag en del af BPW gruppen, som er Europas førende producent af aksler til påhængskøretøjer. Det er vi stolte af, da BPW er en virksomhed, der står inde for høj kvalitet og innovation.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere