FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Vi søger en handelselev med speciale i salg til BESKO i Padborg


Brænder du for at give god service og salg af reservedele til den tunge transportsektor? Vi søger en elev til vores afdeling i Padborg. Her bliver du en del af et godt team, hvor du får erfaring og en god start på din karriere.

Til vores afdeling i Padborg søger vi en handelselev, der gerne vil have kendskab til reservedele indenfor det tunge segment, herunder lastbiler, påhængs- og sættevogne samt busser. Du bliver en del af et godt team med kompetente og engagerede kollegaer.

Du får et bredt 2-årigt uddannelsesforløb, hvor du får en grundig og alsidig praktisk oplæring, samtidig med at du får lov til at prøve kræfter med alle relevante funktioner inden for dit fagområde. Hos os får du tilknyttet en oplæringsansvarlig, som følger dig i hele uddannelsesforløbet. Du får også en udarbejdet praktikplan, som du følger.

Som person er du nysgerrig, initiativrig og serviceminded. Du har en positiv tilgang til opgaverne, et godt humør, og har lyst til at engagere dig. Du kan lide at tage ansvar og være med til at præge dine opgaver og din hverdag.

Dine opgaver:

  • Servicering af kunder
  • Ekspedition i butikken
  • Ordrehåndtering og vejledning ifm. BeskoOnline
  • Salg af reservedele
  • Kundepleje

Skolemæssig baggrund fra handelsskolen:

EUX og HHX-elever har direkte adgang til elevpladsen. STX, HF og HTX-elever har brug for et supplerende 5 ugers EUD-S forløb med fagretning handel. EUD og HG elever med adgang til handelsspecialet kan også søge elevpladsen. Var du fyldt 25 år, da du tog din EUD, EUD-S eller EUX skal du medsende en realkompetencevurdering.

Er du interesseret?

Kan du se dig selv som handelselev hos os, og finder du jobbet interessant, så send en ansøgning og CV og eksamensbevis til Søren Mikkelsen, sm@besko.dk mærket “Salgselev” i emnefeltet.
Send din ansøgning hurtigst muligt, da der løbende vil blive indkaldt til samtaler.

Ansættelsesstart hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BESKO
Plantagevej 8B
6330 Padborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale



.

Over 30 års erfaring

Hos BESKO har vi over 30 års erfaring inden for reservedele til transportbranchen. Hos os os får du en professionel betjening, og den rigtige reservedel til en fornuftig pris.

Siden 1987 har BESKO opbygget kompetencer og erfaringer, så vi er mere end godt klædt på til at servicere transportbranchen. BESKO er i dag en del af BPW gruppen, som er Europas førende producent af aksler til påhængskøretøjer. Det er vi stolte af, da BPW er en virksomhed, der står inde for høj kvalitet og innovation.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®