Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Speditørelev - Luftfragt hos Martin Bencher Group


Når du åbner døren til Martin Bencher Group, åbner du døren til hele verden.

Er du på udkig efter en udfordrende uddannelse i et internationalt miljø, og har du interesse for komplekse transport- og logistikopgaver indenfor luftfragt?

Hos Martin Bencher Group er vi eksperter i transport af overdimensionerede og tung last, hvor vi arrangerer og koordinerer transporter af fx vindmøller, skibsmotorer eller mineudstyr til søs, til lands og i luften. Vi søger nu en dygtig elev til vores luftfragtskontor i Kastrup.

Hvad laver en speditørelev inden for luftfragt hos Martin Bencher Group?

Du bliver en del af vores luftfragtskontor i Kastrup som består af et team på 4 ansatte. Du vil her indgå i vores team af luftfragtsspeditører og projektledere, som dagligt servicerer en bred vifte af både danske og internationale kunder på tværs af industrier. Du vil have daglig dialog med såvel kunder og kollegaer, som med luftfartsselskaber, agenter og underleverandører på tværs af kontinenter.

Hos os får du som elev et stort ansvar og en væsentlig rolle i afdelingen fra dag et. Opgaverne spænder vidt, da vi håndterer alle aspekter indenfor luftfragt; operation, bookinger, dokumentation og salg – og så giver vi naturligvis vores kunder branchens bedste service.

Elevuddannelsen hos Martin Bencher er dynamisk og meget international. Allerede i din elevtid vil du opbygge et internationalt netværk og danne en bred erfaringsbase. Med 31 kontorer i 23 lande er der hos os ligeledes gode muligheder for at fortsætte karrieren internationalt. Når du åbner døren til Martin Bencher Group, åbner du døren til verden.

Hvem er du?

Du har gennemført HHX, EUX eller STX, HTX, HF inklusive 5 ugers EUD. Vi forventer du er ambitiøs, har lyst til at lære, at du naturligt tager ansvar og har mod på en stejl læringskurve.

Dagligdagen foregår ofte i et højt tempo og det er derfor væsentligt du kan holde hovedet koldt og have mange bolde i luften. Jobbet involverer en høj grad af kommunikation med mennesker fra forskellige kulturer og lande, og derfor er det vigtigt, at du er komfortabel på engelsk i skrift og tale, og at du har lyst til at arbejde med mennesker. Hovedsagen er din indstilling. Går du til opgaven med den rette attitude, gå-på-mod og nysgerrighed, skal vi nok lære dig resten.

Ansøgning

Er du vores næste luftfragtselev, så send din ansøgning via 'Ansøg nu' knappen. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Place

Martin Bencher Group
Petersdalvej 1A, 3. sal
2770 Kastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Start: Hurtigst muligt

Kontakt

Branch Manager, Patrick Winther
Tlf.: +45 32 466 180
Patrick.winther@martin-bencher.com.

Hvem er vi?

Martin Bencher Group er en professionel global projektspeditør med fokus på innovative og tekniske løsninger, der gør det muligt at transportere overdimensioneret og tungt gods rundt i hele verden. Vi er repræsenteret med 31 kontorer i 23 lande med hovedkontor beliggende på Aarhus Havn.

Vores brand har altid været synonymt med shippingydelser i verdensklasse, hvor vi hylder initiativ, holdindsats samt en innovativ tankegang. Du kan læse meget mere om Martin Bencher Group på www.martin-bencher.com

Mere om Martin Bencher Group

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere