FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handels-trainee hos DS Stålprofil


Bliv handels-trainee i en international virksomhed

Hos os får du et spændende og alsidigt uddannelsesforløb, som giver dig masser af nye kompetencer og karrieremuligheder

Om uddannelsen

Som handels-trainee hos DS Stålprofil A/S vil du gennemgå en varieret uddannelse, der strækker sig over to år. Du vil fra første dag indgå i vores professionelle salgsteam og hurtigt få tildelt egne opgaver og ansvarsområder. Du vil gennem din uddannelse tilegne dig redskaber og kompetencer, som du kan bruge resten af livet, og som er stærkt efterspurgt på arbejdsmarkedet. Din uddannelse hos DS Stålprofil starter nu – og hele forløbet finder sted på arbejdspladsen, så du bevarer den daglige kontakt til kollegaer og kunder i hele trainee-perioden.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Kunderådgivning og -service
  • Ordrebehandling
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Assistance ved messer og events
  • Backup til salgskonsulenter

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil løbende blive justeret, så det passer til dit niveau og dine ambitioner. Du bliver en del af et ungt team, hvor vi har en uformel og fri tone og værdsætter den gode stemning.

Dine karrieremuligheder

Efter en velgennemført handelsuddannelse hos DS Stålprofil A/S er der forskellige muligheder for at fortsætte din personlige udvikling. Måske er du kommende intern sælger, salgskonsulent eller Key Account Manager. Efter uddannelsesforløbet er mulighederne for fastansættelse hos os rigtig gode.

Glæd dig også til:

  • Sund og varieret frokostordning
  • En aktiv personaleforening, der laver event i løbet af året - Alt fra champagnesmagning til julefrokost og sommerfest
  • Teambuilding events 2 gange årligt
  • Gratis frugt, kaffe, forfriskninger osv. i løbet af dagen
  • Gode kollegaer, der støtter og bakker dig op

For at komme i betragning som handels-trainee har du:

  • Som minimum afsluttet HHX, HTX, STX, HF eller EUX Business
  • Lyst til at lære nyt og udvikle dig indenfor salg

Sådan ansøger du

Send os en ansøgning mærket ”Handels-trainee” og vedhæft relevante bilag. Ansøgningen sendes på mail til aac@ds-staalprofil.dk. Send din ansøgning hurtigst muligt. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Teamleder Anette Amdi Christensen på +45 96 57 28 33

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DS Stålprofil A/S
Andrupvej 9
9500 Hobro

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Teamleder, Anette Amdi Christensen
tlf.: +45 96 57 28 33
aac@ds-staalprofil.dk



.

”Arbejdspladsen er beliggende i Hobro - Tæt på motorvejen og lige midt mellem Aalborg og Aarhus. Så det er nemt at komme hertil.”

”Jeg er vild med vores sunde madordning, for jeg hader at smøre madpakke - så det er en nem måde at få noget ordentligt til frokost.”

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om DS Stålprofil

DS Stålprofil gør bygninger stærke med stål. Og med stolthed. I 50 år har vi været i front med effektive tag- og facadeløsninger, der beklæder og beskytter. Med lang levetid. Med minimal vedligeholdelse. Med frihed i udtrykket. Og med en enestående knowhow, der giver alle vores kunder det samme resultat. Det bedste.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®