FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Byg din karriere på et solidt fundament - Bliv økonomielev i DEAS Group


Har du flair for service og et talent for tal? Og kunne du tænke dig at starte din karriere i en af ejendomsbranchens største virksomheder? En virksomhed der sigter mod at være de bedste, og hvor sammenhold, hold-ånd og udvikling er nøgleord? Så har du nu muligheden for at blive en af vores økonomielever.

Som økonomielev hos os, bygger du din fremtidige karriere inden for økonomi, kontor og administration på et solidt fundament. Vi tilbyder en toårig uddannelse i et attraktivt arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet, team-ånd og variation i arbejdsopgaverne er kendetegnende for dit forløb - og hvor udvikling er nøgleordet for din succes.

Bliv en del af en fed arbejdsplads

Som økonomielev hos os, bliver du tilknyttet en af vores to afdelinger Financial Controlling eller Client Reporting, som består af hhv. 7 og 47 gode og dedikerede kollegaer. Hos os har vi fokus på et godt socialt fællesskab, holdånd og kvalitet i arbejdet. Du vil blive tilknyttet kontoruddannelsen med speciale i økonomi, der består af en række læringsaktiviteter fordelt over den toårige elevperiode. I løbet af de to år veksler du mellem praktisk arbejde i DEAS og undervisning på din skole.

Dit elevforløb giver dig muligheden for at beskæftige dig med mange forskellige og alsidige opgaver i relation til af både DEAS’ og vores investorers økonomi- og regnskabsfunktioner.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i:

  • Arbejde med regnskaber, budgetter og rapporteringer for vores investorer
  • Deltage i udarbejdelsen af års- og perioderegnskaber
  • Lønadministration
  • Samarbejde på tværs og kommunikation med revisor
  • Bogføring, herunder håndtering af fakturaer og procedurer i forhold til betalinger

Som elev hos os får du muligheden for selv at være med til at forme din elevtid og din karriere, du bliver tilknyttet en elevansvarlig i DEAS som sikrer, et godt fagligt fundament i dit elevforløb samtidig med, at du sikres den bedste start som elev på arbejdsmarkedet. Det vigtigste er, at du har lysten og gå-på-modet til at lære og udvikle dig.

Er du ansvarsbevidst og positiv med en stor interesse for økonomi?

Som vores nye økonomielev forventer vi, at du har øje for detaljerne og lysten til at lære nyt og blive bedre dag for dag. Derudover forestiller vi os selvfølgelig, at du har en grundlæggende interesse for regnskab og økonomi.

Du er typen, der ikke er bange for at give dig i kast med opgaverne og kan arbejde selvstændigt, men samtidig er du ikke bleg for at spørge om hjælp, når du har brug for det. I DEAS betyder samarbejde meget for os, og vi hjælper hinanden så vi bliver bedre, og så vi kommer godt i mål med opgaverne.

Desuden er det vigtigt at du:

  • Er pålidelig, ansvarsbevidst og positiv
  • Har flair for IT-systemer
  • Kan lide at samarbejde med andre
  • Taler og skriver flydende dansk

For at kunne blive elev skal du have afsluttet en adgangsgivende grunduddannelse som f.eks. EUX, HHX eller anden gymnasial uddannelse med et fem ugers EUS kontorkursus.

Bliv elev hos os – vi tror på vores unge talenter

Hos os får du en masse engagerede kollegaer, der er hjælpsomme og som samarbejder godt på tværs af organisationen. DEAS er en spændende virksomhed der spænder over mange forskellige faggrupper og profiler, og du har derfor rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt hos os.

Den elevansvarlige og dig sammensætter i fællesskab din elevtid hos os, så det matcher dine kompetencer og interesser, samtidig med, at vi sigter efter at skabe en så flydende overgang mellem din tid på skolen og tiden hos os i praksis.

Vi tilbyder dig gode personaleforhold, hvor du bl.a. vil have mulighed for at blive en del af vores nyligt etablerede netværk DEAS Young Professionals, hvor det at være ung på arbejdsmarkedet, samarbejde og udvikling er nøgleord. Derudover har vi en meget aktiv personaleforening, der hver måned arrangerer et hav af forskellige arrangementer til en hver smag.

Har du lyst til at blive vores nye økonomielev?

Hvis du har lyst til at give din fremtidige karriere den bedste start så send os sin ansøgning, karakterbevis og CV hurtigst muligt og senest den 1. juni, via "ansøg nu" knappen. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Recruitment Specialist Anne Kathrine Kristoffersen på 27 90 11 33 eller på mail akbk@deas.dk eller Regnskabsansvarlig Kasper Nygaard Larsen på 27 90 19 65 eller på mail knl@deas.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DEAS GROUP
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. juni 2022
Tiltrædelse: EFter aftale

Kontakt

Recruitment Specialist, Anne Kathrine Kristoffersen
tlf.: 27 90 11 33
akbk@deas.dk

Regnskabsansvarlig, Kasper Nygaard
tlf.: 27 90 19 65
knl@deas.dk



.

Om DEAS A/S

DEAS Group rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®