FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Sports Group Denmark søger kontorelev


Brænder du for en kontoruddannelse indenfor administration, så vil en elevplads i Sports Group Denmarks finance afdeling helt sikkert noget for dig.

Om virksomheden

Sports Group Denmark er en dansk ejet Sportswearvirksomhed, der blev etableret i 2012. Vi repræsenterer mere end 25 brands – herunder både internationale brands og brands designet og udviklet af Sports Group Denmark. Vi sælger altid vores sportstøj til konkurrencedygtige priser og har 2500 kunder primært i Skandinavien og Europa. Hovedsædet er placeret i Silkeborg med yderligere 8 afdelinger i Skandinavien, Tyskland og Kina. Sports Group Denmark har fokus på kvalitet, funktionalitet og design som vores vigtigste faktorer.

For at styrke og udvide vores finance afdeling søger vi en kontorelev med en proaktiv og nysgerrig tilgang til nye opgaver. Vi tilbyder et kontoruddannelsesforløb på 2 år med speciale i Administration, hvor du vil indgå i et team, som pt. består af 6 personer i forskellige funktioner, med højt til loftet og godt humør, selv i en travl hverdag. Som elev bliver du oplært i alle finance afdelingens opgaver og kommer blandt andet til at arbejde med:

JOBBESKRIVELSE:

  • Fakturering
  • Kontakt til kunder
  • Kundeoprettelser
  • Opdatering af kreditor stamoplysninger i Business Central
  • Kreditorbogføring
  • Betalinger i bank
  • Udarbejdelse af statistik
  • Ad hoc opgaver

JOBKVALIFIKATIONER:

  • EUX, HHX eller tilsvarende uddannelse
  • General flair for IT
  • Du er bruger af Office pakken med kendskab til Excel
  • Taler og skriver engelsk

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER:

  • Positiv og altid i godt humør
  • Passioneret omkring dit arbejde
  • Kan tage fat hvor der mangler hjælp
  • Fleksibel og omstillingsparat
  • Struktureret og ansvarsbevidst
  • Serviceminded og pligtopfyldende

Stillingen skal bestrides fra vores kontor i Silkeborg.

Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Afdelingsleder Christina Stenberg på + 45 22 76 89 50.

Din ansøgning skal sendes til job@sports-group.dk via "ansøg nu" knappen. Ansøgningen mærkes med ”Kontorelev + dit navn” i emnefeltet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sports Group Denmark
Skærskovgårdsvej 5
8600 Silkeborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. maj 2022
Tiltrædelse: Primo august 2022

Kontakt

Afdelingsleder, Christina Stenberg
tlf.: +45 22 76 89 50



.

AN EXTRAORDINARY COMPANY

Sports Group Denmark was founded in 2012 by CEO Bjarne Jeppesen, a Danish innovator and entrepreneur. When he founded Sports Group Denmark, he had more than a decade’s experience with business management and sportswear development from previous leading positions in Asia. Sports Group Denmark took things to a new level in sportswear development- and distribution. The goal was to provide great quality sportswear at affordable prices. But high quality and low prices don’t always go hand in hand, however Sports Group Denmark knew exactly how to build the required setup to make it possible. Together they made a great effort to achieve this goal, and it’s fair to say that the effort paid off – fast!


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®