FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv kontorelev hos DFDS Logistics


Kontorelev med speciale i administration søges

Kan du lide at blive klogere hver dag og samtidig få mulighed for at sætte dit personlige præg på din elevtid og DFDS Logistics i Esbjerg?

Så kan en plads som kontorelev med speciale i administration ved DFDS Logistics være dit første stop på karriererejsen.

Som kontorelev hos os på hovedkontoret i Esbjerg, kan du få prøvet talentet af sammen med 95 kollegaer i et internationalt miljø. Vi er blandt de største køletransportører i Europa, og det er vi blevet ved at være serviceminded, initiativrige og handlekraftige.

Vi søger en kontorelev, som trives i en varieret hverdag, hvor der både arbejdes selvstændigt, og hvor der også sparres og løftes i flok. Vi lover dig en grundig indføring i vores mange og alsidige administrative opgaver og i transportbranchen generelt.

Vi søger en kontorelev, som:

  • Har afsluttet HHX, STX, HTX eller EUX.
  • Kan tale og skrive dansk og engelsk
  • Ser IT som et helt naturligt arbejdsredskab

Til gengæld får du…

  • 2 års udviklende og intensiv uddannelse i en global virksomhed
  • Et godt fagligt fællesskab med andre elever og uddannede kollegaer
  • Ansvar og muligheder i en branche med uendelige muligheder

Du vil opleve kollegaer, som investerer tid og energi i at gøre dig go’ og lære dig fagets finesser. Du indgår i teamet på lige fod med dine kollegaer, du får ansvar, og derfor forventer vi, at du tager dine opgaver seriøst, og at du yder dit bedste. Efter endt elevtid vil der være rig mulighed for at blive i virksomheden, hvis du kan se dig selv i en innovativ virksomhed.

DFDS Logistics er kendt for en positiv ånd, og alle er indstillet på at hjælpe hinanden i takt med udviklingen i organisationen. Der er en god tone i virksomheden, og der udvises og forventes gensidig respekt og sympati.

Vi glæder os til at fortælle dig mere om forløbet.

Vi indkalder løbende til samtaler – så send din ansøgning ASAP.

Opstart til snarest muligt

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning.


Sted

DFDS Logistics A/S 
Malervej 12
6710 Esbjerg V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. maj 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR ansvarlig, Sanne Thomsen 
mail: sto@nkspedition.dk



.

DFDS Logistics A/S

Hos DFDS Logistics handler det om mennesker. DFDS Logistics er en service virksomhed hvor at alle medarbejdere har en stor værdi for os. N&K Spedition arbejder med konstant udvikling på alle medarbejdere, for at sikre en god arbejdsplads hvor at man føler sig tryg, og man har et ansvar hvor man føler sig tilpas.

DFDS Logistics arbejder konstant med alle leverandører også, for at sikre at deres medarbejder har en høj trivsel.

Vores kvalitets og compliance afdeling er i konstant dialog med leverandører af alle services, for at føre dialog om forhold der vedrører dagligdagen.

Ved god kommunikation med alle involverede parter, sikrer vi gode arbejdspladser, og en høj service og kvalitet i form af vores transport som bliver udført i hele Europa.

Mere fra DFDS Logistics 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®