Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Bliv kontorelev hos Nordic Sugar i København


Engageret kontorelev til 2-årig uddannelse

”Jeg er færdig med elevuddannelsen om et års tid, og jeg er virkelig glad for det. Jeg får lige så meget ansvar, som jeg har lyst til, og de er rigtig gode til at tage imod nye elever. Jeg står i hvert fald klar til at tage godt imod dig,” fortæller kontorelev Amalie Rørby.

Har du nogensinde tænkt på, hvordan sukkerroen kommer op af jorden – til sukkeret står færdigt i poser på hylden i supermarkedet? Og har du lyst til en hverdag i virksomhed, der producerer tonsvis af sukker og foderprodukter fra sukkerroer?

Vi tilbyder

En hverdag på vores hovedkontor i Ørestaden i København, hvor du får 62 gode kolleger, der trives i et kontorhus med et rigt tilbud af fællesfaciliteter såsom god kantine, fitness, massage, frisør samt tagterrasse.

Her får du en hverdag i en moderne virksomhed med rødderne solidt plantet i sukkerroernes muld, og som bl.a. i Danmark er kendt for varemærket ”Dansukker”. Og hvis alt går op i en højere enhed, er der gode muligheder for at fortsætte din karriere hos os.

En alsidig og lærerig hverdag

Som vores nye elev kan du se frem til en bred rolle, hvor du kommer rundt i flere forskellige afdelinger og får alt det ansvar, du har lyst til. Du kommer blandt andet til at deltage i planlægningsopgaver, disponering og koordinering af lastider, så vi sikrer, at der er varer på lager.

Derudover lærer du, hvor vigtigt det er at leve op til kundernes høje forventninger til service, kvalitet og leveringssikkerhed. Og så er du med til at sørge for, at der er styr på de transporter, vi sender afsted hverdag, ligesom du bliver en vigtig del af vores kundeservice, hvor salg til vores hjemmemarked Danmark og Sverige og eksport til resten af verden sker.

Udvikl dig sammen med kolleger og elever

Vi har fokus på, at du får brugt den læring, du opnår under dine skoleforløb, og at du udvikler dig personligt. Der vil også være mulighed for ophold på en af vores øvrige lokationer, og du får et bredt netværk af såvel kolleger som samarbejdspartnere med forskellige nationaliteter.

Et miljø med god grobund for dig og vores sukkerroer

Vi skaber hele tiden en endnu bedre og endnu mere attraktiv arbejdsplads. Vi er nemlig alt andet end en traditionel virksomhed. Vi går langt for, at vores medarbejdere har de bedste forudsætninger for at udvikle deres kompetencer samt mulighed for at videndele, så vi alle bliver endnu dygtigere.

For at blive vores næste kontorelev skal du:

  • have bestået en HHX, HTX, STX eller lignende samt have afsluttet eller være ved at afslutte det studiekompetencegivende EUX-forløb
  • Du er god til engelsk i både skrift og tale.

”Jeg kan kun anbefale, at du springer ud i det. Det gjorde jeg, og det har været det helt rigtige. Så længe du er åben og har lyst til at tage ansvar for de opgaver, du får, så skal det nok gå rigtig godt – og så skal vi nok lære dig resten.” – Amalie.

Er du interesseret?

Kan du se dig selv som vores nye elev, og er du klar til at starte senest september 2022, så brug "Ansøg nu" knappen til at indsende din ansøgning, dit CV samt eventuelle uddannelsesbeviser.

Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Customer Service Manager Lars Pedersen på telefon 3266 2543.

Vi gør opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Nordic Sugar A/S
Edvard Thomsen Vej 10, 7. Sal
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Customer Service Manager, Lars Pedersen
tlf.: 32 66 25 43.

Om Nordic Sugar

Nordic Sugar er en del af Nordzucker-koncernen, der er baseret i Braunschweig, Tyskland, og er en af verdens førende sukkerproducenter. Vores produktsortiment inden for sukkerroer og sukkerrør omfatter hvidt sukker, råsukker, specialiteter og flydende sukker. Derudover producerer virksomheden foder, melasse, gødning og bioethanol samt elektricitet. Bæredygtighed i hele værdikæden har høj prioritet. 


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere