FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

På udkig efter en traineeplads i et revisorfirma med masser af liv?


Send os en ansøgning og fortæl om dine drømme, dine talenter og nogle gode grunde til, hvordan vi kan få det bedste ud af hinanden. 

Hos Ullits & Winther er vi altid på jagt efter nye unge talenter, som drømmer om at arbejde med tal og mennesker. 

Er det her dig?

  • Jeg har eller godt på vej til at have en uddannelse som finansiel controller, finansøkonom eller HHX’er
  • Jeg har flair for tal
  • Jeg har talent for og lyst til at lære
  • Jeg har lyst til en stærk karrierevej
  • Jeg har ansvarsfølelse
  • Jeg er flittig og fleksibel
  • Jeg er udadvendt og besidder et fantastisk humør 
  • Jeg bor eller har intention om at bo i eller omkring Viborg, hvilket er vigtigt for at skabe relationer 

Er det dig, så er det måske netop dig, vi tilbyder et afvekslende traineeforløb, der med garanti vil både udfordre og udvikle dig. Både teoretisk, praktisk og personligt. 

Arbejde, fritid og relationer

Vi har altid prioriteret, at der skal være mennesker bag tallene og lægger stor vægt på, at der er en fornuftig balance mellem arbejds- og privatliv. Ingen medarbejdere har flere hundrede overarbejdstimer, idet vi lægger stor vægt på, at der skal være tid til familie og fritidsinteresser også. Vi har måske lidt ekstra at se til i foråret, men holder til gengæld også ekstra fri i efteråret, hvormed vi er klædt godt på til at håndtere de perioder, hvor der er ekstra travlt. 

Det giver gode relationer med kunderne og hinanden – og det er sikkert en af grundene til, at mange kunder og medarbejdere har været med os i mange år. 

Hvem er Ullits & Winther

Du får mere end 40 gode kollegaer og en spændende hverdag i fantastiske omgivelser. Vi bor i udkanten af Viborg i et moderne domicil med udsigt til grønne områder. Du bliver en del af aktiv personaleforening og hvem ved – måske du kan udfordre nogle af vores andre talenter i bordfodbold i pausen? De kan godt bruge lidt modstand… 

Vi lægger en personlig uddannelsesplan, der omfatter de forskellige arbejdsopgaver, du skal igennem i det 2-årige uddannelsesforløb. Dermed sikrer vi, både for din og for vores skyld, at du får den bedst mulige uddannelse indenfor regnskab, revision og skat. Både her i Viborg og ude i verden. 

Vi er en del af noget større

Ullits & Winther er medlem af RevisorGruppen Danmark, og du kan derfor glæde dig til kurser sammen med trainees fra hele landet. Den første uges introforløb foregår på Lanzarote – det er vist ikke kedeligt.

RevisorGruppen Danmark har i alt 1.800 medlemmer i Danmark fordelt på en række forskellige medlemsfirmaer. Medlemskabet sikrer, at vores produkter er af en faglig høj kvalitet, og at vores værktøjer altid følger gældende love og regler. Ligeledes udbyder de hvert år masser af relevante kurser, således vores medarbejderes faglige viden også altid er ajour. Sideløbende med det interne uddannelsesprogram, tilbydes du også en HD i Regnskab og Økonomistyring. Den følges op af en cand.merc.aud, såfremt du har drømmen om at gå hele vejen til statsautoriseret revisor. 

Kom ud af busken og send os din ansøgning

Husk at vedhæfte dit CV, eksamensbeviser og seneste karakterer, udtalelser fra fritidsjob og gerne en reference, så vi kan høre andre om, hvor fantastisk du er. Vi vurderer løbende de indkomne ansøgninger.

Husk at uploade alle dokumenter på en gang!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ullits & Winther
Agerlandsvej 1
8800  Viborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 20. april 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022



.

Om Ullits & Winther

Ullits & Winther er en dynamisk virksomhed med et stærkt team af revisorer og 5 forskellige partnere, der har vidt forskellig baggrund, erfaring, netværk, geografi og “kemi”. Det giver styrke både internt og i forhold til vores kunder, der er lige så forskellige som vi er.

Vores mission er at give vores kunder overblik, overskud og solidt håndværk. Uanset hvem de er, og hvor store de er, tilbyder vi derfor altid et fast revisorteam med “den rigtige partner” i spidsen. Det giver os et indgående kendskab til hver enkelt kunde, der gør det lettere at levere vores ydelser hurtigt, fleksibelt og individuelt.

Som vi plejer at sige: Hos Ullits & Winther er det kunderne, der bestemmer, hvad vi er bedst til. Altså hvilke af vores kompetencer de har mest brug for. Hvor ofte og hvornår. Og vi er altid klar til at løse konkrete opgaver eller måske være en “ekstra kollega”, når I har allermest travlt.

Mere fra Ullits & Winther

Kom tættere på virksomheden


() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®