Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

SAMSKIP søger speditørelev til Aarhus afdelingen


Få en karriere indenfor Told, Spedition & Shipping
Bliv speditørelev hos SAMSKIP.

Vi søger lige nu én voksenelev til vores lokation i Århus.

Mulighederne venter på dig

Hvis du vil være ekspert i told, nationale og internationale transporter via både vej, sø og luft, så er vi det rigtige sted for dig. Hos SAMSKIP bestræber vi os på at uddanne de dygtigste og bedste elever. Og vi har fuld fokus på dig og din uddannelse.

Du vil komme til at arbejde sammen med gode, dygtige og erfarende kollegaer, som altid arbejder på at finde de bedste løsninger for vores kunder. Udover at have vores kunder i fokus, har vi også stort fokus på vores medarbejdere. Det er vigtigt for os at alle er glade for at komme på arbejde, hver dag. Vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til både at fejle og lære.

Som elev i SAMSKIP vil du blive en del af en global virksomhed med store visioner og med mange muligheder for både fagligt og personligt udvikling. Vi har i SAMSKIP et elevprogram, som du vil indgå i sammen med de 9 andre elever på kontoret. Det betyder at du i din elevtid, vil have tæt kontakt med din daglige leder, en tildelt mentor, samt vores elevansvarlige, hvor du og din fagligeudvikling er i fokus. Du vil gennem din elevtid hos os, stifte bekendtskab med flere områder indenfor Told, Spedition og Shipping. Vi bestræber os på at du i din uddannelsesperiode, kommer til at sidde i mindst to forskellige teams. Dette gør vi for at styrke dine kompetencer samt tilsikre os at du får den bedste og mest alsidige uddannelse som muligt.

Hvad laver en speditør?

Din elevtid starter i Samskip full-load importafdeling, hvor du sammen med et erfarent team skal stå for at booke transport til import containere der kommer fra trejdelande. Du vil få en del af ansvar, samt meget kundekontakt i det daglige.

Har du, hvad der skal til?

Det handler om mennesker, kommunikation og detaljen. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere, at du har sans for detaljen, at du ser muligheder frem for begrænsninger. Kundeservice er alfa og omega, og din forståelse heraf betyder meget for din succes. Det der betyder noget for os, er dig som menneske, din indstilling, dit engagement og dine ambitioner, du er nysgerrig efter at lære, og har mod på nye udfordringer. Det er også vigtigt for os at du er fleksibel og er en god teamplayer.

Bliv en del af holdet

Vores kontor ligger i det smukke Havnehus med den bedste udsigt på Aarhus Havn. Her vil du have din daglige gang. Din uddannelse er en 2-årig kontoruddannelse med speciale i Told, Spedition og Shipping. Uddannelsen veksler mellem teori på skoleforløb fordelt udover de 2 år, og praktik på kontoret i dit team, du afslutter din uddannelse med en opgave som skal forsvares ved eksamen. Vi garanterer alle vores elever både faglig, professionel og personlig udvikling.

 Din baggrund

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. (Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage fem ugers supplerende EUS-kursus.) 
  • Du har kørekort til bil (kategori B) 
  • Du behersker engelsk tale og skrift på højt niveau. 
  • Det er en fordel, hvis du har haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse. Dette er dog ikke et krav. 
  • Som voksenelev skal du være fyldt 25 år ved opstart.

Tiltrædelse ASAP

Læs mere om dit Team Toldservice på: www.toldservice.com

Læs mere om SAMSKIP på: www.samskip.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Samskip A/S
Vandvejen 7
8000 Aarhus 

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.
Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Kontakt

Paola Schroder Leone
tlf.: 71 71 73 73.

Who we are

Samskip is one of the larger container transportation companies in Europe, offering a wide range of multimodal container logistics services. These include an extensive network of container services to and from Iceland and the Faroe Islands, along with refrigerated cargo logistics and international forwarding around the world.

Careers

Samskip offers you career opportunities and the opportunity to work in an ambitious, dynamic and professional organization. Each individual contributes to the overall success of Samskip and we encourage personal responsibility, commitment and togetherness for the benefit of our company, our employees and our customers. You will be part of a team that shares a drive to excel at their work and generate results that matter to Samskip; results that contribute to a profitable and sustainable growth of the company.

Mere fra Samskip  

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere