FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

JP|Politikens Hus søger administrativ kontorelev


Ekstra Bladet søger en administrativ elev til vores kommercielle afdeling 

AdOperations, Tech & Product søger igen en elev til vores kommercielle, digitale team. Vi varetager afviklingen af den digitale annoncering på eb.dk, Ekstra Bladet Plus samt Ekstra Bladets Podcasts. Vi udvikler både vores digitale produkt-portefølje og vores tech-løsninger, og er med til at sikre, at vi følger med markedets udvikling og er markedsledende. Dine arbejdsopgaver vil derfor have variation over tid og udvikle sig i din elevperiode hos os, da markedets og teknologiernes udvikling er med til at sætte dagsordenen. 

AdOperations, Tech & Product hører under Ad Sales and Tech, hvilket betyder at vi har en daglig, tæt dialog med bl.a. salgskonsulenter, administration og analyse. Vi samarbejder også med tilsvarende Ad Tech teams hos Jyllands-Posten og Politiken. Vi arbejder desuden på en fælles mail-indbakke i teamet, så der er tæt dialog omkring dagens opgaver og du vil aldrig føle dig alene. Du kan forvente at få dine egne opgaver med tiden og få lov til at udvikle dine færdigheder i hele perioden. 

Som elev i AdOps, Tech & Product vil du få: 

  • Grundig oplæring 
  • Daglig sparring og løbende feedback 
  • Bred indsigt i mediebranchen 
  • Et stort netværk både internt og eksternt 
  • Et socialt team som også laver aktiviteter sammen udenfor arbejdstid 

Du vil blive oplært i mange administrative og tekniske opgaver som bl.a.: 

  • Digital kampagneopsætning, monitorering og rapportering 
  • Opsætning og kontrol af digitale annoncer 
  • Kendskab til - og mulighed for at blive super-bruger - i fx WordPress og et hav af interne og eksterne programmer
  • Sidst men ikke mindst, god kundekontakt og -service 
Har ovenstående virkelig fanget din interesse – og kan du samtidig genkende nedenstående egenskaber i dig selv, så hører vi meget gerne fra dig og svarer uddybende på dine spørgsmål: 

  • Serviceminded og skarp på skriftlig kommunikation 
  • Struktureret og glad for systemer
  • Interesseret i mediebranchen og digital markedsføring 
  • Flair og gå-på-mod for IT og tal 
  • I gang med eller nyligt afsluttet en HHX, STX eller EUX 

Elevforløbet er et toårigt forløb med opstart 1. august eller 1. september 

Arbejdstiden er mandag til fredag 08.30 - 16.30, en valgfri dag til kl. 16. 

Spørgsmål kan stilles til Line Lercke Grenaae på tlf. 25 38 46 37 eller på mail til llg@eb.dk. Vi holder samtaler løbende og ønsker at ansætte den rette elev hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

JP/Politikens Hus
Rådhuspladsen 37
1785 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. juli 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Line Lercke Grenaae
tlf.: 25 38 46 37 / llg@eb.dk



.

Mere fra JP| Politikens Hus 

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vores formål er at formidle oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Ritzau Finans samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks, Sveriges og Norges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.300 medarbejdere og havde i 2021 en omsætning på mere end 3 mia. kr.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®