FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv en del af den grønne omstilling som vores nye indkøbselev i Kolding


Er du nysgerrig på indkøbsprocessen? Er du fyldt med gåpåmod? Vil du være en del af en virksomhed, som lige nu tager banebrydende skridt mod den grønne omstilling? Så er du måske lige præcis den vi søger, som vores nye indkøbselev i Kolding.

En spændende start på din karriere

I din 2-årige uddannelse får du en kombination af en masse praktisk erfaring og relevante skoleophold. Du vil blive en del af vores indkøbs- og logistikafdeling, hvor vi er 10 dygtige og engagerede kolleger, der står klar til at lære fra os. Vi er et team, hvor høj faglighed, en uformel tone og det at have det sjovt, når vi er på arbejde, følges ad.

Når du starter, vil du og din uddannelsesansvarlige sammen sørge for at udarbejde den endelige plan for din elevtid, så den matcher dine interesseområder. Vi har løbende fokus på din udvikling, og ansvaret for egne opgaver vil blive tilpasset herefter.

Indkøbsprocessen fra A-Z

Du får indblik i hele indkøbsprocessen og samspillet med logistik. Du vil få et unikt indblik i indkøb af varer til produktion, og være en del af eksekveringen fra forslag til ordrebekræftelser og opfølgning. Herudover kan dine opgaver være fx:

  • Opfølgning på mangler til produktion
  • Håndtere reklamationer, service- og returvarer
  • Definere og dokumentere indkøbs- og logistikprocesser
  • Oprette vejledninger til procedurer
  • Indgå i arbejdet med leverandøraftaler og opfølgning herpå

Hvem er du?

Der er mange indgangsvinkler til stillingen. EUX- og HHX-elever har direkte adgang til elevpladsen. STX-, HF- og HTX-elever har brug for et supplerende 5 ugers EUD-S forløb med fagretning handel. EUD- og HG elever med adgang til indkøbsspecialet kan også søge elevpladsen. Har du anden relevant uddannelse og finder stillingen spændende, er du også meget velkommen til at søge. Stillingen kræver, at du behersker dansk og engelsk på et højt niveau.

Som person forventer vi, at du…

  • Er ansvarsbevidst
  • Er god til at arbejde struktureret og har sans for detaljen
  • Har let ved samarbejde og bidrager med godt humør
  • Trives med at tale med mange forskellige mennesker
  • Kan håndtere mange bolde i luften
  • Er initiativrig

Vil du være med til at gøre en forskel?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Elevtiden starter efter aftale.

Vi behandler ansøgningsfeltet løbende og stillingsopslag nedtages, når vi har besat stillingen. Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Director, Sourcing & Logistics, Claus Damgaard på tlf.: 40 60 08 19.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Green Hydrogen Systems A/S
Nordager 21
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Director, Sourcing & Logistics, Claus Damgaard
tlf.: 40 60 08 19



.

Hvem er vi?

Green Hydrogen Systems er ved at erobre en position som en af verdens førende inden for udvikling og produktion af elektrolyseanlæg, der anvender strøm fra vedvarende energi og vand til at fremstille grøn brint. Brint er hjørnestenen i omstillingen fra et fossilt til et grønt energiforsyningssystem baseret på vedvarende energi. Vi har vokseværk og beskæftiger lige nu over 200 medarbejdere i Danmark.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®