Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

HAI Horsens søger en kontorelev i HR og økonomi


Ønsker du en kontoruddannelse, hvor du får en høj grad af selvstændighed, og får mulighed for at løse man­ge varierende opgaver inden for både HR og økonomi, er du måske vores nye kontorelev. Kontorelev med administration som speciale.

HAI søger en ansvarlig og engageret kontorelev, der har en masse gå-på-mod og lyst til en alsidig uddannelse. Du skal være nysgerrig og kunne arbejde selvstændigt i en virksomhed, der er under rivende udvikling. 

Elev hos HAI: 

 Vi lægger vægt på at give dig en god uddannelse i en afdeling, der altid har spændende opgaver, der skal eksekveres. Du vil få indgående viden om de regler, love og politik­ker der danner grundlag for ansættelse på det private arbejdsmarked. 

Du får en afvekslende uddannelse med stor indflydelse på det daglige arbejde. Du vil i takt med uddannelsen få ansvar for dine egne arbejdsområder. 

Som kontorelev kan du se frem til et spændende mix af følgende opgaver: 

 • Rekruttering 
 • Personaleadministration 
 • Overenskomst og HR-jura 
 • Persondataforordning 
 • Arbejdsmiljø 
 • Ad hoc-opgaver og projekter i afdelingen
 • Lønbogholderi 
 • Debitor-, kreditor- og finansbogholderi 
 • Moms, afgifter og told 
 • Månedsrapportering 
 • Telefonpasning 

Du har gode danskkundskaber både mundtligt og skriftligt, og du er velformuleret på engelsk. 

Du arbejder systematisk og struktureret, og du har flair for IT-systemer og tal (og måske er du 100 meter mester i Excel). Som person er du positiv og kan lide at samarbejde i teams. Du har en god evne til at snakke med folk på alle niveauer, og motiveres af at arbejde med mennesker. Du skal kunne håndtere fortrolige oplysninger og gene­relt have gode kommunikationsevner.

Engagement er HAI´s DNA, og for at få succes som elev hos HAI, har du stort ønske og potentiale til at gøre en forskel. Du tager ansvar og initiativ i forhold til dine opgaver. Du er imødekommende, professionel og sidst, men ikke mindst – så har du humor. 

Vi tilbyder en spændende elevstilling med ordnede ansættelsesforhold i en solid orga­nisation med løn og vilkår efter overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. 

Når du starter, vil du få en udførlig introduktion til HAI, og du bliver en del af en virksomhed med hjælpsomme og engagerede kollegaer. Vi har et stærkt sammenhold og en særlig HAI ånd, der har stort fokus på at levere den bedste service til vores kunder. Omgangstonen er uformel og selvom vores hverdag er travl og dynamisk, så er det vigtigt, at vi har det sjovt imens. Husk, at det du ikke kan endnu, skal vi nok lære dig – så skynd dig at søge.

Din ansøgning sender du med en velbegrundet ansøgning og opdateret CV via linket. Ansøgningsfristen er 31. maj 2022. 

Din bopæl er i rimelig afstand fra Horsens. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO, Erik Fournais eller HR Manager, Grith Olmütz via hovednummeret 75 62 22 88.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HAI Horsens A/S
Sverigevej 9
8700 Horsens 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. maj 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

CFO Erik Fournais eller HR manager Grith Olmütz
tlf.: 75 62 22 88.

Om HAI Horsens

HAI er grundlagt i 1913 og familieledet hele vejen op til i dag. Virksomheden har 65 års erfaring inden for overfladebehandling af aluminium. HR’s mål er at sikre, at HAI har de nødvendige ressourcer tilgængelige, og vi er altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere. Livet i HAI er mange ting – det er sjovt, nyskabende og spændende. HAI er en gammel virksomhed, men med et ungt og dynamisk sind.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere