FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

HAI Horsens søger en kontorelev i HR og økonomi


Ønsker du en kontoruddannelse, hvor du får en høj grad af selvstændighed, og får mulighed for at løse man­ge varierende opgaver inden for både HR og økonomi, er du måske vores nye kontorelev. Kontorelev med administration som speciale.

HAI søger en ansvarlig og engageret kontorelev, der har en masse gå-på-mod og lyst til en alsidig uddannelse. Du skal være nysgerrig og kunne arbejde selvstændigt i en virksomhed, der er under rivende udvikling. 

Elev hos HAI: 

 Vi lægger vægt på at give dig en god uddannelse i en afdeling, der altid har spændende opgaver, der skal eksekveres. Du vil få indgående viden om de regler, love og politik­ker der danner grundlag for ansættelse på det private arbejdsmarked. 

Du får en afvekslende uddannelse med stor indflydelse på det daglige arbejde. Du vil i takt med uddannelsen få ansvar for dine egne arbejdsområder. 

Som kontorelev kan du se frem til et spændende mix af følgende opgaver: 

  • Rekruttering 
  • Personaleadministration 
  • Overenskomst og HR-jura 
  • Persondataforordning 
  • Arbejdsmiljø 
  • Ad hoc-opgaver og projekter i afdelingen
  • Lønbogholderi 
  • Debitor-, kreditor- og finansbogholderi 
  • Moms, afgifter og told 
  • Månedsrapportering 
  • Telefonpasning 

Du har gode danskkundskaber både mundtligt og skriftligt, og du er velformuleret på engelsk. 

Du arbejder systematisk og struktureret, og du har flair for IT-systemer og tal (og måske er du 100 meter mester i Excel). Som person er du positiv og kan lide at samarbejde i teams. Du har en god evne til at snakke med folk på alle niveauer, og motiveres af at arbejde med mennesker. Du skal kunne håndtere fortrolige oplysninger og gene­relt have gode kommunikationsevner.

Engagement er HAI´s DNA, og for at få succes som elev hos HAI, har du stort ønske og potentiale til at gøre en forskel. Du tager ansvar og initiativ i forhold til dine opgaver. Du er imødekommende, professionel og sidst, men ikke mindst – så har du humor. 

Vi tilbyder en spændende elevstilling med ordnede ansættelsesforhold i en solid orga­nisation med løn og vilkår efter overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. 

Når du starter, vil du få en udførlig introduktion til HAI, og du bliver en del af en virksomhed med hjælpsomme og engagerede kollegaer. Vi har et stærkt sammenhold og en særlig HAI ånd, der har stort fokus på at levere den bedste service til vores kunder. Omgangstonen er uformel og selvom vores hverdag er travl og dynamisk, så er det vigtigt, at vi har det sjovt imens. Husk, at det du ikke kan endnu, skal vi nok lære dig – så skynd dig at søge.

Din ansøgning sender du med en velbegrundet ansøgning og opdateret CV via linket. Ansøgningsfristen er 31. maj 2022. 

Din bopæl er i rimelig afstand fra Horsens. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO, Erik Fournais eller HR Manager, Grith Olmütz via hovednummeret 75 62 22 88.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HAI Horsens A/S
Sverigevej 9
8700 Horsens 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. maj 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

CFO Erik Fournais eller HR manager Grith Olmütz
tlf.: 75 62 22 88



.

Om HAI Horsens

HAI er grundlagt i 1913 og familieledet hele vejen op til i dag. Virksomheden har 65 års erfaring inden for overfladebehandling af aluminium. HR’s mål er at sikre, at HAI har de nødvendige ressourcer tilgængelige, og vi er altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere. Livet i HAI er mange ting – det er sjovt, nyskabende og spændende. HAI er en gammel virksomhed, men med et ungt og dynamisk sind.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®