FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Beritech søger kontorelev med speciale i Økonomi


Har du flair for tal og IT? Er du nysgerrig og klar til at lære en masse nyt om bl.a. bogføring, regnskab og budgetter? Så har vi måske den elevplads, du leder efter! 

Beritech er i ekspansiv vækst. I en nyoprettet position søger vi derfor en Kontorelev med speciale i Økonomi. Med reference til Accounting Manager/Regnskabschef bliver du en vigtig del af vores dedikerede økonomiteam på 7 medarbejdere. 

En hverdag fyldt med udfordrende og varierede opgaver 

Vores økonomiafdelingen er ansvarlige for de regnskabsmæssige aktiviteter i hele Beritech Group herunder bogholderi, budgettering, controlling og økonomistyring generelt, samt udarbejdelse af måneds- og årsrapporter. 

Du kommer til at arbejde med opgaver inden for 

  • Bogføring og regnskab 
  • Økonomistyring herunder budgettering 
  • Kreditor- og debitorstyring 
  • Løn-bogholderi 
  • Alment kontorarbejde 

Er det dig vi leder efter? 

I vores økonomiteam har vi stort fokus på at fastholde det gode arbejdsmiljø, der er præget af arbejdsglæde, udvikling og godt samarbejde. Vi arbejder alle med forskellige opgaver, men hjælper hinanden når det kræves, for at sikre vi kan levere opgaverne til aftalt tid. 

For et komme i betragtning til stillingen som elev skal du have bestået følgende: 

  • HG2 eller 
  • EUX (det studiekompetencegivende forløb) eller 
  • HHX suppleret med 5 ugers grundforløb fra Handelsskolen eller 
  • HTX, STX eller HF suppleret med et 10 ugers EUS grundforløb fra Handelsskolen 
  • Alle ansøgere på 25 år eller derover, og som har opstartet grundforløbet efter 1. august 2015, skal medsende en uddannelsesplan, som kan rekvireres via henvendelse til den lokale Handelsskole. 

Hvorfor vælge at blive Kontorelev med speciale i Økonomi hos os? 

  • Du nyder at være ambitiøs og engageret i dine opgaver og projekter 
  • Du er kendt for at være ærlig, positiv og fleksibel 
  • Du trives med at få ansvar for egne områder

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Beritech Manufacturing A/S
Svendborgvej 5
9220 Aalborg 

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Accounting Manager Anita Oue Laursen 
tlf.: 41 75 07 07 
aol@beritech.dk



.

Om Beritech Manufacturing 

Beritech Group er en samling af innovative virksomheder med hvert sit speciale. Samlet set har Beritech mere end 100 medarbejdere fordelt på selskaberne Manufacturing, Solution og Tank. I Beritech arbejder vi indenfor hele værdikæden, og kan dermed indgå i projekter fra tidlig rådgivningsfase og konstruktion, til fremstilling, installation og idriftsættelse. Et særligt fællestræk for selskaberne i Beritech, er en tilgang præget af høj fleksibilitet, og en konstant søgen efter at optimere vores kunders forsyningskæde. Vi er en hurtigt vækstende organisationen, og er altid på udkig efter nyeste teknologi og de bedste medarbejdere i branchen. Som team er vi ambitiøse, og på samme tid uformelle. Vi er stolte af at have en flad organisation med højt til loftet, og en evne til aldrig at gå på kompromis i bestræbelserne på at levere kvalitetsløsninger til vores kunder.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®