FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du klar til at sætte gang i din karriere?


Så bliv elev i jordens bedste lager- og logistikteam!

Du får en aktiv rolle i et dynamisk team af kompetente og engagerede kolleger. Du får en grundig uddannelse som lager- og logistikoperatør på vores centrallager i Odense. Der udarbejdes en plan, så du opbygger en solid indsigt i alle funktioner inden for faget, herunder naturligvis i moderne digitale løsninger. Derudover får du indsigt i opgaverne i andre afdelinger som kundeservice og salg. Det betyder, at du efterfølgende kan vælge flere spændende karriereveje inden for ScanPipe.

Du får hurtigt selvstændigt ansvar for egne opgaver, og din hverdag vil byde på kontakt til kolleger i andre afdelinger, transportører m.fl. Dine opgaver vil typisk omfatte:

  • Plukning af ordrer
  • Klargøring til forsendelse
  • Kontakt til transportører
  • Modtagelse af varer
  • Lagerstyring

Din profil

Du trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver, og du evner at holde styr på dine opgaver og afslutte dem i rette tid. Af natur er du nysgerrig, aktiv, struktureret og ansvarlig med en stor lyst til at lære og til at udvikle dig. Du sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og yde en høj service. Dit fokus vil være fleksibilitet, orden og kvalitet ud fra værdier som ”kunden i fokus, kompetence, nytænkning og ansvar”.

Du har en god forståelse for tal og for IT og taler godt med dine omgivelser. Som teamplayer samarbejder du løsningsorienteret med dit team om opgaverne.

Du har gennemført grundforløbene og gerne suppleret dem med nogen praktisk erfaring inden opstart.

Hvad tilbyder vi?

En spændende lønnet elevuddannelse med både faglig og personlig udvikling samt alsidige udfordringer i en solid vækstvirksomhed. Vi vægter arbejdsglæde og sammenhold, har velordnede personaleforhold, sundhedsordning, sociale arrangementer, højt informationsniveau m.m. Du vil have mulighed for at tage din erhvervsuddannelse som EUX og dermed kombinere den med fag på gymnasialt niveau eller at supplere de obligatoriske fag fra skoleopholdene med fag, som har din særlige interesse.

Som de eneste i Danmark tilbyder vi vores kunder muligheden for at købe hele projektet hos os – både alle VA-produkterne og plastsvejseydelser.

Har vi fanget din interesse?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på: job@scanpipe.dk mærket ”lager- og logistikelev”.

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Riis på mail: br@scanpipe.dk. eller på 20 13 15 12.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scanpipe Odense
Hvidkjærvej 7
5250 Odense SV

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Birgitte Riis
tlf.: 20 13 15 12
br@scanpipe.dk



.

Du finder yderligere information om ScanPipe og vores VA-produkter i disse videoer:

JORDENS BEDSTE VA-SORTIMENT

Vi er leverandør til danske entreprenører og kloakmestre. Vi er Danmarks største grossist med speciale i VA. Og vi elsker vand og afløb mere end noget andet.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®