FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Salgselev til HAY


Salgselev

Vil du arbejde med salg fra flere vinkler i et uhøjtideligt miljø og lære at begå dig på en unik arbejdsplads med en passioneret og personlig virksomhedskultur? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere og få foden inden for i en innovativ designvirksomhed. Vi søger lige nu en salgsselev til et forløb, der starter 16. august 2022 og varer to år. 

"Det bedste ved at være elev i HAY er, at man bliver ligestillet med de andre medarbejdere. Jo mere ansvar du viser at kunne håndtere, jo mere får du også” siger Simone, der er tidligere salgselev hos os.

AT VÆRE ELEV I HAY 

 Elevuddannelsen er en god blanding af teori og praksis, hvoraf den praktiske periode foregår på vores kontor i Horsens, hvor du vil have en dagligdag i salgsafdelingen. Afhængig af dit specialeområde vil du få dit teoretiske input gennem skoleophold på enten International Business School i Kolding eller Business College Syd på Als, hvor du vil møde andre elever. 

Vi har en uddannelsesplan og et planlagt to-årigt forløb, som bliver styret af afdlingens elevansvarlig, som du altid kan vende tingene med. Du vil også få tilknyttet en buddy, som du kan sparre med igennem dit forløb omkring arbejde, skole, opgaver. 

 ”Grunden til, at jeg valgte elevuddannelsen i HAY var, at jeg fik fornemmelsen af, at så snart jeg var godt ind i mine arbejdsopgaver kunne jeg få ansvar for nogle produkter. Dog uden at det skulle gå for stærk, men først når jeg følte mig klar til det", siger Mette, der er tidligere indkøbselev hos os. 

Som salgsselev hos HAY får du ansvar på lige fod med dine kolleger, og efter din elevtid vil du have opnået et indgribende indblik i vores forretning. Har du ambitionerne og den rette indstilling, er der gode muligheder for at fortsætte karrieren i HAY. Hele elevforløbet vil være lønnet. 

ARBEJDSOMRÅDER 

Som salgselev kommer du til at... 

  • Håndtere ordrer, tilbud samt produkt- og leveringsforespørgsler 
  • Have daglig kontakt med vores engroskunder 
  • Yde support til vores eksterne sælgere og landekontorer 
  • Diverse ad hoc opgaver. 

KVALIFIKATIONER 

Du skal enten have afsluttet en EUX med handelsretning, en HHX-, STX- eller en HTX-eksamen med et godt resultat. Desuden har du overstået 5-10 ugers grundforløb. 

Yderligere forventer vi, at du har haft engelsk på A-niveau og dermed kan begå dig godt i det engelske sprog både i skrift og tale. 

DIN PROFIL 

Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded. Desuden har du en god situationsfornemmelse, kan skabe relationer og har lyst til at give dig i kast med de opgaver, du bliver stillet. Du vil få kolleger både i Danmark og i udlandet og få rig mulighed for at skabe dit eget netværk i organisationen. 

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG 

Har du spørgsmål vedrørende elevstillingerne er du velkommen til at kontakte Trine Søbye Pedersen på telefonnummer +45 3164 6072. Ellers send din ansøgning, CV og eksamenspapirer hurtigst muligt og senest den 15. maj 2022.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HAY ApS
Havnen 1
8700 Horsens

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. maj 2022
Tiltrædelse: 16. august 2022

Kontakt

Trine Søbye Pedersen 
tlf.: ++45 31 64 60 72.

OM HAY

HAY blev grundlagt i 2002 som en innovativ designvirksomhed med en klar ambition om at gøre moderne og funktionelle designobjekter tilgængelige for alle. HAYs fortsatte vision er at skabe ligetil, funktionelt og æstetisk design i samarbejde med nogle af verdens mest talentfulde designere. I 2018 gik HAY sammen med det amerikanske designfirma MillerKnoll, som i dag er hovedaktionær. HAY har på nuværende tidspunkt 280 ansatte i Danmark og udlandet, og 31 HAY butikker fordelt i Europa, Asien og USA.

WHAT WE DO

We are inspired by the realities of life today, in which traditional divides between personal and professional space are more fluid, so our furniture, lighting, and accessories can be used in a diversity of environments and suit many needs. From a toothbrush to a paper bin to a sofa, HAY products always offer a fresh take on the quotidian objects that are part of our everyday.

At HAY, everything we make draws from three primary sources of inspiration: art, architecture, and fashion. We have always paid close attention to and been inspired by our surroundings, and putting our finger on the pulse of contemporary culture is how we keep pace with the world around us.

Mere fra HAY 

Kom tættere på os :)


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®