Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Tag en spændende 2-årig speditøruddannelse


Sæt gang i din karriere med en uddannelse fra en international logistikvirksomhed, der tager ansvar for klima og bæredygtighed. Med en uddannelse som speditørelev fra Frode Laursen er dine karrieremuligheder mange.

Få ansvar under din uddannelse

Som speditørelev kommer du til arbejde med et af kerneområderne i Frode Laursen – nemlig vores transporter. Vi har transporter i Danmark, Norden og Europa – og at af områderne bliver du ansvarlig for. Du kommer til at have det store overblik over vores transporter. Det gør du ved at planlægge og disponere vores lastbiler på vejene, og ved at sikre at vores transporter bliver gennemført mest optimalt. Igennem dialog med vores chauffører, sikrer du, at vores kunders gods kommer sikkert frem til tiden. Du skal trives med at arbejde i et til tider hæsblæsende tempo, for det går rigtig stærkt, når der skal disponeres transporter på tværs af landegrænser.

Du bliver hurtigt en del af teamet, og du arbejder på lige fod med dine andre kolleger. Du får derfor også hurtigt ansvar for dine egne opgaver, men med al den hjælp, du har brug for.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor din faglige og personlige udvikling vil være i fokus. Du bliver en del af et ungt team, som du kan sparre med. Vi har tradition for at uddanne mange elever – især inden for spedition. Dine karrieremuligheder i Frode Laursen er derfor rigtig gode, når du er færdig med din uddannelse.

Frode Laursen er en flad og uformel organisation, der vægter værdier som samarbejde, udvikling og ansvarlighed højt. Vi har stor respekt for hinanden – både fagligt og personligt – og vi vil gerne hinanden. Vi har derfor en aktiv personaleforening, og Frode Laursen giver desuden tilskud til sociale arrangementer.

Du kan blive en del af holdet, hvis…

  • Du har gennemført en EUX Business (kontor) eller en HHX. Alternativt har du en STX, HTX eller HF, der skal suppleres med et 5 ugers grundforløb.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk. Kan du også tale og skrive tysk eller svensk er det bestemt en fordel.
  • Du kan lide at tale meget i telefon og at møde nye mennesker

Opstart til forår eller sommer 2022

Vi glæder os allerede til, at du starter, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til jobbet som elev i Frode Laursen er du velkommen til at kontakte June Trillingsgaard fra HR på 87 64 16 18.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Frode Laursen A/S
Stengårdsvej 32
4340 Tølløse

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. maj 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR, June Trillingsgaard
tlf: 87 64 16 18.

Kort om uddannelsen

Som spedition- og shippingelev skal du kunne lide at have mange bolde i luften. Du skal nemlig disponere og koordinere vores mange biler på vejene fra A til B, ikke bare i Danmark, men på tværs af landegrænser. Du vil lære at vejlede chauffører i deres arbejdsdag og sørge for, at vores kunders gods kommer sikkert frem. Under elevuddannelsen har du derfor daglig kontakt med vognmænd, terminaler og vores øvrige divisioner. Vi beskæftiger os udelukkende med vejgodstransporter, og du vil blive placeret i enten Road Denmark, Road Nordic eller Road Continent.

Kompetencegivende uddannelse med specialisering

I både Road Nordic og Road Continent vil du få brug for dine sproglige kompetencer, som vi gerne hjælper dig med at udvikle. Hvis du drømmer om at blive shippingelev i en international transport- og logistikkoncern, så tilbyder Frode Laursen en spændende og kompetencegivende elevuddannelse med specialisering i spedition og shipping. Under uddannelsen vil du blandt andet få bredt kendskab til køb, salg og planlægning af internationale transporter samt toldbestemmelser og verdensforhold, i samarbejde med resten af speditionsafdelingen.

Mere fra Frode Laursen A/S 

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Frode Laursen

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere