FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv økonomielev hos Louis Poulsen i Vejen


Louis Poulsen søger Økonomielev 

 Til vores økonomiafdeling i Vejen søger vi en ansvarsbevidst elev med flair for tal og IT til start 1. August 2022. Som økonomielev i Louis Poulsen vil du blive stillet mange forskellige og spændende opgaver. Vi sikrer, at du får den bedste uddannnelse, med en hverdag hvor opgaver og ansvar er tilpasset din uddannelse og personlig udvikling. I takt med din fortrolighed med opgaverne, vil vi kontinuerligt stille opgaver som både udfordrer og udvikler dig. 

Du kommer til at få en stor berøringsflade i organisationen, og vil få 9 kompetente og dygtige kollegaer, der alle vil bidrage til en god faglig udvikling i hele elevperioden. 

Du har direkte reference til Finance Manager, og under hele elevtiden vil du være tilknyttet en elevansvarlig.

Hvorfor skal du søge dette job? 

Fordi du får en unik mulighed for at få en uddannelse inden for økonomifaget, hvor du vil blive en del af et dygtigt team, som medvirker til at give dig de bedste forudsætninger for at få et succesfuldt elevforløb.

Arbejdsopgaver 

Du vil blive oplært i vores bogholderi, økonomisystem og på sigt vores rapporteringssystemer. Opgaverne vil bl.a. bestå af: 

  • Salg/Debitorer – bogføring, indbetalinger, rykning m.v. 
  • Køb/Kreditorer – bogføring, betalinger, afstemninger 
  • Afstemninger af balancekonti 
  • Regnskabsmæssige opgaver – årsafslutning, revisormaterialer, årsregnskab m.v. 

For at blive en succes i økonomiafdelingen vil vi indledningsvis fokusere på de grundlæggende færdigheder og derefter bygge kompetencerne op. Udover bogholderi vil der også på sigt bruges tid på rapportering. Formålet er, at der kommer en klar kobling mellem bogføring og månedsregnskab. 

Din Profil 

Vi forestiller os, at du har afsluttet en HHX, STX eller HTX suppleret med hhv. 5 eller 10 uger med fagretning ”kontor”. 

Du er energisk, glad og har en god portion nysgerrighed. Som person er du struktureret, evner at være kvalitetsbevidst med fokus på detaljen, og samtidigt arbejder du proaktivt, og tager initiativ til at lære nyt. 
Vi forventer, du er fleksibel, og at du arbejder vedholdende med dine opgaver samt sætter en ære i at overholde aftalte deadlines.
Du bliver en del af en international virksomhed, og derfor er det nødvendigt, at du kan begå dig flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale. 

Vi tilbyder

Et udfordrende job i en professionel, dynamisk, men samtidig uformel organisation.
En organisation, hvor virksomhedskulturen er forankret i en stærk og passioneret dansk designarv, en vision om at overgå kundernes forventninger og om at levere markant design, der former lys. Vi fokuserer på det der er vigtigst. En kultur der har som mål at bygge hinanden op. Vi deler vores erfaringer, viden, lidenskab og livssyn for at udvikle os og få det bedste ud af hinanden. 

Louis Poulsen lægger vægt på gode medarbejderforhold og relationer, og vi sikrer at du får den nødvendige viden om vores virksomhed og produkter gennem introduktions- og træningsprogrammer, hvor du vil lære mere om vores belysningsfilosofi, vores produkter og deres historie. 

Hos Louis Poulsen værdsætter vi diversitet. Alle kvalificerede ansøgere vil blive gennemgået og overvejet uden hensyntagen til race, hudfarve, religiøs overbevisning, kønsidentitet, seksuel orientering, etnisitet eller enhver anden juridisk beskyttet kateristik. 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Allan Hansen Director, Corporate Finance E-mail: AAH@louispoulsen.dk
Ansøgningsfrist: Løbende

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Louis Poulsen A/S
Industrivej Vest 41
6600 Vejen

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2022

Kontakt

Allan Toft Hansen
aah@louispoulsen.dk



.

Om Louis Poulsen

Louis Poulsen er en del af Design Holding - den største globale designgruppe for eksklusivt interiør, som samler komplementære brands, der er kendetegnet ved et enestående design. Sammen med Louis Poulsen udgør ikoniske brands som B&B Italia og Flos også Design Holdings portefølje. Fælles for Design Holdings brands er, at de på hver deres måde har været med til at definere den europæiske designhistorie med innovativt, sofistikeret og unikt design udført i den højeste håndværksmæssige kvalitet. Design Holding blev grundlagt i december 2018 og ejes i fællesskab af investeringsselskaberne Investindustrial og The Carlyle Group. Yderligere oplysninger findes på www.louispoulsen.com


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®