Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisortrainee hos Christensen Kjærulff 

Ønsker du at begynde karrieren i et revisionsfirma, hvor du kan udleve både dit faglige og personlige potentiale?

Bliv en af vores nye trainees til september 2022, så sørger vi for at få indfriet dine mål og ambitioner.

Hvad får du?

Som trainee hos Christensen Kjærulff kommer du til at arbejde med nogle af de dygtigste statsautoriserede revisorer i branchen og får derved en grunduddannelse, som åbner op for et hav af muligheder.

Du bliver en del af et ungt og professionelt arbejdsmiljø, hvor din indsats og høje ambitioner belønnes med spændende opgaver og stigende ansvar.

Grunduddannelsen består af et to årigt uddannelsesforløb, der er en kombination af praktisk arbejdserfaring og en HD(R)-uddannelse med sideløbende deltagelse i diverse kurser.

Allerede på din første dag får du tildelt en mentor, hvis hovedopgave er at klæde dig på til at løse dine opgaver. Til at begynde med er opgaverne af praktisk art, men i takt med din faglige udvikling får du mere og mere ansvar, og du vil opleve, at du hurtigt kommer til at spille en vigtig rolle i den daglige kontakt til kunderne.

Du kommer til at bruge meget tid sammen med dine trainee-kollegaer, og vi sørger for, at I kommer til at møde hianden inden I starter op på HD-studiet og herinde. Derudover afholder vi en årlig traineetur i eget regi, for at I og jeres mentorer, kan opleve hinanden på en anden måde, end I gør i dagligdagen. Trainees'ne fra året før deltager også, så I hurtigt får en stor berøringsflade i huset.

Vi betaler alle omkostninger til studiet og sørger for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver, så der bliver en naturlig sammenhæng med den teoretiske undervisning.

Hvem er du?

Vi lægger vægt på, at du er dygtig, grundig og systematisk i dit arbejde, udviser engagement og kan tage ansvar i dagligdagen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men du skal også fungere godt i teams. Og så er det et absolut plus, hvis du er udadvendt, præsentabel og har talegaverne i orden, da du kommer til at have en del kundekontakt.

Og da revisorens arbejde ikke blot handler om tal og paragraffer, men også om at yde professionel rådgivning om økonomiske- og skattemæssige forhold, er det vigtigt, at du interesserer dig for og orienterer dig om det, der sker i samfundet.

Karriere og liv

Personligt engagement er en vigtigt del af Christensen Kjærulffs identitet. Og det kan mærkes i alle aspekter af vores arbejde, men også i den måde vi forholder os på til hinanden.

Vi tror på, at det du gør i din fritid, giver dig ekstra energi, humør og motivation til at yde dit bedste på arbejdet. Så selvom om der i perioder er meget travlt, og vi derfor forventer en ekstra indsats, har vi fokus på, at vores medarbejdere kan pleje deres interesser uden for arbejdet.

Vi lægger også vægt på, at du trives på arbejdet og med dine kollegaer. Derfor afholder vi jævnligt sociale arrangementer som f.eks. teaterture, sportsarrangementer, fredagsbar, julefrokost og sommerfest.

Interesseret?

Har du lyst til at høre lidt mere om, hvordan det er at være revisortrainee hos os, er du velkommen til at ringe til Gustav von Mehren på tlf. 33 30 15 15. Gustav blev udlært hos os den 31. august 2020.Du skal ansøge via knappen her i bunden. Du skal have din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser klar på fil til at uploade.

Ansøgningsprocessen tager 5-10 minutter samlet.

Vi forventer at ansætte 5 nye trainees pr. 1. september 2022, og der vil løbende blive afholdt samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Christensen Kjærulff
Store Kongensgade 68
1264 København K

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Gustav von Mehren
tlf.: 33 30 15 15


Christensen Kjærulff som arbejdsplads


.

Om os

Christensen Kjærulff er et mellemstort statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma beliggende i historiske omgivelser i hjertet af København. Vi har 13 indehavere og omkring 110 medarbejdere, der tilsammen betjener over 5.000 kunder.

Vi engagerer os personligt og fagligt og investerer tid og arbejde i at lære vores kunder godt at kende, så vi kan rådgive dem bedst muligt. Hver dag møder vi nye problemstillinger men vores målsætning forbliver den samme – at være den bedste og tætteste økonomiske sparringspartner for vores kunder.

Karriere & Liv

Hos Christensen Kjærulff stiller vi høje krav til vores medarbejdere, og vi forventer, at de udviser en høj grad af faglighed og personligt engagement til arbejdspladsen og vores kunder. Til gengæld kan du forvente en arbejdsplads med vigtige og alsidige opgaver, hvor ansvaret følger kvalifikationerne, og hvor du kan gøre din indflydelse gældende og sparre med dine kollegaer, uanset om opgaven skal løses individuelt eller i samarbejde med andre i afdelingen eller på tværs af huset. Vejen til din ansvarlige partner er kort og uformel.

Vores medarbejdere er meget dygtige og flittige, og vi ønsker, at dette går hånd i hånd med et godt familie- og fritidsliv. Vi bestræber os på at opretholde et sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne oplever en hverdag, der hænger sammen

Mere fra Christensen Kjærulff 

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være revisortrainee hos Christensen Kjærulff.

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere