Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever til Skattestyrelsen i Fredensborg


Start din karriere i Skattestyrelsen

Som elev hos os får du en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis i en moderne offentlig organisation. 

Du får tildelt egne opgaver og en elevansvarlig kollega. Der er samtidigt andre fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som du kan sparre med. Du får et indgående kendskab til Skattestyrelsens alsidige arbejdsopgaver og en god start på dit arbejdsliv. Samtidig får du et fagligt stærkt og socialt netværk på tværs af Skatteforvaltningen, hvor du også har mulighed for at indgå i et netværk med over 100 andre kontorelever.

Høj faglighed og godt arbejdsmiljø

Som elev i Skattestyrelsen får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Du vil igennem uddannelsen få et bredt kendskab til Skattestyrelsens kerneområde og være med til at sikre, at borgere og virksomheder betaler de korrekte skatter og afgifter til tiden.

Overordnede eksempler på opgaver kunne være at: 

  • sagsbehandle 
  • håndtere henvendelser og vejlede borgere pr. mail og telefon 
  • vurdere på sager, som er udsøgt til nærmere gennemgang i diverse elektroniske udsøgningssystemer 
  • sikre at registreringer vedrørende borgere og virksomheder er korrekte, herunder korrekt afregning af skatter og afgifter 
  • kontrollere og kvalitetssikre registrering af nye virksomheder.

Som kontorelev i offentlig administration skal du igennem nogle specifikke fagområder såsom sagsbehandling, administration, økonomi og kommunikation. Vi tilrettelægger din uddannelse således, at du får ophold i flere enheder, så du får et bredt kendskab til Skattestyrelsens faglige områder samt de mange forskellige arbejdsopgaver, som Skattestyrelsen udfører. 

Du vil i Fredensborg komme til et sted, hvor vi har mange elever, du vil derfor starte i et fælles elevprojekt, hvor 1. og 2. års elever får en fælles oplæring, samtidig med at de håndterer en fælles arbejdsopgave. 

Personlige og faglige kvalifikationer 

Du er nysgerrig og vil gerne lære nyt. Du går engageret ind i løsningen af en opgave og opsøger den nødvendige viden, for at kunne løse den bedst muligt. Det er vigtigt, at du er god til at skabe overblik over egne opgaver, samt at du er god til at formulere dig og har god talmæssig forståelse. Du er interesseret i at se og vurdere på regnskaber fra virksomheder. Ligeledes er du serviceminded, har gode samarbejdsevner og formår at fastholde en positiv tilgang til andre mennesker. 

Vi forventer, at du kan kommunikere både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. Du skal kunne trives med rutineopgaver, der kræver, at du har stor fokus på detaljer og kvalitet. 

Adgangskrav 

Du skal som minimum opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration dvs. EUX, HHX eller anden studentereksamen suppleret med HGS/EUS-forløb. 

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes denne vedlagt din ansøgning. 

Du kan læse mere om Skattestyrelsen, og hvordan det er at være elev på www.sktst.dk/job-og-karriere/elever-og-studerende/

Ansøgning og kontakt 

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale via ”ansøg nu” senest mandag den 16. maj 2022. Vi forventer at afholde samtaler løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, uddannelsen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte den elevansvarlige i Skattestyrelsen Mette Bunch på telefon 72 37 94 06 eller mail mette.bunch@sktst.dk eller den rekrutteringsansvarlige Malene Bro på mail Malene.Bro@adst.dk

Der kan i rekrutteringsprocessen forekomme en mindre personligheds- og logiktest. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for kontorelever i staten.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Ansættelse er pr. 1. september 2022. Arbejdsstedet vil være Kratbjerg 236, 3480 Fredensborg. 

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Skattestyrelsen
Kratbjerg 236
3480 Fredensborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. maj 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Elevansvarlig, Mette Bunch 
tlf.: 72 37 94 06
mette.bunch@sktst.dk

Rekrutteringsansvarlig, Malene Bro
Malene.Bro@adst.dk


Skatteforvaltningen som arbejdsplads


.

Elev i Skattestyrelsen

Som elev i Skattestyrelsen bliver du en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Du får tildelt egne opgaver og har samtidig fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som du kan sparre med. 

Dine fremtidige kollegaer står klar til at sørge for, at du får en grundig og spændende elevuddannelse.

Mød nuværende elever og læs mere her

Mere fra Skattestyrelsen 

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev i Skatteforvaltningen

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere