FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

NEYE søger salgselever


Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler?

Vi søger passionerede og resultatorienterede salgselever, der har lyst til at uddanne sig i en unik og veldrevet butikskæde. Du bliver en del af et stærkt NEYE-fællesskab med støtte fra dine kollegaer og bliver klædt på til at blive en succes inden for salg. Der er plads til at udfolde dit talent og mulighed for at videreudvikle dig, så du på sigt kan blive souschef eller butikschef i en af vores butikker. Har du har ambitionerne og viljen, så har vi helt sikkert også en plads til dig. 

I NEYE elsker vi tasker og kufferter i alle afskygninger, og vi søger pr. 1. september 2022 elever til tre af vores butikker, som deler samme passion. 

Som salgselev i NEYE indgår du i en travl hverdag, hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at give vores kunder mere, end de forventer, hvilket stiller krav til vores rådgivning, service og ekspertise. Vi klæder dig på, så du bliver ekspert i vores koncept og alle vores produkter igennem undervisning af leverandører, salgstrænere, de oplæringsansvarlige, og skoleophold. Derudover får du to inspirerende elevdage med besøg på hovedkontoret. 

Vores ambition er at uddanne de dygtigste sælgere inden for lædervarebranchen med en 2-årig elevuddannelse, som giver dig stor indsigt i områder inden for især salg og service, men også merchandising og butiksdrift. Du bliver en vigtig del af det daglige team og fællesskab i butikken, hvor vi arbejder for et fælles mål i et uformelt og positivt arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du:

  • Brænder for at give alle vores kunder en ekstra god shoppingoplevelse
  • Har lysten til at udvikle dit talent inden for salg og service
  • Er imødekommende, social og serviceminded
  • Er udadvendt, positiv og har et smittende humør
  • Er selvstændig og engageret
  • Har en naturlig interesse for mode og trends
  • Trives med en spændende hverdag i et travlt og professionelt miljø.

Vi tilbyder dig:

  • En spændende 2-årig detailuddannelse inden for mode i lædervarebranchen
  • Et elevjob med masser af udfordringer
  • En karriere indenfor kundeservice, personligt salg, og salg af kvalitetsprodukter
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • 4 x 2 ugers skoleophold under elevforløbet på handelsfagskolen i Skåde
  • Masser af engagerede, passionerede og faglærte kollegaer
  • Attraktiv personalekøbsordning og bonusordning
  • Løn i henhold til gældende overenskomst

Adgangskrav:

For at du kan blive salgselev, skal du opfylde et af følgende uddannelseskrav: HHX, EUD/EUX Business eller STX/HF/HTX + fem ugers EUS-forløb med fagretning detail.

Butikker:

Det er vigtigt, at du i overskriften i din ansøgning skriver i hvilken af vores butikker du søger elevplads.

København og Sjælland

  • Frederiksberg Centret
  • Rødovre Centrum
  • Field's
  • Roskilde C
  • Lyngby Storcenter

Lyder ovenstående interessant, og ønsker du at være en del af vores team, så send din ansøgning, CV og billede samt relevante eksamenspapirer via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor. 

Ansøgningsfrist: 31. maj 2022. 

Har du spørgsmål til stillingen som elev, er du velkommen til at kontakte: Karina Renosto, regionschef København og Sjælland, på 51 14 69 38

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NEYE A/S
Fields, Arne Jacobsen Allé 12
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. maj 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Regionschef for København og Sjælland:
Karina Renosto, tlf.: 51 14 69 38


.

NEYE er en landsdækkende kæde, med hovedkontor i Greve, består af 43 butikker samt en webshop og beskæftiger ca. 350 medarbejdere. NEYE-kæden er fondsejet og NEYE-fonden støtter kræftforskningen i Danmark gennem sit overskud, så hver eneste dag yder vi alle vores bedste, så vi kan gøre en forskel i kampen mod kræft. NEYE, vil være kendt for det største og bedste udvalg af tasker og accessories inden for fashion, fritid og rejs. 

Mere fra NEYE A/S 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®