Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Pædagogisk Assistent Uddannelse (PAU) - Furesø Kommune 


Elever til Pædagogisk Assistent Uddannelse (PAU)

Er du vild med børn? Går du og drømmer om at blive pædagog en dag?

Så er den Pædagogiske Assistent uddannelse måske lige noget for dig. Furesø Kommune søger pædagogiske assistentelever med optagelse på hovedforløbet på den pædagogiske assistentuddannelse, med start i august 2022. I de praktikker, som er en del af din uddannelsen kommer du ud i vores dagtilbud (dvs. børnehaver og/eller vuggestuer) og får praktisk erfaring med at arbejde med børn i alderen 0-5 år.

Om uddannelsen

Uddannelsen til Pædagogisk Assistent er en erhvervsuddannelse, som indeholder både skole- og praktikperioder og er bl.a. adgangsgivende til pædagoguddannelsen. Du får en uddannelseskontrakt med Furesø Kommune og dine praktikperioder forløber i dagtilbud i Furesø Kommune. Skoleperioderne forløber på Københavns Professionshøjskole.

Om dig
Du er i gang med eller har bestået Grundforløb 2 på en erhvervsskole Du har minimum karakteren 2 i dansk og matematik fra de afsluttende prøver i 9. eller 10. klasse Du kan lide og er interesseret i at arbejde med børn Du er motiveret og engageret, med interesse i vekslende at gå i skole og på arbejde Du er god til både at samarbejde med andre og til at arbejde selvstændigt Du har lyst til og mod på at uddanne dig

Hvordan søger du
Du skal skrive en motiveret ansøgning, hvor du begrunder hvorfor du ønsker at uddanne dig til pædagogisk assistent. Du bedes vedhæfte eksamensbeviser fra 9. eller 10. klasse, uddannelsesbeviser, udtalelser fra tidligere ansættelser, samt anden relevant dokumentation til din ansøgning. Det hele gøres via vores hjemmeside.

Løn og ansættelsesforhold Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst med FOA for elever. Ansættelsen er tidsbegrænset. Det betyder, at du er ansat, så længe uddannelsen varer.

Ansøgningsfrist Ansøgningsfristen er fredag d. 27/5-2022, men ansøg gerne hurtigst muligt. Samtaler afholdes i starten af juni. Find opslaget på www.furesoe.dk/job og send os din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte: Pædagogisk konsulent Mikkel Hach Hjelmar på mail mhh4@furesoe.dk eller telefon 72 16 58 04.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Furesø Kommune
Stigager 2
3500 Værløse

Praktisk

Ansøgningsfrist: 27. maj 2022
Tiltrædelse: August 2022

Kontakt

Mikkel Hach Hjelmar

72 16 58 04

Kontaktperson: Stine Helslev.

Job i Furesø? Kom og vær med!

I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for. Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere