FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Admin Trainee - Vestas


Kan du se dig selv i en stilling ved verdens grønneste virksomhed? Kan du se dig selv i en position, hvor din udvikling er i fokus? Drømmer du om at bidrage til den grønne udvikling, og samtidig gøre en mærkbar forskel for dine kollegaer? Så er en trainee stilling ved Vestas positionen for dig

EVP NCE > SBU NCE Service

Som Trainee i Vestas vil du få en alsidig kontorelevuddannelse, som kan bruges bredt. Uddannelsen tager 2 år og består af praktik og skoleophold. Du vil i løbet af uddannelsen beskæftige dig i vores forretningsenheder inden for Service, hvor du vil arbejde med bl.a. administration, planlægning og eksekvering. Vi er vant til at have elever i Vestas, og du vil blive en del af et godt internt netværk. Du får tildelt både en oplærings- og elevansvarlig, som er med til at støtte dig og din udvikling. I Service vil du indgå i den danske afdeling og indgå i samarbejde med ca. 200 kolleger. Vi arbejder professionelt og effektivt med at sikre driften og vedligeholdelsen af vores kunders vindmøller. Fælles i Vestas er, at vi alle har fokus på sikkerhed, kvalitet og effektivitet. 

Ansvarsområder 

  • Som Trainee vil dine primære arbejdsopgaver indebære: 
  • Planlægning og koordinering 
  • Kommunikationsopgaver 
  • Fakturering 
  • Kundeservice 
  • Projektrelateret opgaver 
  • Øvrige interne administrationsopgaver 

Kvalifikationer 

  • Du har senest til september 2022 færdiggjort en af følgende uddannelser: EUX, HHX, HG2. Alternativt HTX, STX eller HF, hvis du inden april 2022 har suppleret med et 5 ugers grundforløb på handelsskole 
  • Du behersker Engelsk i skrift og tale og er vant til at bruge MS Office pakken 
  • Derudover vil det være en fordel med kørekort til personbil

Færdigheder 

  • Du kendetegnes med de følgende personlige færdigheder 
  • Du er initiativrig og ansvarsbevidst 
  • Du er engageret og initiativrig 
  • Du er motiveret af at levere et godt stykke arbejde og er åben overfor nye opgaver 
  • Du er udadvendt og høflig i din kommunikation med kunder og kolleger 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et spændende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Som en del af Vestas vil du vil få en afvekslende hverdag i et internationalt miljø. Du vil kunne forvente at sidde med mange forskelligartede opgaver i et team af engagerede medarbejdere, der alle er interesserede i vedvarende grøn energi. Hvis det ønskes, kan det evt. være en mulighed at komme med ud og se et site eller have anden rejseaktivitet. 

Yderligere information 

Hvis du har spørgsmål til Trainee-forløbet er du velkommen til at kontakte de rekrutterende leder: Helle Kjær Lauridsen (Service) tlf. +45 2511 7491. Arbejdssted: Herningvej 5-7, Videbæk 6920. 

Tiltrædelse: 1. september 2022 - Tidsfrist er d.4. juni 2022. 

Vi opfordrer dig til at ansøge online snarest muligt, da samtaler vil blive afholdt løbende, og ansættelse vil tilbydes, når vi synes at have fundet den rette person. Du bedes sende os din motivation for at ansøge (cover letter) og dit CV, eventuelle udtalelser samt vedhæftet et dokument med din karakterudskrift.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vestas Wind Systems A/S
Herningvej 5-7
6920 Videbæk 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 4. juni 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Rekrutterende leder Helle Kjær Lauridsen 
+45 2511 7991 



.

About Vestas

Vestas is the energy industry’s global partner on sustainable energy solutions. We are specialised in designing, manufacturing, installing, and servicing wind turbines, both onshore and offshore. 
Across the globe, we have installed more wind power than anyone else. We consider ourselves pioneers within the industry, as we continuously aim to design new solutions and technologies to create a more sustainable future for all of us. With more than 145 GW of wind power installed worldwide and 40+ years of experience in wind energy, we have an unmatched track record demonstrating our expertise within the field. 
With 29,000 employees globally, we are a diverse team united by a common goal: to power the solution – today, tomorrow, and far into the future. 
Vestas promotes a diverse workforce which embraces all social identities and is free of any discrimination. We commit to create and sustain an environment that acknowledges and harvests different experiences, skills, and perspectives. We also aim to give everyone equal access to opportunity. 
To learn more about our company and life at Vestas, we invite you to visit our website at www.vestas.com and follow us on our social media channels. We also encourage you to join our Talent Universe to receive notifications on new and relevant postings. 

Mere fra Vestas Wind Systems A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®