FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Zoologisk Have København søger salgsassistentelev


Brænder du for salg? Vil du lære, hvordan du driver en butik i hjertet af oplevelsesindustrien? Og bliver du samtidig glad af at arbejde med mennesker? Så er du måske vores nye salgsassistentelev i Zoologisk Have København. 

Zoologisk Have er i rivende udvikling og er på fjerde år i gang med at skabe en moderne oplevelseshave med unikke oplevelser for vores gæster. Det stiller store krav til alle dele af Haven – også vores ZOO-shop, som altid skal fremstå indbydende og inspirerende over for vores gæster. 

For dig som vil lære nyt 

At være salgsassistentelev i vores ZOO-shop er for dig, som ikke er bange for at lære nyt. Det gælder både inden for detail, men især også inden for den gode gæsteoplevelse. Det er for dig, som har en interesse inden for design og mode, og som tilmed har flair for farver og farvesammensætning. Vores ZOO-shop rummer nemlig alt lige fra legetøj og historiske plakater med Havens dyr til tekstiler i alle former og farver. 

Som salgsassistentelev i Zoologisk Have København får du: 

  • Lært hvordan du driver en butik 
  • Styr på alt fra vareeksponering og lagerstyring til indkøb og ordrebehandling 
  • Indsigt i hvordan man opbygger nye salgsenheder 
  • Masser af engagerede kolleger, som hjælper dig på vej 
  • Mulighed for at deltage i indkøbsmesser 
  • Masser af rum til at dygtiggøre dig 
  • Indblik i SoMe, herunder Instagram, med henblik på vareeksponering 

Kom med på rejsen 

Hvis det lyder som noget for dig, så søg stillingen via linket her på siden. Du skal bare have færdiggjort en HG2, GF2, HHX eller en HTX/HF/STX suppleret med et 5-ugers suppleringsforløb fra handelsskolen.
Startdato er 15. august 2022. 

Da vores højsæson ligger i ugerne 26-32 samt i november/december, ser vi helst, at skoleforløb ikke ligger i disse perioder.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Butikschef, Maria Anita Jensen, på mail ma@zoo.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

Ansøgningsfrist: 12. juni 2022

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

København Zoo
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 12. juni 2022
Tiltrædelse: 15. august 2022

Kontakt

Butikschef, Maria Anita Jensen
ma@zoo.dk



.

Om Københavns Zoo

Vi er sat i verden for at fremme naturbevarelse. Det gør vi gennem inspiration og opdagelser for vores gæster i Zoologisk Have København. Vi bidrager aktivt i det internationale arbejde med at bevare dyrearter og naturområder. Vi øger interessen for og forståelsen af naturen og dens mangfoldighed. Det gør vi ved at byde vores gæster indenfor i en have fyldt med vedkommende og aktiverende formidling og underholdende opdagelser. Og ved at engagere os aktivt i naturbevarelse i ZOO og ude i verden. For jo flere gæster, som finder vejen til Zoologisk Have København, jo flere midler har vi til at engagere os i naturbevarelse både i ZOO og i resten af verden. Alt, hvad vi gør, er baseret på et videnskabeligt grundlag.

Mere fra København Zoo

Kom tættere på virksomheden


Vi er kompromisløse med vores høje standard for dyrehold og dyreanlæg. 

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®