Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Politikens Forlag søger administrationselev


Brænder du for administrative opgaver, er du fan af struktur og har du flair for salg?

Så er du måske den nye administrationselev til salgsafdelingen på Politikens Forlag, som har til huse på Rådhuspladsen i København. Som administrationselev bliver du del af et salgsteam, der består af ni dygtige, hjælpsomme og erfarne kollegaer. Sammen sælger vi, med stor succes og ikke mindst engagement, bøger i alle formater (print, e-bøger og lydbøger) til samtlige salgskanaler på det danske marked.

Politikens Forlag er en moderne mangfoldig virksomhed og opfordrer alle uanset køn, alder og etnicitet til at søge. Vi har lige rundet 75 år og er i dag en succesfuld skandinavisk forlagsvirksomhed med forlag i København, Stockholm og Oslo. Forlaget i Danmark står stærkt og har udviklet sig massivt de seneste år. Vi udgiver cirka 120 nyheder om året i Danmark og er hjem for mange store forfatterstemmer bl.a. Jussi Adler-Olsen, Sara Blædel, Jesper Stein, Morten Pape, Leonora Christina Skov, Puk Damsgård, Tom Buk-Swienty, Jens Andersen, Sigurd Barrett, Johan Olsen og Vicky Knudsen. Politikens Forlag har også en førende position inden for livsstil og sundhed og udgiver bl.a. Valdemarsro, Jane Faerber, Michelle Kristensen m.fl. samt en række internationalt anerkendte oversatte forfatterskaber.

Kan du lide at have mange bolde i luften, og er du salgsorienteret? Befinder du dig godt med egne opgaver og ansvarsområder? Trives du med at være del af et engageret hold, og sætter du en ære i yde den bedste service? Er du interesseret i bøger og har lyst til at arbejde med store forfatterbrands samt ønsker en uddannelse inden for administration/salg, så synes vi, at du skal søge stillingen som vores nye salgselev.

Arbejdsopgaver:

 • Salg/ekspedition: Vi har et tæt forhold til vores kunder og lægger stor vægt på at give dem en optimal service, når de ringer/mailer til os med forespørgsler og bestillinger, som du skal håndtere
 • Koordinering både internt og eksternt. Fx forfatterarrangementer, udsendelse af POS materiale samt ordrehåndtering herunder kontakt med vores ekspedition/lager
 • Opdyrke og vedligeholde nye kunder
 • Skrive salgsbreve og nyhedsbreve
 • Medarrangør af messer og forfatterarrangementer
 • Opdatering af afdelingens dokumenter

Du er helt sikkert:

 • God til kommunikation – både skriftligt og mundtligt
 • Struktureret
 • Positiv og engageret
 • Stabil, selvstændig, servicemindet og kan lide at tale med kunderne
 • Uddannet fra hhx, eux eller lignende
 • Kendskab til Officepakken (primært Excel og Word)

Vi tilbyder:

 • Spændende udfordringer og mange selvstændige opgaver
 • En alsidig 2-årig uddannelse og en læretid, hvor du selv er med at forme dit forløb
 • Skoleophold hos Lyngby Handelsskole
 • Samarbejde med engagerede, dygtige og søde kollegaer
 • Et miljø hvor der ikke er langt fra tanke til handling
 • Et miljø hvor vi sammen skal nå vores salgsmål og samtidig have det sjovt

Kan du se dig selv i ovenstående, og har du lyst til jobbet som administrationselev på et af Danmarks største forlag, så hører vi meget gerne fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Politikens Forlag
Rådhuspladsen 37
1785 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 25. maj 2022
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte os her.

JP/Politikens Hus - Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vores formål er at formidle oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Ritzau Finans samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks, Sveriges og Norges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.300 medarbejdere og havde i 2021 en omsætning på mere end 3 mia. kr.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere