FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Politikens Forlag søger administrationselev


Brænder du for administrative opgaver, er du fan af struktur og har du flair for salg?

Så er du måske den nye administrationselev til salgsafdelingen på Politikens Forlag, som har til huse på Rådhuspladsen i København. Som administrationselev bliver du del af et salgsteam, der består af ni dygtige, hjælpsomme og erfarne kollegaer. Sammen sælger vi, med stor succes og ikke mindst engagement, bøger i alle formater (print, e-bøger og lydbøger) til samtlige salgskanaler på det danske marked.

Politikens Forlag er en moderne mangfoldig virksomhed og opfordrer alle uanset køn, alder og etnicitet til at søge. Vi har lige rundet 75 år og er i dag en succesfuld skandinavisk forlagsvirksomhed med forlag i København, Stockholm og Oslo. Forlaget i Danmark står stærkt og har udviklet sig massivt de seneste år. Vi udgiver cirka 120 nyheder om året i Danmark og er hjem for mange store forfatterstemmer bl.a. Jussi Adler-Olsen, Sara Blædel, Jesper Stein, Morten Pape, Leonora Christina Skov, Puk Damsgård, Tom Buk-Swienty, Jens Andersen, Sigurd Barrett, Johan Olsen og Vicky Knudsen. Politikens Forlag har også en førende position inden for livsstil og sundhed og udgiver bl.a. Valdemarsro, Jane Faerber, Michelle Kristensen m.fl. samt en række internationalt anerkendte oversatte forfatterskaber.

Kan du lide at have mange bolde i luften, og er du salgsorienteret? Befinder du dig godt med egne opgaver og ansvarsområder? Trives du med at være del af et engageret hold, og sætter du en ære i yde den bedste service? Er du interesseret i bøger og har lyst til at arbejde med store forfatterbrands samt ønsker en uddannelse inden for administration/salg, så synes vi, at du skal søge stillingen som vores nye salgselev.

Arbejdsopgaver:

  • Salg/ekspedition: Vi har et tæt forhold til vores kunder og lægger stor vægt på at give dem en optimal service, når de ringer/mailer til os med forespørgsler og bestillinger, som du skal håndtere
  • Koordinering både internt og eksternt. Fx forfatterarrangementer, udsendelse af POS materiale samt ordrehåndtering herunder kontakt med vores ekspedition/lager
  • Opdyrke og vedligeholde nye kunder
  • Skrive salgsbreve og nyhedsbreve
  • Medarrangør af messer og forfatterarrangementer
  • Opdatering af afdelingens dokumenter

Du er helt sikkert:

  • God til kommunikation – både skriftligt og mundtligt
  • Struktureret
  • Positiv og engageret
  • Stabil, selvstændig, servicemindet og kan lide at tale med kunderne
  • Uddannet fra hhx, eux eller lignende
  • Kendskab til Officepakken (primært Excel og Word)

Vi tilbyder:

  • Spændende udfordringer og mange selvstændige opgaver
  • En alsidig 2-årig uddannelse og en læretid, hvor du selv er med at forme dit forløb
  • Skoleophold hos Lyngby Handelsskole
  • Samarbejde med engagerede, dygtige og søde kollegaer
  • Et miljø hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • Et miljø hvor vi sammen skal nå vores salgsmål og samtidig have det sjovt

Kan du se dig selv i ovenstående, og har du lyst til jobbet som administrationselev på et af Danmarks største forlag, så hører vi meget gerne fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Politikens Forlag
Rådhuspladsen 37
1785 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 25. maj 2022
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte os her



.

JP/Politikens Hus - Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vores formål er at formidle oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Ritzau Finans samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks, Sveriges og Norges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.300 medarbejdere og havde i 2021 en omsætning på mere end 3 mia. kr.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®