Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Kontorelev med speciale i økonomi


AAB søger kontorelev med speciale i økonomi 

Vil du være verdensmester i økonomi i en almen boligorganisation, så bliv økonomielev hos AAB. Du vil få en grundlæggende og udfordrende elevuddannelse, med masser af muligheder for at udbygge både dine faglige og personlige kompetencer. 

Du vil få en alsidig uddannelse indenfor daglige økonomiopgaver herunder bogføring, afstemninger, debitor- og kreditoropgaver. Herudover vil du deltage i regnskabsaflæggelse, budgetlægning, udarbejdelse af forbrugsregnskaber, nøgletal mv. Du har flair for tal og en interesse for IT. Derudover er du serviceminded, positiv og udadvendt, og arbejder ansvarsbevidst og struktureret.
Du tager ansvar for dit arbejde og din egen faglige og personlige udvikling Og så opfylder du naturligvis de faglige adgangskrav til en 2 års kontoruddannelse. 

AAB er en almen boligorganisation, der siden sin stiftelse i 1919 har opført, administreret, vedligeholdt og moderniseret almene boliger. I AAB arbejder vi sammen for at skabe rammerne for de mest attraktive hjem i Aarhus. Det gør vi ved at yde et højt serviceniveau overfor vores beboere og ved at have boliger af høj kvalitet til en rimelig husleje. AAB administrerer ca. 9000 boliger i Aarhus og omegn. Alle vores boligafdelinger er sprøjtefrie og beboerne får leveret grøn energi. Vi er ambitiøse og udvikler os i takt med tidens krav. 

Økonomi er en afdeling der har en høj økonomisk og styringsmæssig faglighed. Afdelingen understøtter organisationen og AAB’s enkelte boligafdelinger med økonomiske og regnskabsmæssige opgaver. Økonomi spiller en central rolle i, at AAB har en sikker daglig drift og målrettet udvikling. Afdelingen består af i alt 9 medarbejdere med en økonomisk baggrund. 

I AAB er hverdagen præget af travlhed, men vi gør meget ud af, at fastholde et uformelt arbejdsmiljø og en uhøjtidelig omgangstone. Vi investerer i det faglige og sociale fællesskab bl.a. gennem de medarbejderdrevne foreninger og klubber. Vi tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning og fleksible arbejdstider.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV. Ansøg via vores hjemmeside www.aabnet.dk

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Susanne Belter på telefon 8931 3155 eller sbe@aabnet.dk

Ansættelse: 1. september 2022 
Ansøgningsfrist: 12. juni 2022
Vi afholder samtaler løbende
37 timer 

Løn og ansættelsesforhold ifølge overenskomst mellem BL og den relevante faglige organisation. Se mere på www.bl.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Arbejdernes Andels Boligforening 
Langelandsgade 50
8000 Aarhus

Praktisk

Ansøgningsfrist: 12. juni 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Susanne Belter 
tlf.: 89 31 31 55
sbe@aabnet.dk.

Om Arbejdernes Andels Boligforening

AABs hovedkontor ligger i centrum af Aarhus, og vi har fire servicecentre beliggende rundt i byen. I alt er der ca. 160 ansatte fordelt på administration og drift. Servicecentrene tager sig primært af den beboernære service i boligområderne. Administrationen omfatter et sekretariat, en økonomiafdeling, kundeservice, som varetager udlejning af boligerne, samt projektafdelingen som gennemfører større byggesager.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere