Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

DI, Dansk Industri

Økonomielev hos Dansk Industri


Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation søger økonomielev 

Har du flair for tal og økonomi? Som økonomielev i DI er du med til at sikre solid økonomisk styring og opfølgning på resultaterne. 

Du får en grundig introduktion i at arbejde med økonomi i praksis. Vi udfordrer dig med opgaver indenfor debitor-, kreditor- og finansbogholderi, afstemninger, moms, afgifter, regnskabsaflæggelse og budgettering. Med andre ord alle discipliner indenfor klassisk økonomistyring. 

I løbet af elevtiden skal du på skole af 1-2 ugers varighed, hvor du vil få undervisning i ting, der relaterer sig til det, du arbejder med. Gennem hele elevtiden er du tilknyttet en elevansvarlig i DI, som følger dig hele vejen gennem uddannelsen og giver dig feedback og vil gøre alt for, at du får en god fagprøve. Som færdiguddannet kontorelev med speciale i økonomi hos DI ruster vi dig til en karriere inden for regnskab og økonomi. 

Vi tilbyder 

 • En kontoruddannelse med økonomi som speciale. 
 • Et 2-årigt forløb i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København med start 1. september.
 • Elevarrangementer og sparring i et stort elevnetværk 
 • Et engageret og kompetent team af elevansvarlige. 
 • En uddannelsesplan, som sikrer fokus på din udvikling og læring. 
 • Mulighed for at deltage på kurser i bl.a. Office-pakken. 

Christian, som er tidligere økonomielev i Økonomi og Finans i DI, fortæller: ” Igennem min elevtid er jeg lært op i alt fra inkassosager og rejseafregninger til moms og bogføring af regninger. Det er en super arbejdsplads, der åbner døre til mange økonomijobs efter endt elevtid”.  

Vi forventer, at du 

 • Er ansvarsfuld, moden og selvstændig. 
 • Er ambitiøs, omhyggelig og tager medansvar for egen læring. 
 • Er nysgerrig og interesserer dig for organisationen. 
 • Er sikker og velformuleret i dansk – både skriftligt og mundtligt. 
 • Har bestået en adgangsgivende grunduddannelse. 

Kender du DI? Nej – men det gør alle de store virksomheder.
Fordi de fleste danske arbejdsgivere kan melde sig ind i Dansk Industri. Her får de hjælp fra højtuddannede specialister med overenskomstforhandling og rådgivning inden for ansættelsesret og erhvervsjura, forretningsudvikling, EU-lovgivning, arbejdsmarkedsuddannelser og meget andet. Derudover tilbyder DI også sine medlemmer kurser i ledelsesudvikling, netværk med branchen og konferencer om aktuelle emner. 

Ansøgning 
Send din ansøgning og CV via ansøgningsknappen senest den 29. maj. Fortæl, hvorfor du har lyst til at være økonomielev, og hvad din erfaring er. Du kan læse mere om kontoruddannelsen med speciale i økonomi her. Såfremt du ikke modtager en kvittering, når du har søgt stillingen via ansøgningsknappen, skal du kontakte os på job@di.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Industri
H.C. Andersens Blvd. 18
1787 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 29. maj 2022
Tiltrædelse: 1. September 2022

Kontakt

Job@di.dk.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark. I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte. Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet –ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er heltafgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig. Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du harindflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige frakonferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Mere fra Dansk Industri

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere