FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Salgselev på My Essential Wardrobe søges til DK Company Ikast


Drømmer du om en fremtid indenfor Salg? Vil du arbejde med salg fra flere vinkler i et uhøjtideligt miljø med et passioneret og personligt team? Så er muligheden der nu. MY ESSENTIAL WARDROBE søger en Salgselev der er vild med mode, initiativrig, fuld af gå-på-mod, har flair for menneskelige relationer og er team-orienteret. 

Har du lyst til at dygtiggøre dig indenfor B2B disciplinen hos et internationalt modebrand? Vi søger en dygtig og engageret elev til vores kontor i Ikast med opstart 1/8 eller 1/9 2022. Du bliver en del af et nyt brand, der er i en spændende og positiv udvikling. 

I løbet af din uddannelse vil du bl.a. komme til at arbejde med: 

  • Administrativ support til sælgere, agenter og kunder 
  • Deltage i Call Days med sælgere og agenter 
  • Deltagelse i salgsmøder 
  • Vedligeholdelse af vores Image Bank 
  • Vedligeholdelse af B2B kunde site 
  • Udarbejdelse af B2B newsletters 
  • Kontinuerlig udvikling af vores B2B site på Instagram 
  • Opretholdelse af inspirerende B2B hjemmeside til vores kunder 

KVALIFIKATIONER

Du har bestået HHX eller EUX. Du har et godt kendskab til Microsoft Office pakken samt gode kundskaber i engelsk. Gerne andre sprog men ikke et krav. 

JOIN THE WINNING TEAM 

MY ESSENTIAL WARDROBE er en del af den internationale modevirksomhed DK Company A/S. Hos DK Company tror vi på hele mennesker. Et balanceret liv – både privat og på jobbet – skaber de bedste resultater personligt for den enkelte medarbejder. Vi tilbyder en 2-årig alsidig uddannelse som Salgselev i en uformel organisation med fuld fart på og et bredt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen samt gode personaleforhold. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, ekskl. pauser. 

HENVENDELSE 

Send din ansøgning via. "ansøg nu" knappen mrk. ”Salgselev, My Essential Wardrobe”.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf. 96 60 36 52.
Ansøgningerne vil blive behandlet løbende

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DK Company Ikast A/S
La Cours Vej 6
7430 Ikast

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august/1. september 2022

Kontakt

tlf. 96 60 36 52



.

Om DK Company A/S

DK Company koncernen er en dynamisk og vækstorienteret international koncern med passionerede medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel. Mulighederne er store i en koncern med 22 brands, 16.000 engroskunder, 200 helt og delvist ejede detailbutikker samt e-handels platform. Den årlige omsætning er 3.5 mia.kr. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Belgien, Tyskland, UK, Frankrig, Schweiz, Holland, Spanien, Canada, Kina samt repræsentation i Tyrkiet og Bangladesh. Domicil Danmark er beliggende i Ikast, Vejle og København. 

Se mere på dkcompany.com

Mere fra DK Company Ikast A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®