FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv økonomielev hos Siemens Gamesa


It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

Siemens Gamesa har en vision for vedvarende energi: vi tror på kraften i naturen og på teknologi. Hjælp os med at blive klar til de energimæssige udfordringer i fremtiden og med at skabe grønne fodaftryk – bliv en del af et team, der arbejder for at forbedre fremtiden for os og for vores planet.

Vi fokuserer på at ansætte de bedste folk, hvor end de måtte være i verden. Vi sætter en ære i at tilbyde vores medarbejdere fleksibilitet og arbejder målrettet på at opbygge en arbejdsstyrke, som kan vokse med virksomheden. Siemens Gamesa sætter en ære i at tilbyde alle medarbejdere lige muligheder. Vi hylder diversitet og gør alt for at skabe et inkluderende miljø for alle medarbejdere.

Vores kultur er baseret på tillid og fokuserer på anerkendelse, diversitet og kontinuerlig læring. Det, der gør os til et globalt team, er, at vi værdsætter vores medarbejdere og at vores kollegers sikkerhed er en hjertesag for vores organisation.

Er du vores nye ambitiøse og engagerede økonomielev, der skal arbejde hos os?

Hos os får du mulighed for at arbejde i et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et team hvor nøgleordene er godt samarbejde, fleksibilitet og højt serviceniveau. Der hersker en god uformel tone og opgaverne løses med et smil på læben.

Hvordan kan du bidrage til vores vision?

Som økonomielev gennemgår du en praktisk uddannelse, der strækker sig over to år. Sideløbende med din praktiske oplæring følger du obligatorisk skoleundervisning og i løbet af uddannelsen får du gradvist større ansvar og flere selvstændige arbejdsopgaver. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve.

Som elev hos os, vil dine opgaver blandt andet omfatte deltagelse i forskellige projekter, processoptimering, forståelse af end-to-end processer, indberetninger m.v.

Mere specifikt vil du bl.a få ansvaret for:

  • Deltagelse i udarbejdelse af årsrapporter
  • Deltagelse i månedsafslutning
  • Klargøring af materialer til revision
  • Godkendelse af kunder og leverandører i SAP
  • Opfølgning på fakturaer og kreditnotaer i SAP
  • Afstemninger af forskellige konti mellem banken og SAP
  • Bogføring/distribution af posteringer fra bankkontoen

Du kan se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø med mange karrieremuligheder.

Hvordan kan du være med til at gøre en forskel?

Du har bestået HHX, inklusiv det lovpligtige 5-ugers HGS forløb, eller en tilsvarende uddannelse med et godt resultat og har gerne erhvervserfaring fra et fritidsjob eller lignende, så arbejdslivet ikke er helt nyt for dig. Derudover leder vi efter en:

  • Der har generelt et flair for tal, og du stiler hele tiden efter at blive endnu bedre
  • Som person er du positiv, initiativrig og har masser af gåpåmod
  • Der har lyst til udfordringer og kan lide at tage ansvar og være med til at præge de opgaver, du stilles over for

Da forretningssproget i Siemens Gamesa er engelsk, er det et must, at du er dygtig til at tale og skrive engelsk.

Vi modtager gerne din ansøgning, selvom du har opnået dine kvalifikationer på en alternativ måde end ovennævnte.

Til gengæld for dit engagement tilbyder vi dig...

At blive en del af vores mission for bæredygtighed: ren energi for kommende generationer. Vi er et globalt team med en diversitet af kolleger, som deler en passion for vedvarende energi og har en kultur af tillid samt mandat til at gøre vores egne idéer til virkelighed. Vi fokuserer på personlig og professionel udvikling til at vokse internt inden for vores organisation. Siemens Gamesa tilbyder en bred vifte af fordele, herunder fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra, en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning, en attraktiv lønpakke (fast/variabel) og lokale fordele som f.eks. en frokostordning, medarbejderrabatter og meget mere.

Yderligere information

For yderligere information vedrørende rekrutteringsprocessen kan du kontakte den primære rekrutteringskonsulent, Mia Nielsen via e-mail mia.nielsen.ext@siemensgamesa.com
Husk venligst at anføre job-ID’et i denne e-mail. Job-ID’et ser således ud: R-16835.

Venligst ansøg ved at klikke på ”ansøg nu”. Vi gør venligst opmærksom på, at ovenstående e-mail ikke må bruges til at sende ansøgninger eller CV’er og at disse i givet fald ikke vil komme i betragtning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Siemens Gamesa
Fiskergade 1
7100 Vejle

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt / efter aftale

Kontakt

Mia Nielsen
E-mail: mia.nielsen.ext@siemensgamesa.com



.

Hvordan forestiller du dig fremtiden?

Om os

Siemens Gamesa is an equal opportunity employer and maintains a work environment that is free from discrimination and where employees are treated with dignity and respect. Employment at Siemens Gamesa is based solely on an individual's merit and qualifications, which are directly related to job competence. Siemens Gamesa does not discriminate against any employee or job applicant on the basis of race, ethnicity, nationality, ancestry, genetic information, citizenship, religion, age, gender, gender identity/expression, sexual orientation, pregnancy, marital status, disability or any other characteristic protected by applicable laws, rules or regulations. We adhere to these principles in all aspects of employment, including recruiting, hiring, training, compensation, promotion and benefits.

We are driven by people - from more than 100 different countries, they build the company we are every day. Our diverse and inclusive culture encourages us to think outside the box, speak without fear, and be bold. We value the flexibility that our smart-working arrangements, our digital disconnection framework and our family-friendly practices bring to the new way of working.

Læs mere om bemyndiggørelse af vores medarbejdere
 

Mere fra Siemens Gamesa 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®