FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev hos Skov Revision


Er du vores nye økonomielev? 

Skov Revision, Hornslet søger en dygtig, struktureret og serviceminded økonomielev til ansættelse 1. august 2022 eller efter aftale. 

Hvem er vi? 

Vi er et revisionsfirma i vækst med mange spændende opgaver. P.t. er vi 18 ansatte og 2 indehavere fordelt på forskellige faglige uddannelsesniveauer og aldersgrupper. Vi er et dynamisk team med dygtige, hjælpsomme og søde kollegaer. Vi vægter et godt fagligt miljø højt samtidig med, at vi har et nært og hyggeligt arbejdsmiljø med plads til alle. I samarbejde vil vi understøtte din fremtidige og personlige udvikling ved at tilpasse en personlig uddannelses- og udviklingsplan. 

Du kommer til at indgå i et dynamisk og socialt team. Arbejdsopgaverne er alsidige og vil omfatte - i samarbejde med indehaverne og øvrige medarbejdere - at servicere vores kunder med bogføring samt regnskabs- og momsmæssige forhold. Vi samarbejder om opgaverne i huset, og du skal derfor være glad for at arbejde i teams samt formå at leve dig ind i kundernes forhold, behov og ønsker. Du har gå-på-mod til at vokse i dit job og lyst til at udvikle dig fagligt. 

Hvad kan vi tilbyde? 

Vi sikrer, at du får en god og bred uddannelse, således at det faglige niveau er på plads. Udover dit elevforløb følger du også løbende kurser på samme niveau som de øvrige medarbejdere på kontoret. Du får fast lønpakke efter HK’s overenskomst med pensionsordning, sundhedsforsikring samt overtidsbetaling. 

Under din 2-årige uddannelse tilbyder vi dig en alsidig elevplads med oplæring i bl.a.: 

  • daglig kontering/bogføring 
  • saldobalancer/månedsrapportering 
  • debitor- og kreditorstyring 
  • momsafregning, herunder EU-moms 
  • løn og anden personaleadministration 
  • klargøring af materiale til regnskab 
  • kontakt til kunder og offentlige myndigheder 
  • herudover øvrige administrative opgaver.

Hvad forventer vi af dig? 

Det er vigtigt for os, at du: 

  • brænder for bogholderi og for at yde kundeservice 
  • har flair for og lyst til at arbejde med økonomi 
  • har bestået EUD eller EUX 
  • er ansvarsbevidst, engageret, fleksibel og samarbejdsvillig 
  • er service- og it-mindet 
  • behersker engelsk i både skrift og tale. 

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning vedlagt eksamensbevis, CV samt relevante bilag til info@skov-revision.dk – mærket ”økonomielev”. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til statsautoriseret revisor Hans Høj Nygaard på tlf. 8697 5065. Skov Revision er en selvstændig virksomhed, men vi er en del af Danrevi, som har kontorer over hele

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Skov Revision
Byvej 2
8543 Hornslet

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2022

Kontakt

Statsaut. revisor Hans Høj Nygaard
tlf. 86 97 50 65



.

Skov Revision

Hos Skov Revision har vi altid kunden i fokus og leverer 100 % kundetilpasset, serviceorienteret samt engageret rådgivning med en høj faglighed. Vi skaber de trygge rammer, overblikket og et større overskud i hverdagen. Vi sætter en ære i at yde en personlig og professionel rådgivning. Vi tænker nyt, er innovative og skaber holdbare og værdiskabende løsninger for dig og din virksomhed. 

Medarbejderne hos Skov Revision løfter alle revisions- og regnskabsopgaver professionelt og med en udpræget serviceorienteret holdning. Læg dertil en faglig indsigt og et stort indblik i kundernes forretningsgange. Vi favner bredt og dækker alle ydelser, som små- og mellemstore virksomheder har brug for. Hver kunde og hver opgave behandles individuelt, og ydelserne tilrettelægges, så det passer optimalt til den aktuelle situation.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®