Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Økonomielev hos Skov Revision


Er du vores nye økonomielev? 

Skov Revision, Hornslet søger en dygtig, struktureret og serviceminded økonomielev til ansættelse 1. august 2022 eller efter aftale. 

Hvem er vi? 

Vi er et revisionsfirma i vækst med mange spændende opgaver. P.t. er vi 18 ansatte og 2 indehavere fordelt på forskellige faglige uddannelsesniveauer og aldersgrupper. Vi er et dynamisk team med dygtige, hjælpsomme og søde kollegaer. Vi vægter et godt fagligt miljø højt samtidig med, at vi har et nært og hyggeligt arbejdsmiljø med plads til alle. I samarbejde vil vi understøtte din fremtidige og personlige udvikling ved at tilpasse en personlig uddannelses- og udviklingsplan. 

Du kommer til at indgå i et dynamisk og socialt team. Arbejdsopgaverne er alsidige og vil omfatte - i samarbejde med indehaverne og øvrige medarbejdere - at servicere vores kunder med bogføring samt regnskabs- og momsmæssige forhold. Vi samarbejder om opgaverne i huset, og du skal derfor være glad for at arbejde i teams samt formå at leve dig ind i kundernes forhold, behov og ønsker. Du har gå-på-mod til at vokse i dit job og lyst til at udvikle dig fagligt. 

Hvad kan vi tilbyde? 

Vi sikrer, at du får en god og bred uddannelse, således at det faglige niveau er på plads. Udover dit elevforløb følger du også løbende kurser på samme niveau som de øvrige medarbejdere på kontoret. Du får fast lønpakke efter HK’s overenskomst med pensionsordning, sundhedsforsikring samt overtidsbetaling. 

Under din 2-årige uddannelse tilbyder vi dig en alsidig elevplads med oplæring i bl.a.: 

 • daglig kontering/bogføring 
 • saldobalancer/månedsrapportering 
 • debitor- og kreditorstyring 
 • momsafregning, herunder EU-moms 
 • løn og anden personaleadministration 
 • klargøring af materiale til regnskab 
 • kontakt til kunder og offentlige myndigheder 
 • herudover øvrige administrative opgaver.

Hvad forventer vi af dig? 

Det er vigtigt for os, at du: 

 • brænder for bogholderi og for at yde kundeservice 
 • har flair for og lyst til at arbejde med økonomi 
 • har bestået EUD eller EUX 
 • er ansvarsbevidst, engageret, fleksibel og samarbejdsvillig 
 • er service- og it-mindet 
 • behersker engelsk i både skrift og tale. 

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning vedlagt eksamensbevis, CV samt relevante bilag til info@skov-revision.dk – mærket ”økonomielev”. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til statsautoriseret revisor Hans Høj Nygaard på tlf. 8697 5065. Skov Revision er en selvstændig virksomhed, men vi er en del af Danrevi, som har kontorer over hele

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Skov Revision
Byvej 2
8543 Hornslet

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2022

Kontakt

Statsaut. revisor Hans Høj Nygaard
tlf. 86 97 50 65.

Skov Revision

Hos Skov Revision har vi altid kunden i fokus og leverer 100 % kundetilpasset, serviceorienteret samt engageret rådgivning med en høj faglighed. Vi skaber de trygge rammer, overblikket og et større overskud i hverdagen. Vi sætter en ære i at yde en personlig og professionel rådgivning. Vi tænker nyt, er innovative og skaber holdbare og værdiskabende løsninger for dig og din virksomhed. 

Medarbejderne hos Skov Revision løfter alle revisions- og regnskabsopgaver professionelt og med en udpræget serviceorienteret holdning. Læg dertil en faglig indsigt og et stort indblik i kundernes forretningsgange. Vi favner bredt og dækker alle ydelser, som små- og mellemstore virksomheder har brug for. Hver kunde og hver opgave behandles individuelt, og ydelserne tilrettelægges, så det passer optimalt til den aktuelle situation.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere