FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelstrainee til Carl Ras i Ringsted


Vil du sikre dig en handelstrainee uddannelse i en engrosbutik med fri i weekenderne, hvor ambitionerne er store, humøret er højt, og hvor det er DIG, vi bygger vores fremtid på?

Så send os din ansøgning som handelstrainee allerede i dag!

Få et unikt indblik i en professionel B2B handelsvirksomhed

Handelstrainee uddannelsen er et 2-årigt forløb, hvor der veksles mellem skoleophold og praktik i vores engroscentre, Kundeservice og vores afdeling for Nysalg, så du får et helt unikt indblik i vores salgskanaler. Foruden dette, bliver du en del af et helt unikt sammenhold - ikke mindst, når der er skoleophold, fagdage, salgstræning og leverandøraktiviteter, som vi jævnligt afholder for alle handelstrainees på tværs af afdelingerne

I foråret 2023 er der desuden planlagt en tur til Belgien og Tyskland, hvor vi besøger nogle af vores samarbejdspartnere.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har fuldt fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale. Vi har nemlig et klart mål om at udvikle vores helt egne talenter!

Derudover tilbyder vi:

  • Attraktive arbejdstider med fri i weekend/aften
  • Mange sportslige og sociale aktiviteter sammen med dine kollegaer
  • En stærk virksomhedskultur med professionel, udviklende og samarbejde som centrale værdier – få et glimt af vores kultur her: https://www.carl-ras.dk/elev

Hvad forventer vi af dig?

Du har taget en EUD, EUX, HHX eller lignende uddannelse. Er du i tvivl om din grunduddannelse giver adgang, bør du spørge din studievejleder. Derudover forventer vi, at du er udadvendt, mødestabil, nysgerrig og en holdspiller, der tager ansvar for sin egen uddannelse.

Vil du have en plads på næste handelstrainee hold?

Så ring og hør nærmere hos HR Business Partner og uddannelsesansvarlige, Claus Skovgaard Nørr, på tlf. 20 48 77 16 eller send os din ansøgning via "ansøg nu" knappen mærket Handelstrainee.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Carl Ras
Huginsvej 2
4100 Ringsted

Praktisk

Ansøgningsfrist: 20. juni 2022
Tiltrædelse: 1. august 2022

Kontakt

Uddannelsesansvarlige, Claus Skovgaard Nørr
tlf.: 20 48 77 16
csn@carl-ras.dk



.

Vi er en familieejet engrosvirksomhed, der er kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser!

Carl Ras er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Hos os bliver du en del af en stærk kultur og et stærkt sammenhold, som udspringer af en unik familiefølelse. Du får mere end 350 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier. Vi er en uformel virksomhed, hvor ligeværdighed, ordentlighed og høj faglighed er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen. Gennem nærværende og dygtig ledelse garanterer vi dig, at du får både frihed til - og ansvar for - at forme din udvikling og karriere. Vi er stolte af, at Carl Ras er en arbejdsplads med et stærkt og familiært fællesskab, hvor alle er vigtige. Og vi er stolte af at være kåret til Danmarks 2. bedste arbejdsplads 2022.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®