FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Ultrabulk søger Financial Controller Trainee


Brænder du efter at lære hands-on økonomi og have en hverdag med stor variation i selskab med gode kolleger fra hele verden? Så ser vi mange muligheder for, at du vil stortrives hos os! Vi tilbyder dig spændende udfordringer inden for regnskab og bogføring på vores hovedkontor i Gentofte. Vi leder efter en Financial Controller Trainee, der kan starte hos os i september 2022. 

Vi tilbyder et 2-årigt forløb hos Ultrabulk A/S, hvor der vil være fuld fokus på din faglige læring og personlige udvikling. Hos os vægter vi et stærkt fællesskab og sjove stunder højt, så vi er på jagt efter en person, som bidrager til både stemning og sammenhold! Du vil starte på samme tid som vores shipping trainees, som også tager hul på deres 2-årige uddannelse til september. Allerede to måneder efter din start samles vi alle på tværs af 8 lokationer til et stort teambuilding-event i London. 

Din base er i Finance, som er en del af vores regnskabsafdeling, hvor vi håndterer hele forløbet fra bogføring, afstemning og controlling til den finansielle rapportering til øverste ledelse. Det betyder samtidig, at vi har mulighed for tilrettelægge dine opgaver, så du i dit første år kommer hele vejen rundt om regnskabsfunktionen.

Vores nuværende trainee Morten Metzker fortæller om sine oplevelser, “Ultrabulk er et spændende sted at være trainee! Da det jo er en international virksomhed, vil du lære meget om internationale regler og politikker inden for regnskab og controlling. Efter at have været trainee i nu halvandet år kan jeg sige, at jeg værdsætter den stejle læringskurve og det store ansvar, som jeg har fået. Jeg er blevet aktivt involveret i processerne fra dag ét. Derudover er der i Ultrabulk folk ansat fra hele verden – i min afdeling er vi 5 forskellige nationaliteter – og de sociale arrangementer giver gode muligheder for at lære kollegerne godt at kende.” 

Du vil i løbet af det 2-årige uddannelsesforløb hos os blive introduceret for de fleste facetter i regnskabsfunktionen, fra registrering til rapportering. Du kommer blandt andet til at arbejde med: 

  • Vores digitale flow for leverandørfakturaer og kreditkortomkostninger, herunder kontering og godkendelse
  • Forberedelse af betalingsforslag og validering af leverandøroplysninger 
  • Afstemning af balanceposter, herunder banker 
  • Periodisering af omkostninger 
  • Controlling og analyse på mange niveauer, herunder omkostningsudvikling 
  • Regnskabsopstilling af årsregnskaber 
  • Udarbejdelse af revisionsdokumentation til revisor 

Herudover vil du deltage i udvalgte opgaver i forbindelse med budgetlægning samt løbende optimering og udvikling af vores processer i takt med øget fokus på digitalisering. 

Den praktiske del foregår sideløbende med enten skoleundervisning eller en HD, og ansvaret og selvstændigheden i opgaverne i afdelingen vil gradvist blive større. Igennem forløbet vil du blive fulgt tæt af både en buddy og af dem, der lærer dig op, og du modtager daglig sparring og støtte, så du bliver klædt på til at håndtere de forskellige opgaver. 

Din profil 

Du kan fx være ved at afslutte en HHX eller EUX og vil nu fortsætte med en kontoruddannelse. Har du en STX, HTX og HF, skal uddannelsen være suppleret af et 5-ugers grundforløb på en handelsskole. 

Det kan også være, at du kommer med en baggrund som finansøkonom eller finansbachelor, og at du nu ønsker at dykke ned i det praktiske element sideløbende med en HD. 

Vi strikker et forløb sammen, som passer til lige netop dig og dine ønsker. 

Vi forestiller os derudover, at du: 

  • Har en stærk passion for tal, interesse for regnskab og flair for IT 
  • Er god til at tilegne dig ny viden 
  • Er disciplineret, struktureret og følger opgaver helt til dørs 
  • Har gode samarbejdsevner og en serviceminded attitude 
  • Er fortrolig med Microsoft Office og har særligt godt kendskab til Excel 
  • Har erhvervserfaring fra fritidsjob 
  • Har gode formuleringsevner på både dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt 

Som person har du en positiv og åben indstilling over for alle mennesker og opgaver. Du er engageret, initiativrig og ansvarsbevidst, og så brænder du efter at lære nyt. 

Vi tilbyder 

Hos Ultrabulk kan vi tilbyde dig en spændende og udfordrende elevplads i en dynamisk international virksomhed. Hos os har vi en uformel kultur, hvor trivsel og gode grin er i centrum. Du vil få engagerede og hjælpsomme kolleger, og der er rig mulighed for personlig og professionel udvikling. 

Udover en god kop kaffe tilbyder vi frokostordning, frisk frugt og fredagsmorgenmad, massage på kontoret, sundhedssikring og mange forskellige sociale arrangementer – lige fra den ugentlige fredagsbar til sommerens DHL-stafet og en fest indimellem. 

Ansøgningsfristen er d. 1. juni 2022, men send meget gerne din ansøgning, CV og eksamenspapirer allerede i dag, da vi løbende kigger på ansøgningerne og indkalder til samtale.
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Head of HR Christine Melbye Carstensen på 3997 0504 eller christine.melbyecarstensen@ultrabulk.com

Venligst henvis til Elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ultrabulk A/S
Smakkedalen 6
2820 Gentofte

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. juni 2022
Tilrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Head of HR Christine Melbye Carstensen
tlf. 39 97 05 04
christine.melbyecarstensen@ultrabulk.com



.

ABOUT ULTRABULK:

Ultrabulk A/S is a globally recognised dry bulk shipowner and operator, servicing customers in the MPP/Parcel, Handysize, Supramax and Panamax segments. Ultrabulk is among the 100 largest companies in Denmark and operates a fleet of 130 to 165 vessels managed by a professional team, strategically located at 7 offices worldwide (Copenhagen, Cape Town, Singapore, Sydney, Stamford (CT), Santiago and Rio de Janeiro).

FOCUS ON CLIMATE:

The shipping industry is deeply focused on lifting its climate responsibility, and in Ultrabulk it is at the top of our agenda to push for a greener future. We are committed to reduce our emissions with 40% per cargo tons-mile by 2030, and to reach that goal we have to continue to innovate, collect and analyse data, invest in equipment and systems as well as raise general awareness both ashore and at sea

More about Ultrabulk

Get a closer look at Ultrabulk


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®