Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Bliv speditørelev hos Danish Agro


SPEDITØRELEV

Er du serviceminded og kan have mange bolde i luften? Og har du lyst til at være en del af et stærkt team, hvor ingen dage er ens? Så er det måske dig, vi står og mangler som vores nye speditørelev. 

Beslutninger, ansvar og fart på 

Som speditørelev hos Danish Agro vil du få en grundig oplæring fra en af dine kollegaer. Du vil hurtigt blive rustet til at kunne arbejde selvstændigt med både transportdisponering og chauffører. Du bliver en del af vores engagerede team af 6 disponenter, som tilsammen planlægger den daglige kørsel af 125 egne lastbiler + eksterne vognmænd. 

Du vil komme til at arbejde med disponering af biler, logistik og ad hoc opgaver indenfor spedition. Ingen dage er ens, og du er selv med til at planlægge din dag. 

Du vil få et veltilrettelagt elevforløb og opleve, at du hurtigt får ansvar og skal træffe beslutninger. Hos os lærer du at bevare overblikket – også når det går stærkt. 

Under din elevuddannelse vil du have et bredt netværk af kollegaer, en elevansvarlig og din nærmeste leder, som følger dig og sikrer, at du får den sparring og vejledning, du har brug for. Og du vil blive klædt på til at kunne holde overblik over planlægning af transportforløbet, kommunikation med kunder og kollegaer i forskellige afdelinger og advisere vognmænd og chauffører. 

I løbet af dine 2 år som elev vil du skulle på skole i 8-10 uger. '

Velkommen til Danish Agro 

Danish Agro er en af de største indenfor grovvarevirksomheder i Danmark. Hele koncernen består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. De har alle den overordnede målsætning – i et tæt samspil med kunderne – at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter. 

Vi transporterer produkter til og fra vores kunder over hele Danmark, og du bliver en del af et team lokaliseret i Galten. På landsplan får du desuden 560 kollegaer og bliver en del af en koncern med ca. 5.000 medarbejdere.

Vi tilbyder: 

  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder 
  • Et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer 
  • En spændende hverdag med udfordringer, hvor ikke to dage er ens 
  • Selvstændighed under ansvar 
  • Gode muligheder for fastansættelse efter endt uddannelse 

Hvem er du? 

Vi søger en, der har en naturlig nysgerrighed for faget og som gerne vil lære. Du er imødekommende med godt humør, hvilket kommer til udtryk i din kontakt med kunder og kolleger. Derudover er det vigtigt, at: 

  • Du kan have mange bolde i luften, også når det går stærkt. 
  • Du er struktureret, fokuseret og handlekraftig 
  • Du er serviceminded og har lyst til at tale med chauffører over telefon 
  • Du har bestået HHX/STX/HTX/EUX – har du en STX eller HTX skal du supplere med 5 ugers EUS kursus 
  • Du er klar til at tage ansvar for at få mest muligt udbytte af dit uddannelsesforløb 

Lyder det som noget for dig? Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende og stopper søgningen når den rette kandidat er fundet. Alle henvendelser behandles fortroligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danish Agro
Kornmarken 1
8464 Galten 

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Transportchef Heidi Friis Larsen
tlf.: +45 6029 0697
hfl@danishagro.dk.

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen blev etableret i 1901 som et lokalt andelsselskab og består i dag af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. 

Vi skaber værdi for vores medarbejdere

Cultivating Value er Danish Agro koncernens værdisætning, som vi forsøger at efterleve hver dag. For os betyder Cultivating Value, at vi har fokus på at skabe og sikre værditilvækst for både vores medarbejdere og for vores kunder. Cultivating henviser til et ønske og en passion om at styrke, dyrke og forfine konkrete produkter eller menneskelige egenskaber og viden. Value henviser til den værditilvækst, vi ønsker at se hos vores kunder, hvad enten det sker gennem konkrete resultater på den enkelte bedrift eller via styrket viden. Dermed er udviklingen af vores medarbejdere også en del af Danish Agros værdisætning. Vi er i høj grad afhængige af vores medarbejderes viden – derfor er det altafgørende, at vi fastholder og tiltrækker de mest kvalificerede medarbejdere.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere