Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

IT-supporterelev til Evida i Viborg


Evida er hele Danmarks gasdistributør, og vi er på udkig efter en IT-supporterelev til vores kontor i Viborg. 

Som elev i IT-drift & Support bliver du en del af et team som varetager IT-supporten samt driften af netværk, servere/storage både on-premise og i Microsoft Azure, pc’er og meget mere. Du vil i forbindelse med dit uddannelsesforløb hos Evida komme i kontakt med alle vores områder inden for it-drift og support. Udgangspunktet for din uddannelse vil være i vores support-team, hvor du kommer i kontakt med rigtige mange af dine kolleger i hele organisationen.
For at du over tid skal kunne tilbyde en rigtig god support/service, skal du kunne spænde bredt i din viden. Du vil undervejs i din uddannelse få en grundig oplæring inden for egne arbejdsområder, ligesom du også kommer til at deltage aktivt i for eksempel driften af servere/storage, netværk, pc’er og en større portefølje af applikationer. 

Vi arbejder som et team, og det betyder blandt andet, at du er omgivet af kolleger, som til enhver tid står klar til at hjælpe med sparring og rådgivning i forbindelse med din uddannelse og arbejdsopgaver. 
IT-drift og & Support arbejder ud fra mantraet ”Sikker drift”, og det skal du være med til at sikre. Undervejs i dit uddannelsesforløb vil der være mulighed for at få ansvaret for egne arbejdsområder. 

Om dig 

Vi er på udkig efter en elev, der har bestået grundforløbet på IT-supportuddannelsen og har interesse for at yde god support, hvor fokus altid er rettet på at give vores kolleger en god oplevelse. 
Du kommer med energi og har lyst til at arbejde med at løse brugernes problemer. Det er et krav, at du har kørekort, da support kan forekomme på alle vores tre lokaliteter i både Jylland og på Sjælland. Din primære arbejdsplads vil være i Viborg. 

Vi tilbyder 

En elevplads, hvor der er god stemning og rart at være. Vi har et unikt sammenhold, hvor faglig og personlig udvikling samt arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt, og hvor du i høj grad er med til at præge hverdagen. Vi sørger for, at du bliver grundigt oplært, og får den støtte og de udfordringer, som du har brug for i din uddannelse. 

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. 

Samtaler 

Vi afholder løbende samtaler - så skynd dig at send din ansøgning til os. Skal det være dig? Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Maja Christensen på tlf. 62259512. Besøg også vores hjemmeside www.evida.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Evida
Vognmagervej 14
8800 Viborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 24. juni 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Leder af IT Drift & Support, Maja Christensen
tlf. 62 25 95 12.

Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling. Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.

Mere fra Evida

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere