Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Økonomielev hos Palsgaard


Har du flair for økonomi og administration? Har du et ønske om at kickstarte din karriere og udvikle dig i en global produktionsvirksomhed i vækst? 

Vi har travlt med både salg og produktionsudvidelser, og vi ønsker derfor at udvide vores globale økonomiafdeling med en serviceminded og ansvarsbevidst Financial Controller Trainee, der kan løse en bred vifte af økonomiopgaver i afdelingen og støtte op om vores nuværende processer og registreringer. 

I afdelingen er vi 5 dedikerede kolleger, der vægter det faglige højt, men også lægger stor vægt på det sociale og på humor. 

I det daglige vil du referere til Senior Financial Controller, Ditte Glassau Clemmensen, som også bliver din mentor, der vil sikre et godt onboarding-forløb, således du er klædt på til at varetage og lykkes med opgaverne.

Stillingen er geografisk placeret i Juelsminde. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

 • Finansbogholderi, afstemninger og analyser 
 • Månedsrapportering 
 • Controlling for datterselskaber
 • Forberede materiale til revisor 
 • Assistere med udarbejdelse af årsrapport 

Arbejdsopgaverne vil udvikle sig i takt med, at dine erfaringer og kompetencer vokser, og du vil derfor løbende få ansvar for dine egne opgaver. 

Trainee profil: 

Vi forestiller os, at du har en uddannelse fra HHX eller EUX-business. Under traineeforløbet vil du følge økonomiassistentforløbet på f.eks. Learnmark i Horsens. 

Har du efter traineeforløbet ønske om at videreuddanne dig, f.eks. tage en HD eller lignende, vil det være muligt. Jobbet vil give god mulighed for at kombinere teori med praktisk erfaring i en global virksomhed. 

På Palsgaard vil du få en bred berøringsflade på tværs af organisationen, hvor du indgår som en proaktiv, handlekraftig og engageret kollega. Vi ønsker en stærk teamplayer, der samtidig kan varetage opgaver selvstændigt. Vores hverdag er til tider hektisk, så det er vigtigt, at du kan håndtere flere opgaver sideløbende uden at miste overblikket. 

Vi ser gerne, at du har godt kendskab til Microsoft Office-pakken, særligt Excel, og at du mestrer dansk og engelsk i både skrift og tale. 

Ansættelsesstart forventes at være 1. september 2022. 

Som medarbejder kan vi tilbyde dig: 

 • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter. 
 • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning. 
 • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling nationalt og globalt. 
 • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store kapacitetsudvidelser både i Danmark og i udlandet. 
 • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden. 
 • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods. 

Ansøgningsfrist og kontaktinformation 

Lyder ovenstående som noget for dig? Hvis ja, så send os meget gerne dit CV og ansøgning hurtigst muligt. 

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, når vores nye kollega er fundet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ditte Glassau Clemmensen på tlf. 2530 4462.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Palsgaard A/S
Palsgaardvej 10
7130 Juelsminde 

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Ditte Glassau Clemmensen
tlf.: 25 30 44 62 


.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed, der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, kosmetik og dyrefoder. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer. 

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan. 

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard-virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 250 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber. Læs mere om Palsgaard på vores website: www.palsgaard.com


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere