Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

DANSK INDUSTRI SØGER AMBITIØSE KONTORELEVER


Kan du se dig selv skrive et referat med den ene hånd, samtidig få styr på forplejningen til næste møde og med den anden hånd trykke send på afdelingens nyhedsbrev?

Så har du muligheden som kontorelev i DI, hvor du er det helt uundværlige bindeled mellem konsulenterne og de administrative medarbejdere.

Som kontorelev i DI rokerer du rundt i forskellige afdelinger i løbet af 2 år, som hver især byder på forskellige udfordringer. Du får blandt andet lov til at deltage i møder, blive superbruger i systemerne, udsende information til medlemmer, klargøre materiale til møder, booke rejser og mødelokaler, planlægge arrangementer, læse korrektur og andre spændende sekretæropgaver.

I løbet af elevtiden skal du på skole af 1-2 ugers varighed, hvor du vil få undervisning i ting, der relaterer sig til det, du arbejder med. Der er obligatoriske fag og valgfag, der giver mulighed for at dygtiggøre sig. Gennem hele elevtiden er du tilknyttet en elevansvarlig i DI, som vil gøre alt for at guide dig igennem til en god fagprøve.

Som færdigudlært kontorelev hos DI har du både forståelse for god administration, kommunikation og service.

Vi tilbyder:

  • et 2-årigt forløb i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København med start den 1. september 2022, sideløbende med dit skoleforløb
  • elevarrangementer og sparring i et stort elevnetværk
  • et engageret og kompetent team af elevansvarlige
  • en uddannelsesplan, som sikrer fokus på din udvikling og læring
  • kurser i blandt andet Office-pakken og grammatik og korrektur

Nadia, kontorelev i Personalejura, fortæller: ” Jeg har ansvaret for at holde styr på to konsulenters kalendere, og jeg sørger for, at mødematerialet spiller. I et hus som vores er to dage ikke ens, så mange ad-hoc hasteopgaver giver en dynamisk hverdag”.

Vi forventer, at du:

  • får energi af at sætte andre i et godt lys
  • er ambitiøs og tager medansvar for egen læring
  • er nysgerrig og interesserer dig for organisationen
  • er sikker og velformuleret i dansk, både skriftligt og mundtligt
  • har bestået en adgangsgivende grunduddannelse

Kender du DI? Nej – men det gør alle de store virksomheder. Fordi de fleste danske arbejdsgivere kan melde sig ind i Dansk Industri. Her får de hjælp fra højtuddannede specialister med overenskomstforhandling og rådgivning inden for ansættelsesret og erhvervsjura, forretningsudvikling, EU-lovgivning, arbejdsmarkedsuddannelser og meget andet. Derudover tilbyder DI også sine medlemmer kurser i ledelsesudvikling, netværk med andre i samme branche og konferencer om aktuelle emner.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via "ansøg nu" knappen senest den 3. juli 2022. Fortæl, hvorfor du har lyst til at være kontorelev, og hvad din erfaring er.

Du kan læse mere om kontoruddannelsen her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig i HR Martin Simonsen Frederiksen, masf@di.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Industi
H.C. Andersens Blvd. 18
1553 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 3. juli 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Elevansvarlig HR, Martin Simonsen Frederiksen
masf@di.dk.

DI som arbejdsplads

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet gennem indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere