Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Speditørelev hos DACHSER i Kolding


Vil du have en uddannelse, der åbner døren til det meste af verden? Drømmer du om at starte et karriereforløb, hvor du kan udfolde dine evner og indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som speditørelev, og bliv klar til fremtidens udfordringer.

Jobbet

Lige nu er vi på udkig efter engagerede og ambitiøse speditørelever til vores afdeling for vejtransport. Her vil du under din elevtid få rig mulighed for at prøve kræfter med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for speditørfaget og lære at arbejde tæt med kollegaer, kunder og leverandører i ind- og udland.

Vores elevprogram er designet til at klæde dig på fagligt og personligt, så du med tiden selvstændigt kan guide vores kunder og håndtere deres transporter på bedst mulig måde.

Som speditørelev får du en alsidig elevuddannelse, hvor du introduceres til hele husets virke. Du kommer rundt i flere forskellige afdelinger, og i takt med, at dine kompetencer udvikles, vil du løbende få egne ansvarsområder.

Uddannelsens varighed er to år, og du veksler mellem undervisning på IBC i Kolding (10 uger) og speditionsarbejde hos os. Forventet start er 1. september 2022.

Elevuddannelsen sigter på, at vi efter endt uddannelse kan fortsætte samarbejdet, og du kan sætte dit præg på vores fremtid og blive en del af DACHSERs fortsatte vækst.

Hvem er du?

For at blive optaget på elevuddannelsen kræver det, at du har færdiggjort EUX, HHX, Logistikøkonom eller lignende med gode karakterer. Ligeledes forventer vi at dine IT-færdigheder er gode og du er relativt velbevandret i Office pakken.

Vi lever af at transportere gods rundt i hele verden, hvorfor dagligdagen byder på kontakt med mange forskellige mennesker, kulturer og sprog. Derfor er det vigtigt, at du som minimum er god til engelsk – behersker du også andre sprog er det et ekstra plus.

Som person er du positiv, omgængelig og fleksibel, og trives godt i en vekslende hverdag med mange forskellige opgaver. Du har teamspirit og er nysgerrig efter at lære mere, men har også forståelse for, at rutineopgaver er en del af hverdagen. Du tager ansvar og initiativ og er indstillet på en uddannelse i et internationalt miljø, hvor vi stiller gensidige krav.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation og indgå i forskellige tværfaglige teams. Du får gode kolleger, der værdsætter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø, løn efter overenskomst, frihed under ansvar og mulighed for udstationering.

Er du interesseret? Ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbeviser uploades HER hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakteTeam Leader Christian Hygum på tlf. 51 59 77 39. Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan du finde mere information på www.blivspeditør.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DACHSER Danmark
Venusvej 32
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Team Leader, Christian Hygum
tlf.: 51 59 77 39.

Om DACHSER

DACHSER er en familieejet virksomhed, der tilbyder transportlogistik, lagerservices og kundespecifikke services. Et finmasket transportnetværk – både i Europa og i resten af verden – og fuldstændigt integrerede it-systemer giver intelligente logistikløsninger rundt om i verden.  Læs mere på www.dachser.dk eller www.dachser.com

Mere fra DACHSER Danmark

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere