FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Vi søger elev til vores speditionsafdeling




Sted

Greencarrier Freight Services Denmark A/S
Skagerrakvej 7 
2150 Nordhavn

Praktisk

Ansøgningsfrist: 22. august 2022
Forventet tiltrædelse: 1. oktober 2022

Kontakt

Morten Weihrauch
3916 8143



.

Bliv speditørelev hos Greencarrier Freight Services Denmark

Vi søger: 

En frisk M/K til vores speditionsafdeling, på vores kontor i Københavns Nordhavn, som ønsker en hverdag fuld af spændende og varierende opgaver. 

Vi kan tilbyde: 

Grundig oplæring inden for spedition, engagerede og dynamiske kollegaer, samt gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Af arbejdsopgaver kan nævnes: 

  • Afvikling af biltransporter 
  • Daglig kontakt til leverandører og kunder indenfor transportverdenen, samt im/eksportører 
  • Forsendelsesdokumenter 
  • Kontakt til vore datterselskaber og globale samarbejdspartnere 
  • Ad hoc-opgaver 

Vi forventer, at du er: 

Positiv, humoristisk og i besiddelse af en god ordenssans. Du er selvstændig og ikke bange for at træffe beslutninger. Du er serviceminded og nyder at hjælpe kunderne på en effektiv og professionel måde. Herudover arbejder du selvstændigt, struktureret og med et stort engagement. Du behersker som minimum dansk og engelsk i skrift og tale. 

Det er et krav at du har afsluttet HHX og taget de 5 ugers supplerende grundforløbsundervisning (kontor) eller tilsvarende (EUX Business, studentereksamen (HF, STX, HTX) suppleret med 10 ugers EUS grundforløb) 

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via 'Ansøg nu' knappen hurtigst muligt og senest 22.08.2022, hvorefter vi vil kontakte dig.

Forventet opstart d. 01.10.2022 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Weihrauch på tlf.: 39 16 81 43. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

About us 

We are an independent, international logistics company serving the world. Greencarrier was founded in 2000 in Gothenburg, Sweden and our team consists of 850 committed employees in 12 countries. We offer global logistics solutions with all modes of transport, focusing on knowledge, innovation and sustainable solutions. Working at Greencarrier means being committed, involved and having fun at work. 

Values & Culture

Our core values define who we are and what we stand for. We have a strong company culture and are happy to say that we work successfully together where we have fun at the same time. 

We like challenges and our approach is simple: Yes, it's possible! 

Mere fra Greencarrier Freight Services Denmark A/S 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®