Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever til Copenhagen Business School


På Copenhagen Business School uddanner vi kontorelever med speciale i offentlig administration – det næste hold starter den 1. september 2022 og afsluttes i august 2024. 

Medindflydelse, udvikling og netværk 

Vi tager din uddannelse alvorligt, vi lytter til dine ønsker og planlægger så vidt muligt dit uddannelsesforløb med udgangspunkt i dine særlige kompetencer og interesser. Til gengæld stiller vi krav til dig og tilbyder dig udfordrende opgaver inden for hele det administrative område. 

I løbet af dit 2-årige uddannelsesforløb bliver du som udgangspunkt tilknyttet 2-3 forskellige praktiksteder med gode kolleger. Du vil få erfaringer med mange forskellige administrative opgaver og mulighed for at udvikle dine sproglige kvalifikationer, da arbejdet i flere af vores afdelinger indebærer kontakt med udenlandske forskere og studerende. 

Du får mulighed for at deltage i forskellige seminarer, workshops og kurser i løbet af uddannelsen. 

I løbet af uddannelsen vil du også være på skoleophold på Niels Brock, hvoraf 1 uge er et betalt studieophold i Bruxelles. Skoleforløbet afsluttes med en skriftlig fagprøve og en mundtlig eksamen. 

Som kontorelev på CBS får du også et stort netværk. Du møder andre unge under uddannelse og du kan deltage i forskellige faglige arrangementer; såsom seminarer, konferencer og forelæsninger. 

Kontoreleverne har en buddy-ordning, hvor der bliver netværket både på og uden for arbejdet. Eleverne holder månedlige møder, tager på seminar og mødes til sociale events. 

Dine kvalifikationer og kvaliteter 

  • Du har masser af energi og lyst til at lære nyt. 
  • Du er selvstændig, initiativrig og har mod på at begå dig i en stor international organisation. 
  • Du er engageret og motiveret til at uddanne dig. 
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer. 
  • Du er god til dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt og kommunikerer ubesværet både pr. mail, telefon og personligt 

Din faglige baggrund: 

Du har enten en HHX eksamen suppleret med 5 ugers EUS, en studentereksamen/HF suppleret med 10 ugers EUS, et HG grundforløb eller gennemført EUX/EUV. 

Er du over 25 år, gælder de samme adgangskrav. Opfylder du ikke kravene, skal du kontakte en handelsskole for at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning. 

Ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesforhold er efter aftale mellem Finansministeriet og HK. Elever er omfattet af pensionsordningen SAMPENSION. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. 

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål til os, kan du kontakte overordnet elevansvarlig Charlotte Unold på tlf.: 3815 2427 eller e- mail: cu.hr@cbs.dk. Hvis du har lyst til at tale med en af vores elever, kan du kontakte kontorelev Mika Pernille Erichsen på tlf.: 3815 3805 eller e-mail: mpe.msc@cbs.dk. Du kan også selv søge oplysninger på www.cbs.dk.

Ansøgningsfrist 

Send din ansøgning og bilag til os, så vi har det senest den 7. august 2022. Vi forventer at holde samtaler i uge 33. 

Din ansøgning 

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV. 

I din ansøgning vil vi gerne høre lidt om: 

  • Hvorfor vil du gerne være kontorelev hos os? 
  • Hvad er du god til? 
  • Hvordan er du som kollega? 

 Ansøgningsfrist: 7. august 2022. Søg online

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

CBS, Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 7. august 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Elevansvarlig Charlotte Unold
tlf.: 38 15 24 27 / cu.hr@cbs.dk

Kontorelev Mika Pernille Erichsen
tlf.: 3815 3805 / mpe.msc@cbs.dk.

Om os

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 630 undervisnings- og forskningsårsværk, 200 ph.d.-studerende og 680 administrative årsværk. Ca. 21.500 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer, kultur og sprog.

Mere fra CBS 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere