FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev til Better Feet  

Elev søges til virksomhed i vækst


Ønsker du at udvikle dine kompetencer og kickstarte din karriere?

– Så kunne dette måske være rette elevplads for dig.

Hvem vi er

Vi er en førende grossistvirksomhed med passion og engagement indenfor Health Care med speciale i at levere B2B til den danske sundhedssektor, primært til fodterapeuter og fodplejere på det skandinaviske marked.

Vi har rundet 10 medarbejdere, og virksomheden vokser, så vi søger en ny elev, som nyder at arbejde i et dynamisk iværksættermiljø, og som interesserer sig for at udvikle sig og starte karrieren gennem learning by doing.

Tag hånd om flere typer udvikling

Du kommer hurtigt til at mærke et dynamisk og uformelt miljø, hvor du aldrig kommer til at kede dig. Efter introduktion til teamet og oplæring får du hurtigt et gradvist stigende ansvar og din egen rolle i den daglige drift i samarbejde med dine kollegaer.

Som elev vil du arbejde med vores IT-system, gennem modtagelse af telefoniske og online-ordrer, kundesupport, indkøb, lettere bogholderi og almindeligt administrativt kontorarbejde. Det er vigtigt for os, at du kan arbejde på egen hånd og kan træffe selvstændige beslutninger.

Din erfaring

Vi forestiller os, at du har en relevant gymnasial/grundlæggende uddannelse. Derudover ser vi gerne, at du:
  • har interesse i e-handel og gerne B2B 
  • har et godt overblik og holder dig på tæerne, når du skal lære nyt 
  • er arbejdsom og sætter en ære i at nå dine mål 
  • er positiv, mødestabil, engageret, ansvarsbevidst, holdspiller

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi ønsker at få dig om bord på holdet hurtigst muligt og derfor holder samtaler løbende. Vi venter dog gerne på den rette kandidat. Du søger via knappen ”Ansøg nu” - vedhæft gerne både CV, motiveret ansøgning samt de anbefalinger du måtte have. 

Vi har til huse i eget domicil i Lystrup med mulighed for gratis parkering, tæt på motorvej og letbane. Hvis du vil vide mere om virksomheden eller vores produkter, kan du se mere på www.betterfeet.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Better Feet / Jysk Fodplejeteknik A/S
Bremårevej 13
8520 Lystrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. september 2022
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

mail@jyskfodpleje.dk.

LIDT OM BETTER FEET

Better Feet er beliggende i Lystrup ved Århus er B2B forhandler af alt indenfor fodpleje. I virksomheden varetages ligeledes Tolure Cosmetics, der tæller flere forskellige beauty produkter, heriblandt en af den mest kendte øjenbryn/vippe serum i Tyskland; ”Tolure Hairplus”. Der sker i øjeblikket rivende udvikling i virksomheden, med meget mere under opsejling - bla. flere bæredygtige produkter og derfor søger vi flere kræfter til at varetage arbejdsopgaver.

Mere fra Better Feet 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®