FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev til Better Feet  

Elev søges til virksomhed i vækst


Ønsker du at udvikle dine kompetencer og kickstarte din karriere?

– Så kunne dette måske være rette elevplads for dig.

Hvem vi er

Vi er en førende grossistvirksomhed med passion og engagement indenfor Health Care med speciale i at levere B2B til den danske sundhedssektor, primært til fodterapeuter og fodplejere på det skandinaviske marked.

Vi har rundet 10 medarbejdere, og virksomheden vokser, så vi søger en ny elev, som nyder at arbejde i et dynamisk iværksættermiljø, og som interesserer sig for at udvikle sig og starte karrieren gennem learning by doing.

Tag hånd om flere typer udvikling

Du kommer hurtigt til at mærke et dynamisk og uformelt miljø, hvor du aldrig kommer til at kede dig. Efter introduktion til teamet og oplæring får du hurtigt et gradvist stigende ansvar og din egen rolle i den daglige drift i samarbejde med dine kollegaer.

Som elev vil du arbejde med vores IT-system, gennem modtagelse af telefoniske og online-ordrer, kundesupport, indkøb, lettere bogholderi og almindeligt administrativt kontorarbejde. Det er vigtigt for os, at du kan arbejde på egen hånd og kan træffe selvstændige beslutninger.

Din erfaring

Vi forestiller os, at du har en relevant gymnasial/grundlæggende uddannelse. Derudover ser vi gerne, at du:
  • har interesse i e-handel og gerne B2B 
  • har et godt overblik og holder dig på tæerne, når du skal lære nyt 
  • er arbejdsom og sætter en ære i at nå dine mål 
  • er positiv, mødestabil, engageret, ansvarsbevidst, holdspiller

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi ønsker at få dig om bord på holdet hurtigst muligt og derfor holder samtaler løbende. Vi venter dog gerne på den rette kandidat. Du søger via knappen ”Ansøg nu” - vedhæft gerne både CV, motiveret ansøgning samt de anbefalinger du måtte have. 

Vi har til huse i eget domicil i Lystrup med mulighed for gratis parkering, tæt på motorvej og letbane. Hvis du vil vide mere om virksomheden eller vores produkter, kan du se mere på www.betterfeet.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Better Feet / Jysk Fodplejeteknik A/S
Bremårevej 13
8520 Lystrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. september 2022
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

mail@jyskfodpleje.dk



.

LIDT OM BETTER FEET

Better Feet er beliggende i Lystrup ved Århus er B2B forhandler af alt indenfor fodpleje. I virksomheden varetages ligeledes Tolure Cosmetics, der tæller flere forskellige beauty produkter, heriblandt en af den mest kendte øjenbryn/vippe serum i Tyskland; ”Tolure Hairplus”. Der sker i øjeblikket rivende udvikling i virksomheden, med meget mere under opsejling - bla. flere bæredygtige produkter og derfor søger vi flere kræfter til at varetage arbejdsopgaver.

Mere fra Better Feet 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®