FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev med speciale i økonomi


Har du flair for økonomi og administration? Har du et ønske om at kickstarte din karriere og udvikle dig i en global virksomhed?

Vi søger en dygtig kontorelev med speciale i økonomi, der skal indgå i BEUMER Groups Økonomiafdeling. Som kontorelev hos BEUMER Group vil du blive en del af Accounting teamet bestående af 9 erfarne kollegaer. Du får en unik mulighed for at starte din karriere i en spændende virksomhed med gode udviklingsmuligheder. Under elevtiden vil der være fokus på at få omsat din teoretiske viden til praktiske færdigheder og ikke mindst udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Hos os får du en alsidig uddannelse gennem et spændende forløb i en global virksomhed.

Dine primære arbejdsopgaver

Under dit elevforløb vil din vigtigste rolle være at supportere Accounting teamet indenfor:

  • Debitor – Indbetalinger fra kunder
  • Kreditor – Bogføring af PO og omkostnings fakturaer, betaling af leverandører
  • Rejseafregning
  • Afstemning af bank og balance konti
  • Anlægsaktiver og afskrivninger
  • Momsafregning
  • Månedsafslutning/årsafslutning

Der vil også blive introduktion til andre områder inden for økonomiafdelingen.

Kontorelev profil

Vi forventer, at du har gennemført en HHX eller EUX, alternativt STX og har gennemført EUS-forløb, og at du derfra har et ønske om at forstærke din faglige profil yderligere igennem et elevforløb. Du har en systematisk tilgang til opgaver med fokus på løbende forbedring, og du arbejder detaljeorienteret og struktureret med et åbent sind. Det er vigtigt, at du identificerer dig med at tage ejerskab over opgaver og din rolle i organisationen. I en hverdag med internationale kollegaer og stakeholders ser vi gerne, at du kan begå dig på engelsk både i skrift og tale.

BEUMER Group tilbyder

  • En god oplæring i en bred vifte af opgaver i økonomiafdelingen
  • Et spændende indblik i en succesfuld virksomhed
  • En velfungerende arbejdsplads med masser af godt humør
  • Kantineordning
  • Aktiv personale forening

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team lead Accounting Sofie Bilde på tlf 53 85 65 98.

Send CV og ansøgning via "ansøg nu" knappen hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BEUMER Group
P.O. Pedersens Vej 10
8200 Aarhus N

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Team lead Accounting, Sofie Bilde
tlf.: 53 85 65 98



.

BEUMER Group

Conveying, loading, palletering, pakning, sortering og distribution – BEUMER Group er førende inden for udvikling og fremstilling af højteknologiske intralogistiske systemer til globale markeder. Vores medarbejdere differentierer sig ved deres evne til at levere innovative løsninger til vores kunder. Det kan de, fordi de kender branchen og brænder for at udvikle og udvide deres viden løbende. Vi understøtter den høje standard gennem teamwork, gensidig respekt og en arbejdskultur, der er baseret på tillid og betyder stabilitet og tryghed for vores medarbejdere. Vores fælles mål er at implementere enestående og innovative projekter over hele verden.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®