FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Ingeniørforeningen, IDA søger en eventkoordinator elev.


Vil du være med til at udvikle, planlægge og afholde små og store events for vores medlemmer? Så er du måske IDA's nye eventkoordinator elev.

I IDA søger vi en eventkoordinatorelev, som kan starte hos os 1. september 2022 eventuelt senere. IDA er Danmarks største faglige fællesskab for ingeniører, it- og naturvidenskabeligt uddannede. Vores mere end 140.000 medlemmer har nøglerne til at løse fremtidens udfordringer.

I IDAs ungeområde bliver du en del af et ungt og energisk team, hvor du i samarbejde med vores event manager kommer til at understøtte og skabe events for og med vores studiemedlemmer. Vi afholder knap 250 events hvert år, over hele landet og har ca. 12.000 deltagere gennem møllen.

Vores events spænder over faglige webinarer om teknologi og videnskab, til sociale arrangementer som klatring, vinsmagninger og sejlture. Du får lov til at sætte dit præg på de events du involverer dig i, og du udvikler de events du synes er relevante.

I Teknologi, Netværk og Kompetence udvikler, planlægger og gennemfører vi alle former for events – fra mindre gå hjem-møder til store konferencer og messer. Alle vores events har et fagligt omdrejningspunkt indenfor ingeniør-, IT- og naturvidenskabelige emner, og vi har mange af dem, så du kommer ikke til at kede dig!

Du vil arbejde sammen med vores Conference Manager og øvrige udviklere og få mulighed for at prøve kræfter med alle aspekter af eventplanlægningen, ligesom du vil få ansvar for dine egne events.

Stillingen

Som eventkoordinator elev, kommer du til at lære og beskæftige dig med mange forskelligartede opgaver som:

  • Store, faglige konferencer – både som fysiske og som hybrid-events.
  • Mindre netværksarrangementer, webinarer, deltagelse i messer samt prisoverrækkelser.
  • Comedy Night. Lokalt arrangement i fire byer.
  • Projektledelse, udvikling, booking, kontraktforhandling, budgetter og markedsføring.
  • Diverse korte webinarer á 1 times varighed.
  • Projektledelse og koordinering af mindre events (15-50 deltagere) rundt om i landet.

Opgaverne spænder vidt i både idéudviklings-, planlægnings-, afviklings- og opfølgningsfasen.

Du vil i løbet af de to år komme til at opleve mange afvekslende opgaver, som vil være med til at give dig masser af kompetencer.

Vi forventer, at du

  • Har afsluttet eller i september afslutter en HHX, EUX, EUS eller EUD.
  • Er fortrolig med MS-Office-pakken og har lyst og evner til at arbejde med it-systemer.
  • Er energisk og selvstændig, og har en smittende energi og lyst til at tage ansvar.
  • Er nysgerrig og serviceminded og derfor griber både de nye og de mere rutineprægede opgaver.
  • Er systematisk og empatisk og udfører opgaver struktureret, med opmærksomhed og indlevelse.

Vi tilbyder

Vi arbejder i et åbent kontorlandskab i lyse lokaler på Kalvebod Brygge med udsigt til vandet, men med mulighed for at fortrække til mindre kontorer ad hoc. Vi arbejder "fri af tid og fri af sted", og du får mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdstid i det omfang, opgaverne tillader det. Afdelingen arbejder i en uformel tone, og vi sætter stor pris på at have det sjovt, også med andre afdelinger i huset. Vi sørger naturligvis for et godt introduktionsforløb og en individuel elevplan til dig. Du vil få faste elevansvarlige/sparringspartnere, som støtter dig i din udvikling gennem hele elevforløbet.

Er du interesseret?

Er du interesseret i stillingen, skal vi snarest muligt og senest den 18. august 2022 modtage din ansøgning, dit CV og dine karakterer. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi indkalder til samtaler efter ansøgningsfristens udløb.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig:

Mikkel Sandal Hansen på tlf. 33 18 46 60.

I IDA er vi en skøn blanding af familiefolk og studenter, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – derfor opfordrer vi alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ingeniørforeningen IDA
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 18. august 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Elevansvarlig, Mikkel Sandal Hansen
tlf.: +45 33 18 46 60



.

IDA som arbejdsplads

Vi er ca. 245 medarbejdere i IDA. Vi yder kompetent rådgivning og sparring for IDAs over 140.000 medlemmer. Dermed er vi med til at sikre de bedst mulige vilkår på arbejdsmarkedet for ingeniører og andre højtuddannede med teknisk og naturvidenskabelig baggrund.
Et af IDAs stærkeste kort er de mange netværk, medlemmerne kan benytte sig af. Vi arbejder med servicering og udvikling af IDAs fagtekniske selskaber og udvalg, herunder netværksmøder, sociale og kulturelle arrangementer, fagtekniske kurser, personligt udviklende kurser og konferencer.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®