Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Ansøg nu

Unit IT Søger Datateknikerelev


Brænder du for at lære og udvikle dine tekniske kompetencer?

Sætter du pris på at samarbejde og kan du lide at stille skarpt på- og nørde med opgaver? Unit IT udvider med endnu en elevplads, og måske det er dig vi skal have med på holdet?

Unit IT

Unit IT er totalleverandør af it-infrastruktur, drift og support til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi er omkring 150 passionerede medarbejdere fordelt på seks lokationer fra eksperter i infrastruktur, hosting og support til SQL- og BI-specialister, hvilket giver os fleksibiliteten til altid at sammensætte det stærkeste team. Vi lægger vægt på at levere nærværende it-partnerskab, der skaber værdi for kunderne bl.a. med skræddersyede services og hurtig respons.

Unit IT adskiller sig fra de mange kapital-fondsejede it-virksomheder, de er nemlig en del af den danske, familieejede koncern United Shipping & Trading Company (USTC), der har hovedsæde i Middelfart, og som har en årlig omsætning på 76 mia. kroner. Denne solide ballast er kundernes sikkerhed for en stabil samarbejdspartner med ambitiøse planer for vækst gennem øget samarbejde med eksisterende og nye kunder såvel som gennem opkøb.

Dine arbejdsopgaver

Som datateknikerelev vil du blive en del af platformteamet bestående af 7 personer på vores hovedkontor i Middelfart. I dag har platformteamet en elev, som indgår i den daglige drift og deltager i opgaver indenfor både netværks- og serverområdet. I fremtiden er planen, at der skal være to samtidige elever i teamet.

Stillingen er fuldtid og vil som udgangspunkt finde sted mandag til fredag fra 08.00-16.00. Dine primære arbejdsopgaver vil involvere opgaver indenfor følgende områder:

  • Netværksområdet, såsom LAN/WAN, Firewalls, Storage netværk og Kabling
  • Server området, hvilket indebærer fysisk og virtuelle servere, Storage, backup og antivirus
  • Datacenterområder med drift af fysiske datacentre, køl, UPS, og Generator

I læretiden vil der være mulighed for at arbejde mellem alle tekniske områder indenfor data området, hvor man på skift enten vil være tilknyttet netværk eller server gruppen, således der er mulighed for at fordybe sig i opgaverne indenfor det givne tekniske område.

Drive til at lære, samt en IT-supporter uddannelse i rygsækken

Som person drives du af at lære, samt sætter pris på et dynamisk arbejdsmiljø og fungerer godt med at arbejde i teams. Derudover er du serviceminded og kan se dig selv blive en del af vores Wingman-kultur. Derudover, er det et krav, at du har taget IT Supporter uddannelsen. Det er ikke et krav, at du har erfaring indenfor ovenstående områder, men brænder du for at arbejde med IT og drives af at lære, så vil vi meget gerne høre fra dig. Det er essentielt, at du er velformuleret på skrift og i tale på dansk.

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret, og kan du identificere dig med profilbeskrivelsen, så vil vi se frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Platform Manager, Søren Vastrup på telefon +45 28 45 14 57. Rekrutteringsprocessen vil være løbende, så send venligst din ansøgning og CV snarest via "ansøg nu" knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Unit IT
Strandvejen 7
5500 Middelfart

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Platform Manager, Søren Vastrup
tlf.:+45 28 45 14 57 .

Sammenhold er en del af vores dna

Vores Wingman-kultur betyder, at vi har hinandens ryg. At vi tager én for holdet og giver hinanden en hjælpende hånd. Professionelt og personligt. For vi har alle en oprigtig interesse i hinanden og lysten til at bidrage til fællesskabet. At have hinandens ryg er kernen i vores kultur. I alt hvad vi laver. Men vi går ikke rundt og er rygklappere. Her er plads til at kalde en spade for en spade. Til at give ris, ros og gode råd. Og til masser af sort humor og dårlige jokes.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere