FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev til Europas Største Kontorartikelleverandør


Hvilken kontorelev vil du være?

Vil du med på en elevrejse sammen med andre dygtige elever, hvor du får et velstruktureret forløb, som du kan være med til at forme? 

Og vil du hurtigt opbygge et netværk i en større organisation, som ikke er bange for at give dig dine egne projekter? 

Vælg imellem vores 2 forløb i Supply Chain eller Marketing. 

Lær at mestre marketing

På dette forløb bliver du en del af både Product Marketing og Customer Experience, hvor du får stor indsigt i det arbejde og den administration, som ligger bag marketingaktiviteterne i Lyreco.
Du får også indsigt i sammenhængen og samarbejdet mellem forretningens afdelinger og funktioner, som alt sammen er med til at drive en topmoderne handelsorganisation som Lyreco frem. 

Du bruger 1 år i Product Marketing, hvor du får erfaring med Lyrecos produktsortiment, og hvordan vi skaber synlighed omkring vores produkter. Her vil du bl.a. prøve at: 

  • håndtere produktforespørgsler 
  • supportere på faste produktkategorier med reference til en product manager assistent 
  • arbejde med kampagner på produktniveau
Du bruger 1 år i Customer Experience, hvor du får erfaring med en lang række digitale discipliner inden for marketing, som alt sammen har det til fælles, at det skal øge salget. Her vil du bl.a. prøve at: 

  • opdatere og udskifte digitale bannere, produkter og artikler på tværs af platforme 
  • supportere i arbejdet med sociale medier 
  • vedligeholde og indkøbe merchandise-artikler til brug i kommercielle sammenhænge 

Det har været ekstremt lærerigt at få tildelt så mange ansvarsområder fra dag 1 og få lov til at være tovholder på flere forskellige projekter, samtidig med at jeg har kunnet udfolde mig kreativt. – Anders, elev i Marketing. 

Bliv en specialist i effektiv værdikæde

Vælger du vores Supply Chain-forløb, kommer du hele vejen rundt og får kontakt med leverandører og kunder. Du bruger 1 år i Demand & Supply Planning, hvor du er med til at sikre det optimale stock, og du vil bl.a.: 

  • stå for indkøb 
  • lave forecasts og booke transport 
  • koordinere med varemodtagelse og lager 
Du vil bruge 1 år i Delivery & Service, hvor du får den komplette forståelse af vores supply-chain, når du bl.a:

  • laver regnskab og administration 
  • planlægger transport
  • koordinerer levering af varer

”Jeg kan godt lide, at jeg får mine egne opgaver og selv kan være med til at definere løsningerne.” – Mette, tidligere elev i Supply Chain.

”Det er en fed oplevelse, når det pludselig går op for dig, at du ikke behøver at spørge om noget, når du løser opgaverne. Eller du ligefrem kan hjælpe en kollega.” – Mette. 

Velkommen til Lyreco 

Hos Lyreco gør vi arbejdslivet og -dagen lettere for kunder overalt i verden. Vi tilbyder vores kunder mere end 10.000 forskellige produkter til alle typer af virksomheder og organisationer. I kulissen finder du en lynhurtig og yderst effektiv logistik, som gør os i stand til at rykke både helt små og kæmpestore leverancer fra dag til dag.

Læs meget mere om os på vores virksomhedsprofil (på engelsk). 

Vi er i den grad også en social arbejdsplads. Du kan bl.a. glæde dig til vores årlige konference, hvor hele den nordiske koncern mødes til fest med overnatning. Her kårer vi bl.a. årets medarbejdere – som også sagtens kan gå til elever. 

”Vi glæder os altid til at byde nye elever velkommen, fordi de kommer med ny energi og et friskt syn på processer og opgaver, som er sundt for forretningen.” Line Laursen, elevansvarlig i Customer Experience. 

Vær med til at bygge en grønnere fremtid 

Som verdens tredjestørste leverandør af produkter og ydelser til arbejdspladsen, tager vi vores ansvar alvorligt. Ønsket om en grønnere fremtid er en essentiel del af Lyrecos forretning, og vi arbejder løbende på at bevæge os i en mere bæredygtig retning. 

Miljømærkede produkter: 

Vi har sat os et ambitiøst mål om, at mindst 50 % af de lagerførte produkter, vi sælger, skal være miljømærkede i 2023. 

Mindre affald: 

På 3 år har vi nedbragt vores samlede affaldsmængde med 33 %, hvilket svarer til, at affaldsmængden er nedbragt med en tredjedel. 

CO2-reduktion: 

Vi prioriterer at reducere CO2-udledningen på tværs af hele værdikæden fra leverandører til kunder for at mindske vores miljøpåvirkning i overensstemmelse med Paris-aftalen inden 2026. 

Læs mere om de forskellige måder, vi arbejder for en bedre fremtid.

Har du det, der skal til? 

  • Du har bestået eller forventer at bestå HHX, HG2, HGS eller EUD-5/10
  • Du er klar på at kaste dig ud i nye opgaver og udfordre måden, vi gør tingene på

Skriv, hvilket forløb du vil på.

Vil du høre mere om hverdagen som elev eller have flere gode grunde, til at du skal søge hos os, så er du velkommen til at ringe til Talent Acquisition Specialist Nigheena Corap på tlf.: 23 33 10 47

Søg elevpladsen via "ansøg nu" knappen før d. 10. august 2022, hvor du gerne må tilføje, om du vil på vores Supply Chain-forløb, eller om du vil på Marketing-forløbet. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lyreco Danmark A/S
Lykkegårdsvej 10
4000 Roskilde

Praktisk

Ansøgningsfrist: 10. august 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt 

Kontakt

Talent Acquisition Specialist, Nigheena Corap 
tlf.: 23 33 10 47



.

Mere fra Lyreco

At Lyreco we all share a common goal to strive for passion, excellence, respect and agility. We are proud to be the European leader and the third largest distributor of workplace products and services in the world We are committed to the development of our employees and we aim to achieve that by creating a culture that inspires and empowers. Are you seeking a new challenge? This offer might be for you!


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®