Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Hold styr på finanserne som økonomielev, Hvidovre


I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.

Bliver du færdig med HHX til sommer, så se her:

Hold styr på finanserne som økonomielev hos Danmarks førende brødproducent

Har du flair for tal og Excel, og får økonomistyring og debet/kredit dig helt op på dupperne? Har du lyst til at møde ind til søde kolleger og duften af nybagt brød hver morgen? Vi lover dig en elevplads, hvor du kan sætte en masse erfaring ind på kontoen.

Få erfaring på kontoen

Som økonomielev hos Schulstad prøver du kræfter med hele regnskabsområdet: Regnskab, kreditorer, debitorer, likviditet samt intern og ekstern rapportering. Du får en grundig introduktion til regnskabsområdet og en uddannelsesplan, som giver dig et billede af, hvad du skal lære på de to år uddannelsen varer. Når du er udlært, har du fået kompetencer, der gør, at du kan søge job inden for finansområdet som fx økonomimedarbejder.

Vi lægger stor vægt på at give dig en god uddannelse i samarbejde med Niels Brock, og vi forventer til gengæld, at du tager aktivt del i dagligdagen med det ansvar og opgaver, der passer til dit niveau og din udvikling. Skoleophold på Niels Brock indgår med obligatoriske og valgfrie fag i elevtiden, og hele uddannelsen tager 2 år. Skoleopholdet afsluttes med en fagprøve, og du aflønnes efter gældende overenskomster.

Hvad skal jeg lave?

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
• Afstemninger
• Workflow
• Debitor-, kreditor-, og finansbogføring
• Intern- og ekstern rapportering
• Moms & afgifter
• Produktions – og omkostningsstruktur
• Ad hoc opgaver

Hvad forventer I af mig?

Vi forventer, at du har bestået HHX eller tilsvarende niveau. Du er god til tal, kan li’ at tingene går i 0, og så er du et ordensmenneske. Du er engageret i de ting, du laver og tager ansvar for dine opgaver, og du er en person, som fungerer godt i teams. Du skal derudover have en god omstillingsevne, så du kan takle hverdagen i en organisation, som er i forandring og udvikling.

Appetit på mere?

Vil du vide mere omkring uddannelsen som økonomielev så kontakt elevansvarlig Marlene Serritzlew på telefon +45 5152 3956.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Hvis du ikke har modtaget dit eksamensbevis, kan du eftersende det. Husk at angive dette i din ansøgning.

Samtaler afholdes løbende.

Startdato 01. oktober 2022.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lantmännen Schulstad A/S
Hammerholmen 21A
2650 Hvidovre

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. oktober 2022

Kontakt

Elevansvarlig, Marlene Serritzlew
tlf.: +45 51 52 39 56.

Schulstad er for mig: Tillid, tryghed og åbenhed

Vores nuværende økonomielev Nathalie siger:

”Det har overrasket mig, hvor åben en organisation Schulstad er på trods af, at det er en stor arbejdsplads. Jeg bliver vist stor tillid i forhold til at løfte mine opgaver, og jeg føler tryghed, da jeg igennem hele mit forløb har haft en kontaktperson, som har været min tutor og vejleder. Derfor anbefaler jeg andre at søge elevplads hos Schulstad.”

Om os

Lantmännen Schulstad er en del af Lantmännen Unibake-koncernen. Vores brød sælges i detailhandelen og til restauranter, tankstationer og kantiner. Unibake har bagerier i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum, Polen, Belgien, Tyskland, Rusland, Storbritannien, Australien og USA.

Schulstad er markedsleder i Danmark og kendt for mærkerne: Signaturbrød, Det gode, Levebrød, Skovmand og Kornkammeret. Vi bager brød af friske råvarer, ofte med rigtig mange kerner, og altid uden stråforkortere og konserveringsmidler. Schulstad har lidt mere end 600 ansatte fordelt på terminaler og bagerier i Pandrup, Vejle og Avedøre.

Mere fra Lantmännen Schulstad A/S

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere