Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Kontorelev med speciale i offentlig administration og HR 


Ønsker du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration, hvor du får en grundig uddannelse indenfor personale- og lønadministration, så er det lige dig, vi søger.

 ”Hvis du trives med udviklende og foranderlige opgaver, og du gerne vil være en del af et stærkt team, hvor vi passer på hinanden og deler både de gode og også de mere udfordrende oplevelser, så vil du virkelig trives hos os,” siger afdelingsleder Kathe Hernig

Vejdirektoratet er en statslig styrelse under Transportminsteriet, og vi er knap 20 medarbejdere i HR til at servicere de ca. 860 ansatte. Du kommer til at indgå i et driftsteam med 9 kolleger. Derudover er der et HR-team med HR-partnere, udvikling, rekruttering og personalejura.

Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger og en leder, der er interesseret i din udvikling og trivsel.

Mangeartede opgaver og førsteklasses oplæring

”Det fede ved mit job i Vejdirektoratet er de mangeartede HR-opgaver. Jeg motiveres af at kunne bruge hele min pallette af kompetencer og udvikle mig med opgaverne” siger Helle Nilausen, HR-medarbejder og din kommende kollega.

Nedenfor nogle af de opgaver du bliver oplært i og skal tage ansvar for:

  • Ansættelser og ansættelsesbreve Barsel og breve vedr. barselsforløb 
  • Arbejdstid som fx op og ned i arbejdstid 
  • Oprettelse af adgangskort eller andre systemmæssige adgange til vores ansatte 
  • Fordeling af post fra vores fælles elektroniske postkasse i HR Journalisering dvs. elektroniks arkivering af fx personalesager o.lign. Lønindplacering i lønsystemet, lønbudgettering og lønkontrol

Du får en grundig introduktion til opgaverne og har hele tiden mulighed for at få sparring fra en af dine dygtige kolleger.

I forhold til din oplæring og det daglige arbejde er det vigtigt, at du kan samarbejde med kollegaer på distancen, da meget af det daglige arbejde foregår via telefon, video eller mail. Vejdirektoratet har kontorer fordelt flere steder i landet, og det gælder også for HR-afdelingens medarbejdere.

Struktureret med solidt overblik

Vi ser gerne, at du:

  • har bestået grundforløbet og har flair for at bruge digitale værktøjer og kender til f.eks Office-pakken
  • arbejder struktureret og er omhyggelig med dit arbejde, og du sætter en ære i at få ting gjort færdige til den aftalte tid 
  • er god til at formulere dig på skrift og i tale, og du har styr på dansk retskrivning

Er du over 25 år og har taget et kompetencegivende forløb, skal vi bede dig om at sende din realkompetencevurdering (RVK) med.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn er i henhold til gældende overenskomst både under praktikken og skoleophold.

Ansættelsesperioden er i udgangspunkt 2 år (afhængig af f.eks. realkompetencevurdering).

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. oktober 2022

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kathe Hernig på 27288982 og/eller kath@vd.dk eller HR-konsulent Line Lefevre Nielsen på 7244 3612 og/eller liln@vd.dk.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest søndag den 21. august 2022. Vi afholder samtaler løbende, og du vil skulle arbejde med en case til samtalen.

Søg stillingen ved at trykke på 'ANSØG NU'.

Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 22. august 2022
Tiltrædelse: 1. oktober 2022

Kontakt

Afdelingsleder Kathe Hernig
kath@vd.dk
tlf.: 27 28 89 82 

HR-konsulent Line Lefevre Nielsen 
liln@vd.dk 
tlf.: 72 44 36 12.

Om Vejdirektoratet

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer bæredygtigt, nemt og sikkert frem. 

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, og vi planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter. Samtidig har vi har et vågent blik på morgendagens udvikling fx med selvkørende biler, og vi tager ansvar for bæredygtighed f.eks. i form af klimavenlig asfalt.


Kom tættere på os!

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere