FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

BLIV GOURMETSLAGTERELEV

BLIV GOURMETSLAGTERELEV

I slagterafdelingen er vi stolte af vores håndværk, og vi ved, at vi hver dag er med til at gøre en forskel i forhold til, hvad der havner på middagsbordet hjemme hos vores kunder. Vores passion er mad, og vi er altid på udkig efter nye spændende varer til disken. Hvad enten det er fra vores eget pølsemageri, røgeri eller udskæringer, så er smagen altid i højsædet.

Som gourmetslagterelev i Dagrofa skal du lære at være slagter, købmand og kok på samme tid. Du lærer alt om udskæring, forarbejdning og tilberedning af kød. Du lærer at bestille varer og fastsætte priser.

Du får lov til at udvikle opskrifter på færdigretter, forarbejde kød og prøve kræfter med pølsemageri. Du lærer at guide kunderne til at finde det stykke kød, der kan gøre deres aftensmad til noget helt særligt, og du lærer at anbefale tilbehøret til den steg, der skal på bordet til festen i weekenden. Du får lov til det hele, og du får kyndig sparring undervejs fra dygtige kollegaer.

Som MADarbejder ved du, at DU gør forskellen, når kunderne søger inspiration. Du er derfor ikke bange for at gå til kunderne, når de har brug for hjælp og med et smil på læben at give vejledning eller blot gode råd til hverdagens måltider.


Sted

Dagrofa
Hovedkontor: Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted

Praktisk

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Efter aftale

Ansøg

Klik på 'Ansøg nu' og se vores ledige stillinger


.

En uddannelse der gør en forskel

En gourmetslagteruddannelse i MENY udmærker sig ved, at du bliver rigtig stærk i praksis. Vi ved, at gourmetslagterelever fra MENY har et højt fagligt niveau i branchen, hvilket vores elevers deltagelse i DM i Skills hvert år også vidner om.

Udover slagteruddannelsen bliver du oplært i håndtering og tilberedning af fisk, som er en vigtig del af vores koncept.

Uddannelsestiden er 3 år, hvis du har gennemført grundforløbet. Du er i praktik i butikken det meste af tiden, men skal ind i mellem på skoleophold (35 uger i alt) på en af de regionale, tekniske skoler, der udbyder uddannelsen.

Aktuelle elevstillinger:


Vælg den lokation du ønsker elevplads i og se vores ledige elevstillinger

Mød Karoline, gourmetslagterelev

"Jeg hedder Karoline Jeppesen. Jeg er 22 år og er gourmetslagterelev i MENY i Aalborg. Jeg har en gymnasial uddannelse på STX i Dronninglund. Desuden har jeg erfaring fra et landkøkken, hvor jeg har haft forefaldende arbejde. Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle arbejde med mad. Min mor er uddannet køkkenleder, og min bonusmor er uddannet slagter. Jeg har fulgt deres arbejde tæt fra sidelinjen, og er via deres arbejde blevet inspireret til at søge en karrierevej som slagter..."

Læs mere

Karrieremuligheder

I vores mere end 100 MENY-butikker har vi brug for dygtige MADarbejdere, og viser du os dit talent og engagement så ligger karrierevejen klar for dig efterfølgende som slagtersvend, mestersvend, slagtermester, købmand eller i baglandet som konsulent eller indkøber.

Mulighederne er mange, og vores interne uddannelsesplatform Dagrofa Academy står klar til at give dig den uddannelsesmæssige ballast undervejs.

Se vores andre elevuddannelser


Salgsassistentelev

Læs mere


Gourmetdelikatesseelev

Læs mere


Kontorelev

Læs mere

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®