FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

BLIV SALGSASSISTENTELEV

BLIV SALGSASSISTENTELEV

Som elev i Dagrofa er du med til at gøre en forskel. Vi sætter en ære i alt, hvad vi laver – og kunderne skal mærke, at der er en oplevelse til forskel, når de handler i en af Dagrofas butikker. Kan du skabe en god kundeoplevelse, og er du klar på at få en stærk uddannelse i købmandsskab?

Du gør forskellen

Du bliver tilknyttet en eller flere afdelinger i din butik, hvor du bliver oplært i alle købmandsfagets elementer herunder kundebetjening, varebestilling, vareeksponering, salgsaktiviteter som smagedage og markedsdage og altid med øje for skift i sæsoner og den lokale efterspørgsel i netop din butik.

Du arbejder tæt på afdelingschefen, butikschefen og købmanden og er derfor med til at sætte sortimentet i din afdeling. Og har du gode idéer, der kan give kunderne endnu bedre madoplevelser, så forventer vi, at du kommer på banen, så vi får det prøvet af.

Som MADarbejder ved du, at du gør forskellen, når kunderne søger inspiration. Du er derfor ikke bange for at gå til kunderne, når de har brug for hjælp, vejledning eller blot gode råd til hverdagens måltider.


Sted

Dagrofa
Hovedkontor: Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted

Praktisk

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Efter aftale

Ansøg

Klik på 'Ansøg nu' og se vores ledige stillinger


.

En uddannelse der gør en forskel

Uddannelsestiden er 2 år, hvor din uddannelse først og fremmest foregår via den daglige oplæring i butikken. Sammen med de øvrige elever i Dagrofa-koncernens kæder skal du 9 gange på skoleophold på Tradium Retail & Management i Randers. Her bor du på hotel sammen med de øvrige elever og får et stærkt fællesskab på tværs af butikker, kæder og landsdele.

Udover den obligatoriske undervisning på salgsassistent-uddannelsen, har vi krydret uddannelsen med masser af besøg fra konsulenter fra Dagrofa og kæderne, så du får konkret viden, som du kan tage med hjem og bruge i din butik.

I Dagrofa tror vi på, at vores elever skal have mulighed for at vise deres talent. Derfor er det obligatorisk for alle elever at kombinere elevuddannelsen med fag på akademiniveau indenfor enten ledelse, salg eller konceptstyring. Du får altså både en elevuddannelse samt det første fag af en videregående akademiuddannelse (10 ECTS point) i ét – og bare rolig, du får tid til det undervejs.

Aktuelle elevstillinger:


Vælg den lokation du ønsker elevplads i og se vores ledige elevstillinger

Mød Casper, salgsassistentelev

"Det bedste ved min uddannelse er præcis friheden til at lære og udvikle mig. Jeg laver selv aktiviteter i butikken, bestiller varer og kommer med nye ideer, der fremmer salget. De bedste dage er uden tvivl de dage, hvor butikken er fuld af kunder, og hvor jeg skal løbe ekstra stærkt...."

Læs mere

Karrieremuligheder

I vores mere end 500 butikker har vi brug for mange dygtige medarbejdere, og viser du os dit talent og engagement, ligger karrierevejen klar for dig som salgsassistent, salgsleder, afdelingschef, souschef, butikschef, købmand eller i baglandet inden for salg, kundeservice eller HR. Mulighederne er mange, og vores interne uddannelsesplatform Dagrofa Academy står klar til at give dig den uddannelsesmæssige ballast undervejs.

Adgangskrav til salgsassistentuddannelsen

For at komme i betragtning til en elevplads i Dagrofa skal du have gennemført grundforløbet EUD-Detail, EUX eller HG til detailhandelsuddannelsen på handelsskolen. Har du en HHX, STX, HTX eller HF, skal du supplere med et grundforløb til detailuddannelsen på 5-10 uger.

Se vores andre elevuddannelser


Gourmetdelikatesseelev

Læs mere


Gourmetslagterelev

Læs mere


Kontorelev

Læs mere

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®